Jump to content

Ādas jakas kopšana/tīrīšanas serviss


spow
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Īsti nevarēju atrast, kurā no sadaļām šo tēmu varētu pasniegt, bet šī sadaļa beigās bija vistuvākā. Varbūt kāds zinošs varētu iedot kādu vietu centrā vai tā apkaimē, kur varētu nogādāt (aitas ādas) jaku, kur to varētu apkopt. Principā, es domāju, ka tas nav kā ķīmiskā tīrītava. Uz jakas nav nekādu traipu, kurus nevarētu iztīrīt, bet ar laiku to vajadzētu apkopt kā, piemēram, ādas apavus, lai tie saglabātu (kaut cik) savu sākuma stāvokli. Pēc pieredzes arī negribētos jaku nodot, piemēram - CleanControl, jo man ar šiem ir bijusi ne tik patīkama pieredze ar ziemas (dūnu) jaku, kas bija arī diez gan padārga. Precīzāk meklēju kādu vietu, kur šo jaku varētu apkopt ar rokām un pakalpojuma sniedzējs zinātu ar kādiem līdzekļiem tā ir jāapstrādā.

 

Otrā lieta, ko uzgāju esot kāds tīrīšanas līdzeklis kā "SANO Leather care". It kā varot iegādāties Rimi (lielajos), kaut gan neuzgāju. Varbūt kāds kaut ko šādu ir izmantojis un izmanto arī šobrīd ādas apstrādājumu kopšanai? Varbūt kāds zin, kurā vietā šādu varētu atrast, jo cik rakstīju internetvaikaliem, šiem neesot "pagaidām" pieejams. Produkts: http://ej.uz/sanoleathercare

 

Paldies!

Labots - spow
Link to comment
Share on other sites

MetalOxygen

vislabākie ādas kopšanas līdzekļi manā pieredzē būs tie, kas paredzēti jāšanas inventāram. ja ir iespēja, ieteiktu ieiet kādā veikalā (zirgu stallis, kentaurs, utt) un uzjautāt pārdevējām.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...