Jump to content

Nestandarta Android OS (Liquidsmooth u.c.)


yancis
 Share

Recommended Posts

googlējot uzzināju ka ir pieejamas nestandarta Android sistēmas, cik saprotu tad tā pat kā linux distribūcijas. Piemēram tāda Liquidsmooth reklamējas kā built for speed un tml. Dažreiz man šķiet ka mans telefons strādā nedaudz par lēnu, bet pirkt jaunu ar jaudīgāku CPU nav vēlmes.

 

vai kāds šādas ir lietojis, kādas atsauksmes? ātruma starpību jūt? Un tādās var ieinstalēt parastajam android paredzētas appas - swedbanku, spotify, navigāciju, etc ?

 

garantijas zaudēšana īpaši nesāp, root privilēģijas un citas tehniskās grūtības gan jau varētu pats pievārēt.

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Tos sauc par Custom ROM. Pamataa vinjos ir pievienotas vairaakas advancetas iespejas, tweakot utml, iznjemtas liekas programmas "bloatware". Vairaak nekas iipashi nav. Par pamatu tiek izmantots vai no AOSP, CM.

Link to comment
Share on other sites

ir divi telefoni, viens samsung galaxy chat (nav tas popularakais modelis) ar ice cream sandwich OS, otrs meetaajas kaut kads biki jaunaks ar jelly beans ja nemaldos. sanak ka tos custom brinumus nevar ielikt jebkuram telefonam?

Link to comment
Share on other sites

INTRASERVERNET

Kjiinieshu lielakajai daljai (arii nekjiinieshu) noname telefoniem, plansheteem kas darbojas uz MTK chipsetu ir gruutaak ar Custom Rom, reizeem pat neiespeejami.

Link to comment
Share on other sites

neuztraucies, samsung markas telefoniem ir vislielaka romu izvele (galvenokart delj ta ka touchwiz ir tik slikts), gan jau atradisi ko piemerotu, vajag tikai rakt. xda-developers foruma skaties, tur viss ir smuki sarakstits.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...