Jump to content

Dators ieslēdzoties rāda melnu ekrānu ar apakšsvītru


madkri
 Share

Recommended Posts

Ceru, ka šī ir pareizā foruma sadaļa, kur šo postot.

 

Griežos pie jums, jo pašam nav izdevies atrisināt savu problēmu.

 

Šādi izskatās ekrāns, kad ieslēdz pc

http://i.imgur.com/37Etqvy.jpg

 

Slēdzoties iekšā pat neparādās tas skrīns, kurā piedāvā ieiet bios(press f12 to enter setup pirms tam rādījās, ar asus logo laikam, neatceros vairs), uzreiz ir tas melnais ekrāns. Pēc google lielākoties nospriedu, ka pie vainas ir vai nu hdd vai ram, bet hdd ir ticis nomainīts uz jaunu ssd un ram ir 2 sticki, kurus ņēmu ārā pa vienam un liku atpakaļ dažādos slotos pavienam(diez vai abi rami reizē nomira?). Video kartei arī nevajadzētu būt pie vainas, jo pieslēdzu pie iebūvētās un nekas nemainījās.

Esmu ņēmis ārā CMOS bateriju, nelīdzēja. Esmu izspraudis un pārspraudis visus iespējamos vadus. Ieslēdzot pc viss griežās un gaismiņas deg kā vajadzētu. Vienīgais, ko pamanīju, ka klaviatūrai gaismiņas neiedegās, bet pieslēdzot pie laptopa, klaviatūra darbojās.

 

Speci:

ASUS B85M G

Gigabyte GTX670OC

8GB DDR3 RAM(1x4gb kingston, 1x4gb crucial ballistix sport)

OCZ700MXSP PSU

i5 4590

 

Atceros, ka kādu stundu pirms notika šis, sēdēju pie pc un ik pa brītiņam dators iefrīzoja uz pāris sekundēm. Nekādu baigo uzmanību nepievērsu, domāju, ka pēc restarta būs ok, bet pēc restarta pienāca šis.

 

Šobrīd man nav ne jausmas, kas ir pie vainas. Ja zinātu, varētu nopirkt vietā, bet negribas glużi pa vienai detaļai pirkt, līdz uztrāpu uz īstās.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Cik ļoti pārliecināts par to esi? Varu nopirkt jaunu, bet, ja, izrādās, ka tas nav pie vainas, būtu skumji :D nezinu gan, kā te(Dānijā) ir ar return policy, bet, pieņemu, ka nevajadzētu būt ar to problēmām. 

Link to comment
Share on other sites

nu ja jau pat biosu nerada tad plate vainiga, ja butu vainigs ram vai kada cita komponente tad vajadzetu but kaut kadai pikstesanai kurus varetu atsifret matesplates razotaja lapa. protams pirms pirkt jaunu, atvieno visu ko vien vari un iznem visas dalas bez kuram var iztikt un megini palaist

Link to comment
Share on other sites

OK, ja sanāks laiks, šodien nopirkšu jaunu. Pa lielam esmu izmēğinājis visas iespējamās kombinācijas, un nekas nemainās, būtu arī diezgan loģiski, ka māte pie vainas.

Link to comment
Share on other sites

Neizskatās, ka tam dēlim iebūvētais pīkstulis, ieteiktu pirms skriet uz veikalu pēc jaunas plates tomēr vispirms uzspraust pīkstuli.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...