Jump to content

Iesakiet diktofonu!


markei
 Share

Recommended Posts

Pacelšu tēmu - vajadzīgs diktofons interviju ierakstīšanai - 2 cilvēki sēž pie galda un sarunājas (jāiegādājas līdz 5-dienai). Audioieraksta izmantošana tālāk būs tekstuālā formātā. Palasīju šo foruma pavedienu, bet pieļauju, ka ir pieejama aktuālāka pieredze. Paldies.

 

P.S. Varbūt kādam ir zināma reāli strādājoša programma, kas māk ierakstīto sarunu uz tekstu dabūt? Vajadzība ir krievu valodā. Līdz šim reāli strādājošas esmu atradis tādas, kas no angļu valodas samērā precīzi šo māk izdarīt, bet ar krievu valodu ir grūtāk.

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Man ir zoom h1, reāli teicams aparāts pa to naudu, ja daudz jāraksta, var barot kaut ar telefona ladetaju, ja pirkstiņu žēl.

Link to comment
Share on other sites

 

 

zoom h1

 

Paldies, izskatās labs, bet mazliet papētot piedāvājumu un atsauksmes, atbilstoši neilgstošajai un vienkāršajai vajadzībai tika iegādāts šāds

Link to comment
Share on other sites

Linkā redzamais man ir bijis un tika pirkts par ~padsmit $ ebajā. Jā, tieši tāds, identisks ar kaudzi papildaprīkojuma slēgšanai pie fiksētās telefona līnijas utt.

 

Verķis diezgan ātri nosprāga - tika atvērts, lodēti atpakaļ vadi pie plates, atkal nosprāga, lodēti vadi pie plates, nosprāga, lodēti atpakaļ vadi, un beigās pārdots.

 

Ieraksta kvalitāte viduvēja.

 

Profesionālajā darbībā līdz šim esmu izticis ar tālruņa aplikācijām (RecForge II, Total Recall telefonintervijām), uz svarīgākiem pasākumiem palienējot kādu back-up diktofonu. Rakstot telefonā svarīgi ir ieslēgt airplane mode, lai nejauša īsziņa nenorautu ierakstu.

Protams, ja raksta no auditorijas pēdējās rindas un nav apskaņošanas, šifrējot būs auzas. Tāpat svarīgi ir lai bača būtu pilna. Tādēļ somā vienmēr līdzi pielādēts rezerves akumulators telefonam. Pats telefons - Galaxy Note II, labs ar to, ka telefona sarunas ieraksta bez jailbreak, bez pīkstieniem un citām problēmām. Note III jau ir gļuki šajā ziņā.

 

Ja par standalone diktafoniem, es pirktu jebko ar zīmolu Sony/Olympus/Panasonic, kas atrodams kādā no lombardiem, 20 eiro robežās.


Starp citu, laba, žurnālistiem domāta recording aplikācija būtu zelta vērta. Tāda, kas paralēli ierakstam ļautu pierakstīt piezīmes, liekot automātiski ieraksta timestamp/marķierus un pēc tam šādā veidā ļaujot browsēt ierakstu.

 

Uz iOs priekš ipad šis tas tāds ir, bet līdz pilnībai arī tur ir tālu.

Labots - Smii
Link to comment
Share on other sites

Tad jau manīs. Man nekāda pieredze nav bijusi, bet par šo bij samērā labas atsauksmes un gan jau īslaicīgu variantu izturēs.

Link to comment
Share on other sites

Funkciju ziņā viņš nebija slikts, vienīgais tie vadi neizskaidrojami plīsa nost no plates / akumulatora / skaļruņa utt. Tad vēl tā ļodzāmā poga sāka krist iekšā.

 

Tiesa gan, remontējās arī viņš viegli.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Savu darbiņu izdarīja un labi. Pieļauju, ka ja ikdienā netiek lietots, tad būs labi.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...