Jump to content

Kompja komplektēšana.


Tuubijs
 Share

Recommended Posts

Tātad ir nākuši sūri laiki, kad ir laiks man atvadīties no mana mīļā portatīvā datora (vieglas uzvedības sieviete gan labs ir!), bēt... nu neizpludīsim asarās ar stāstiem, cik labi bija mums kopā...

Respektīvi, gribu iegādāties jaunu stacionāru, ar kuru varētu uzdrošināties dragāt GTA 5 (nu šo spēli man vajag paspēlēt, uz xbox 360 jams bija dikti ok, pat ar visu stāstiāmatirabarberi vadību) + visas pārējās sadzīves lietas, tobiš nets, nets, nets. Ak jā, mūzika, filmas, etc. mana random nav pieminama, jo to pat pavelk vecie 4ie inteli. Lai nu kā, kaste tiks iegādāta uz ilgu laiku (kkādi 4-5 gadi jamai jākalpo būs godam) + tiks izmantos hmdi + wireless (kā tūr tagad ir, ir kkādi iebūvētie vai arī joprojām tā mazā antenīte dupsī skrūvējās iekšā?). mmm, vai būtu vel kkas tāds specifisks, neskaitot tālāk rakstīto, nezinu!

Bet, par cik kompis tiks krāmēts kopā UK, tad man vajag (nu dikti vēlams ieteikt un uzrakstīt) pašu detaļu nosaukumus, etc., jo čerez LV krāmēt un sūtīt uz šejieni - pārāk buržujiski un lēni, jo kasti, teorētiski, vajag ASAP!

Tas, kas man uzkrāmēs visforšāko kasti, protams, nedzīvojoties pa kosmusu, alus kaste no manis (nē, neesmu buržujs, bet zinu, kā tas ir, kad garšo alus!).

Link to comment
Share on other sites

 

 

Respektīvi, gribu iegādāties jaunu stacionāru, ar kuru varētu uzdrošināties dragāt GTA 5

 

par cik kompis tiks krāmēts kopā UK, tad man vajag (nu dikti vēlams ieteikt un uzrakstīt) pašu detaļu nosaukumus, etc., jo čerez LV krāmēt un sūtīt uz šejieni - pārāk buržujiski un lēni, jo kasti, teorētiski, vajag ASAP!

 OCqfti5.png

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

@@aNi, doma ir izvilkt līdz 500 angļu naudiņām.

@@Toļiks, mega liels paldies Tev par avotu. Viss būtu ideāli, tikai, esmu pārāk liels idiots, lai saliktu to visu kopā, jo mazotnes "IT skills" sen jau kā zudis :(

Varbūt kāds varētu man to kasti dabūt uzreiz gatavu? Varbūt pats Toļiks ir gatavs man visu salikt visu uzreiz gatavu? :D

 

p.s. kas ar to cietni, nebūs tā, ka jams par sūdīgu varētu būt? tas ir, es te esmu salasijies visādas gudras lietas par SSD, tāpēc tāds jautājums.

Labots - Tuubijs
Link to comment
Share on other sites

 

 

p.s. kas ar to cietni, nebūs tā, ka jams par sūdīgu varētu būt? tas ir, es te esmu salasijies visādas gudras lietas par SSD, tāpēc tāds jautājums.

 

 

@aNi, doma ir izvilkt līdz 500 angļu naudiņām.
 

Ja gribi arī paspēlēt uz normāliem fps, tad SSD pagaidām aizmirsti. Monitors arī iekš tiem 500 jāiedabū vai nē??

Link to comment
Share on other sites

Ja gribi arī paspēlēt uz normāliem fps, tad SSD pagaidām aizmirsti.

 

Nesapratu?

 

Tā teikt, nepietiks naudas video, vai SSD būs tavuprāt bottlenecks?

SSD var labu jaunu iecelt par ~ 90 eur. puslīdz normāla izmēra un veiktspējas.

 

Pamēģināju Inteli, pagaidām neko citu vairs negribu :)

Labots - Red
Link to comment
Share on other sites

 

 

Monitors arī iekš tiem 500 jāiedabū vai nē??

Kā monitors tiks izmantots mans TV!

 

 

Tā teikt, nepietiks naudas video, vai SSD būs tavuprāt bottlenecks? SSD var labu jaunu iecelt par ~ 90 eur. puslīdz normāla izmēra un veiktspējas. Pamēģināju Inteli, pagaidām neko citu vairs negribu :)

Droši drīksti izteikties un ieteikt!

 

Par pašu summu, neesmu teicis, ka tie 500 ir akmenī kalsti, vienk. norādiju summu, līdz kurai būtu gatavs upurēties. Protams, ja tiek norādītas labākas kompotentes (vēlams arī paskaidrotas, kāpēc tieši tās), no problems, viss pasākums ir runājams!

Link to comment
Share on other sites

 

 

Nesapratu?   Tā teikt, nepietiks naudas video, vai SSD būs tavuprāt bottlenecks?

Saliec komplektu par 500 ar SSD un tad saliec bez SSD. SSD naudu ieliec videokartē un dabūsi daudz labākus fps. Vismaz šajā budžetā nedomāju, ka SSD ir laba izvēle, jo jāupurē fps.

 

SSD ir lieliska lieta, bet katram pašam jādomā vai tas ir vērts upurēt fps spēlēs.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

DeepSpaceMonkey

Esmu dzirdējis labas atsauksmes par scan.co.uk, tāpēc pačekoju, kas tur atrodams:

 

ChFT3DD.png

 

Bišķi vājāks procis, bet jaunākas paaudzes mātes plate un ne tas ātrākais, bet tik un tā SSD. Tālu no Toļika kastes nav - jo šobrīd pa tādu cenu daudz ko salikt nevar.

Labots - DeepSpaceMonkey
Link to comment
Share on other sites

@Tuubijs, par detaļu salikšanu kopā ieskau neuztraukties un izdarīt pašam. Ja vismaz virspusēji kaut ko no tā saproti, vari pat izbraukt cauri bez jebkādām pamācībām. Ja poņas nekādas, tad gan attaisi vaļā kaut vai youtube, tur neapšaubāmi atradīsi kaudzēm video pamācības.

Biedra Toļiks saliktā sistēma arī ir optimālākais variants, vienīgi nomainītu barokli pret Seasonic S12-II 620W vai 520W(bet labāk skatīties uz 620W modeli). Es arī ieteiku apdomāt, vai labāk neņemt standarta ATX keisu, nevis mazo. Bet nu to jau gan izlem pats.

Labots - Emilz
Link to comment
Share on other sites

 

 

Es arī ieteiku apdomāt, vai labāk neņemt standarta ATX keisu, nevis mazo. Bet nu to jau gan izlem pats.
Vai tad tūr ir kaut kāda trakā atšķirība? Nu tas ir neskaitot pāris naudiņas? Tak izmēriem nevajadzētu baigi atšķirties? Vienk. man tā kaste nebūs kaut kur sekcijā iebāzta, lai visi redzētu, bet gan smuki uz grīdas, ar visiem pārējiem pričendāļiem, kas man te ir.
Link to comment
Share on other sites

Nu atšķīrība izmēros būs gan. Pirmkārt jau - labākas ventilācijas iespējas, ja vēlāk sadomāsi, ka vajag MB ar vairāk slotiem - tajā Micro ATX neieliksi, būs jāmaina arī keiss. Ja liec uz grīdas, nevis šaurā plauktā - nekādu problēmu.

 Par salikšanu - nav ne jausmas, kā UK, bet daudz kur datorbodes, ja pērc visus dzelžus pie viņiem, arī saliek, ja vēlies, pie tam bez maksas.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

Nu ja uz vietas pērc, tad jā, bet te čerez netu piedāvā iegādāties.

Nu neko, jāpaķer šīs specifikācijas būs un jāizsoļo caur pāris bodēm, jāskatās, ko vīri teiks, tobiš vai šāda tipa staffs ir uz vietas, varbūt kko citu piedāvās, tad jau manīs.

Link to comment
Share on other sites

Es domāju, ka UK tu noteikti stipri pārmaksāsi, ja pirksi dzelžus 'uz vietas'. UK šajā ziņā nav US. @raiviic teica, ka daudzos i-veikalos ir opcija sakomplektēt datoru, un viņi paši to arī saliks. Ja vari atrast tādu variantu, ņemt tādu variantu, bet lieki kaut ko pārmaksāt gan neskrien.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...