Jump to content

Nvidia Geforce GT650M - vai atbasta UHD 3840x2160 monitorus?


kuliks
 Share

Recommended Posts

Sveicināti. Jau divus gadus lietoju Asus N56VZ-S4016V (Intel Core i7 3610QM, 2.3GHz, 8GB RAM, 1TB HDD, NVIDIA GT650M, Blu-ray, Win 7 HP) portatīvo datoru un tagad radās nepieciešamība pēc papildus monitora. Datoram ir divas grafiskās kartes: Nvidia Geforce GT650M un Intel HD Graphics 4000. Vai portatīvais spēj pavilkt UHD monitoru vai labāk jāpērk monitors ar izšķirtspēju 2560 - 1440 . Monitors vajadzīgs praktiski tikai interneta pārlūkošanai .

 
Link to comment
Share on other sites

Kur to ( hdmi versiju ) var apskatīties vai kādā veidā var uzzināt , kas PC par versiju ?

Labots - kuliks
Link to comment
Share on other sites

nu 30hz jau stŗādas caur hdmi ar 4k bet galīgi neforsi

 

Kādu monitoru skaties ?

 

aizej uz kādu veikalu un notestē Captial :)

Link to comment
Share on other sites

Ja vienlaicīgi jābūt vaļā 3 - 7 web lapas ( sport betting), tad UHD ir laikā. Un ne jau Youtube vai twiter es tur skatīšos. UHD laikam neņemšu, tagad skatos starp ASUS PB258Q un DELL U2515H

 
Link to comment
Share on other sites

HDMI 1.4 neatbalsta 60Hz UHD, bet gan 30Hz, jeb vispār pat tikai 24Hz. 60Hz UHD atbalsta HDMI 2.0, kas divus gadus vecam lapsim pat teorētiski nevarētu būt. Bez Displayport šeit pie 60Hz netikt. Bet tā starp citu, 30Hz internetam noteikti ir pavisam pieņemami, bet vai tu to vēlies, tas jau ir cits jautājums. Savukārt septiņas lapas pat uz viena UHD moņa būtu visai saspiesti.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Anonīms Alkoholiķis

Pašam ir ASUS PB287Q (blakus stāv 28" FullHD), ja gribi UHD labāk paņem izmēros lielāku monitoru, jo priekš komforta 28" ir izmēros pa mazu (t.b. dažkārt prasās palielināmo stiklu izmantot), un pretēja problēma ir ar 28" FullHD. Ja ņem 28" tad labāk varētu būt 1440p.

Labots - Anonīms Alkoholiķis
Link to comment
Share on other sites

man uz asus ar 740m neizdevās ne QHD ne UHD monitoru piedabūt strādāt native rezolūcijā, tikai 1080p. 3 dienas pačakarējos ar draiveriem un EDID un atmetu ar roku. macbook gan 30hz ir plug & play, 52hz ar DP un labotu EDID iet rūktdams.

 

HD4000 itkā pēc specifikācijas ar jaunākajiem draiveriem iet ar UHD monitoru, bet nu asus draieri ir 2 gadus veci un vēl ir jāpavingro, lai asus nedomā, ka ir asus un var uzlikt normālus draiverus nevis asus parakstītu huiņu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...