Jump to content

Labs telefona turētājs priekš auto


Ronalds
 Share

Recommended Posts

Gribu vienreiz pa visām reizēm nopirkt labu telefona turētāju. Cenai nav nozīmes, protams saprāta robežās ;) 

Esmu pircis gan lētus, gan dārgus, gan ebajā, gan vietējās bodēs - pāris nedēļas un tas mēsls izjūk.... kopā jau diezgan apaļu ciparu esmu iztērējis....

Link to comment
Share on other sites

man ir šitāds magnētiskais

Kā viņš uzvedas braucot pa bedrēm un kratoties ātri pa bruģi? Es vienu brīdi arī apsvēru tāda iegādi, bet kaut kā neviesa uzticību tā magnēta padarīšana. Nu, otrs mīnus ir tas neglītais aplis, un kā izskatīsies telefons, kad to kādreiz savajadzēsies nokasīt nost... 

 

Pašlaik lietoju pilnīgo ķīnieti, un, dīvainā kārtā, esmu apmierināts - vēl nevienu reizi telefons nav izmucis ārā nevietā, vai saskrāpēts liekot iekšā/ņemot ārā (tām sānu ķepām un aizmugurei ir virsū ļoti mīksta gumija/mačalka). Ļoti ērta fīča, ka statīva daļu, kur stiprinās telefons, var pagriezt portrait/landscape (noklikšķ un nofiksējas pozīcijā), atkarībā no tā, vai navigāciju lietoju uz lielceļa (vajag redzēt tālāk uz priekšu), vai Rīgā (vajag redzēt sānielas un apbraukšanas ceļus horizontālajā skatā).

 

s-l500.jpg

Labots - J.Reinis
Link to comment
Share on other sites

mājās testēju pirms likt auto, ļoti spēcīgi kratiju ar roku to turētāju, telefons ne par milimetru nepakustējās. bedres un bruģis salīdzinot pret to kā es kratiju ir bērna šļupsti.

 

apļa līme ir tāda gumijota, nesen telefonam aizmugurē uzlīmēju karbona vinila skinu, aplis nonāca nost neastājot nekādas pēdas, pat līme nebija jātīra nost. tiesa gan vienreizēja, gan jau to gumijoto līmi var nopirkt atsevišķi, tagad man tas aplis pie vinila pielīmēts ar visparastāko abpusējo līmlentu.

Link to comment
Share on other sites

Vislabākie ir tie ar visīsāko kāju, lai viņš braucot neļurkājās un nekrātās kā traks! Iepērku vairumā pa 1,75 vietējā "sūduču" bodē, un kad saplīst, lipinu jaunu pie priekšējā stikla. Iepriekšējāis izturēja 3 mēnešus :)

Link to comment
Share on other sites

Bija man tāds kā J.Reinis, bet lipeklis saplīsa, tā labs. grūti aizsniegt tikai viņu, jo ir pie paša loga. bet forši, ka nekratās braucot. Tad bija ar gēlu tas lipīgais, tas arī tagad ir musarā.., meklēju jaunu.

Tagad acīs iekrita tādu kā kroop norādīja linkā, pirmā bilde labajā pusē, šķiet ātri telefons ieliekams un bez īpašas piepūles, kosmosu arī nemaksāja

Link to comment
Share on other sites

0064293_celly-flex-univerzalni-drzak-do-

 

kaut kāds no Celly Flex saimes, pirkts trodeksā par ~15 EUR pirms nepilna gada. nost nekrīt, turas stipri, 1x pārvietots uz citu auto, pretenziju nav.

pa bedrēm braucot tik USB ligzdā ieliktais lētais vadiņš reizēm kratās laukā. aizmirstu visu laiku ielikt normālu vadu ar ķepiņām. Ielikšana ar divām rokām, izņemšana ar vienu.

Labots - usver
Link to comment
Share on other sites

@@kicker, tās spīles bija baigie sūdi, ielikt viņā var tikai ar abām rokām, izvilkt arī neērti, tikdaudz ka viņs maksā 1.50$, otreiz vairs tādas nepirkšu.

Labots - Guest
Link to comment
Share on other sites

Long John

Man priekš Galaxy Note retajām navigācijas vajadzībām labi kalpo oriģinālais turētājs (pirku Ebay lietotu).

Viss labi, mehāniski izturīgs, tikai sāka zust kontakts microUSB pieslēgvietā un vairs nav iespējas baroties no auto piepīpētāja. :sorry:

 

    post-116-0-70565200-1351944818.jpg

Link to comment
Share on other sites

Būs man jāpaskatās savai Xperia Z3 Compact jauns turētājs. Ir ieteikumi?

Esošajiem ir tā sāpe, ka viņiem spīles satver telefona apakšdaļu un tur Xperijai kā reiz ir kameras aktivizēšanas poga, tracina, ka liekot foni turētāja, ieslēdzas kamera un krājas aizmugures vāciņa bildes.

Sony oriģinālajā turētājā telefonu domāts novietot horizontāli, jo arī barošanas caurums viņam vertikāli novietojot, sanāk augšā, kreisajā malā.

Labots - Pirkss
Link to comment
Share on other sites

Pašlaik lietoju pilnīgo ķīnieti, un, dīvainā kārtā, esmu apmierināts - vēl nevienu reizi telefons nav izmucis ārā nevietā, vai saskrāpēts liekot iekšā/ņemot ārā (tām sānu ķepām un aizmugurei ir virsū ļoti mīksta gumija/mačalka).

 

 

Cik ilgi lieto? Arī tieši uz šo skatos, jo pašlaik lietoju  tādu ar garo ķepu un reāli besī, ka kratās. Vislaik lietoju vecās Nokias turētāju, bet tur varēja ietūcīt tik viedtālruni līdz 4,7", 5" vairs nelien iekšā, tāpēc meklēju ko līdzīgu.

 

car-windscreen-mount-holder-for-nokia-mo

Labots - Racer
Link to comment
Share on other sites

Bruketajs

Savulaik nopirku iekš lētimobilie Samsung turētāju, bet tagad, skatos, tieši tādu ražo arī Havit un tirgo Latvijā katrs, kam nav slinkums. Manējam ir īss un rigids kāts, jo tas ar "zoss kaklu" mēt'jās un raustījās. Arī "atbrīvošanas" poga Samsungam un Havit ir aizmugurē un ir ērti ar vienu roku telefonu savākt... 

Link to comment
Share on other sites

 

 

Pašlaik lietoju pilnīgo ķīnieti,

Uz šo skatījos, bet, tā kā es negribu viņu stiprināt pie stikla, bet gan pie paneļa, tad jautājiens - cik liels diametrs ir pašai pamatnei? 

Link to comment
Share on other sites

Brodit turētāji.

Sastāv no divām daļām
#1 - bāze: atkarībā kāds auto un kurā vietā vēlme stirpināt, pielāgots konkrētam auto
#2 - telefona turētājs: pielāgots konrētam telefonam/lādētājam - stiprinās uz #1 bāzes ar 1 skrūvi. grozāms. Ir ar integrētu lādēšanu uzreiz, lai nav jāčakarējas ar usb

http://www.brodit.com- atrodam part#
http://www.mountonus.com/- pasūtam

Lēti nav, bet prasīts bija _labs_. Un ir labs :)

 

smags mīnuss (telefona daļa nav universāla).

Labots - hero
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Vislaik lietoju vecās Nokias turētāju, bet tur varēja ietūcīt tik viedtālruni līdz 4,7", 5" vairs nelien iekšā, tāpēc meklēju ko līdzīgu.

Tas Nokia ir lielisks, vienkārši lielisks un kvalitatīvs turētājs, man nāca komplektā ar E52. 4,3" smārts līda ar visu keisu, G2 5,2" ar keisu nelīda, tad es bišķi piestrādāju ar šmirgeļi un lieliski ietilpa. Tagad lien G3 5,5", bet tikai bez keisa :( Tā ka nedaudz izdomas un vecais nokia tureklis derēs tavai 5" trubai.

 

Vēl man ir uzsūtīts šāds te štruntiņš, jo ir apnicis raut ārā trubu no bampera, lai ieliktu nokijas stiprinājumā, kā kalpos fig zin, bet varētu būt ērts risinājums.

Labots - androidz
Link to comment
Share on other sites

Tas pie telefona līmējamais arī ir magnēts? Tas visādām atlaižu un bankas karšu magnētiskajai infai skādi nenodara, ja nonāk tuvumā?

Link to comment
Share on other sites

pie telefona līmējas tikai metāla plāksne, magnēti ir tikai statīvā. vēl ir otra mazliet lielāka plāksne, ja lieto keisu, tad nav jālīmē, var vienkārši ielikt starp keisu un telefonu

Link to comment
Share on other sites

Nekādai skādei nevajadzētu būt, kad no čailandes atnāks, pastāstīšu vai ir lietojams.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Pirmais, kaut kāds lētais ķīnietis, neturējās, ļurkājās ... krch izmetu ārā.

Tagad ir Samsunga ECS-K200 tipa turētājs. Turas ideāli.

 
Link to comment
Share on other sites

Ooo @@Bruketajs, paldies!

Jāņem būs šis, nebūs mēnesis jāgaida un lētāks.

Man tam ķīnietim izbeidzās tas grozāmais mehānisms, aizmugurē kur skrūvē, tā vītne apgāja pa rinķi un vairs nefiksējās, bet pats lipeklis :D

Link to comment
Share on other sites

Bija noplīsis parastais turētājs, paprovēju šitādu.  http://www.semicom.lv/Mobilie_telefoni/Aksesu%C4%81ri/P%C4%81r%C4%93jie/_TEL_LAIK_B_Maci%C5%86%C5%A1_ar_lipekli_547653_1158.html Nu baigi labā manta , ja panelis ir ieapaļš. Pielīmē kādā leņķi gribi. Mīnus- ar laiku savāc netīrumus un paliek nelipīgs. Internetā visadi padomi, tipa tīrīt ar skoču vai ūdeni. Bet atradu ideālu veidu- vajag notīrīt ar acetonā samērcētu mikrošķiedras lupatiņu. Rezultātā lipīgāks kā jauns. Nu otra lieta- ja grib normāli atraut telefonu , vajag pagriezt. A tā ... negribu vairāk tos parastos turētājus redzēt. Tiem, ar vakuumpiesūcekni ir niķis ziemas laika atlīmēties un ar visu telefonu nogāzties.

PS Cik esmu dzirdējis , ka nevajag ņemt pašus lētākos. Tiem karstumā esot niķis ''tecēt'' . Ar manējo arī šisvasaras karstumā nikādu problēmu.

Labots - oxygen
Link to comment
Share on other sites

 

 

Bija noplīsis parastais turētājs, paprovēju šitādu.  http://www.semicom.l...47653_1158.html Nubaigi labā manta , ja panelis ir ieapaļš. Pielīmē kādā leņķi gribi. Mīnus- ar laiku savāc netīrumus un paliek nelipīgs. Internetā visadi padomi, tipa tīrīt ar skoču vai ūdeni. Bet atradu ideālu veidu- vajag notīrīt ar acetonā samērcētu mikrošķiedras lupatiņu. Rezultātā lipīgāks kā jauns. Nu otra lieta- ja grib normāli atraut telefonu , vajag pagriezt. A tā ... negribu vairāk tos parastos turētājus redzēt. Tiem, ar vakuumpiesūcekni ir niķis ziemas laika atlīmēties un ar visu telefonu nogāzties. PS Cik esmu dzirdējis , ka nevajag ņemt pašus lētākos. Tiem karstumā esot niķis ''tecēt'' . Ar manējo arī šisvasaras karstumā nikādu problēmu.

 

sads ari kkur metajas, tiesa no kjiniesiem pa kkadiem 50centiem, kvalitate ok, nekas neteceja karstuma turejas normali ari.

bet dabuju originalo turetaju tagad , shis nez izskatijas taa jocigi un neuzticejos vinam lai ari darbu veica savu :D 

Link to comment
Share on other sites

Vito Ventura

Man bijuši divi lētie no Rimi par dažiem eiro. Abi bez problēmām un ļurkāšanās turēja ne būt ne mazo Huawei Mate 7. Pirmais gan salūza, jo bija noņemts no stikla, atstāts uz sēdekļa un kāds ar smagajiem vaigiem saspieda. Otrais turētājs tur godam jau vairāk kā gadu. Patiesībā vairāk kā divus, tikai jau gadu mašīna ar visu turētāju guļ garāžā.

Manuprāt, ja pirms iegādes vari apčamdīt, un lietošanas laikā neizturies kā pret mežam domāto tehniku, tad arī tādi lētie ir tīri tā neko.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Ir kāds jēdzīgs (pārbaudīts) kurš stiprinās auto ventilācijas lūkās un turēs pasmagu tel. Huawei P10?

Link to comment
Share on other sites

Man nav izdevies atrast tādu, kas normāli redelē turētos - kādus 5 mēģināju. Paliku pie piesūcekņa varianta.

Link to comment
Share on other sites

Arī bēdīga pieredze ar lūkās liekamo. Krīt ārā.

Un vēl - man liekas, ka tie ir paredzēti lūkām ar horizontālām žalūzijām, bet tagad ir modē autiņos likt lūkas ar vertikālām žalūzijām - pielikt var, bet turas pavisam sūdīgi.

Un vēl - pa lūkām mēdz pūst ārā silto gaisu, it sevišķi ziemas sezonā. Tas lieliski papildus uzkarsē to telefonu, kas nodarbojas ar navigāciju braukšanas laikā. Vismaz man ir tā gadījies, ka brauciena beigās telefonu īsti nevar rokā noturēt dēļ karstuma

 

Pie stikla stiprināmie turas, ja tos pieliek pie notīrīta stikla, un atstāj, nevis ņem nost katru reizi. Bet mīnuss, salīdzinājumā ar lūku variantu, ir tas, ka vairāk aizsedz skatu. Un arī no ārienes ir vairāk pamanāms, līdz ar ko kādam gopņikam var ienākt prātā to nospert - man sievai reiz izsita auto stiklu un nospēra turētāju priekš navigācijas ierīces

Labots - Prodigy
Link to comment
Share on other sites

Man ir šitads. Ļoti apmierina, ilgi meklēju tādu, kurā var ar vienu roku ielikt un izņemt. Labi ir tas, ka viņam tās visas maliņai ir ieliektas, un telefons, kaut arī nav riktīgi iespiests, tā pat labi turas un nekrīt ārā, līdz ar to, viegli ielikt un izņemt.Tai firmai ir arī redelē stiprināmi un īsāki.

Link to comment
Share on other sites

Pērn biju nopircis Ebajos šādu- kā knaģis stiprinās pie mēraparātu paneļa pārsega (apmēram virs spidometra). Oriģinālajā, ražotāja paredzētajā  stāvoklī turētājs mēdz slīdēt nost, jo tas pārsegs sašaurinās uz priekšu. Ir doma no apakšas tam pārsegam pielīmēt mīkstu gumijveidīgu neuzkrītošu uzliktni, lai būtu kur knaģa apakšdaļai pieķerties. Ar to īpaši nesteidzos, tādēļ ideja pagaidām nerealizēta un tīri teorētiska. Bet varbūt kādam noder- man šķiet ērta un ātra paretai lietošanas reizei.. 

    http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?MfcISAPICommand=ViewItem&item=332302686337

 

 

Tel.turetajs.JPG

Link to comment
Share on other sites

Paldies, vīri par viedokli! Domāšu. Grūti atrast, apkārtcilvēki arī sūdzas, ka daudzi pat pie loga lāgā neturas, nerunājot par lūkām.

Link to comment
Share on other sites

 

22/02/2018 , 11:25, Kitai teica:

Ir kāds jēdzīgs (pārbaudīts) kurš stiprinās auto ventilācijas lūkās un turēs pasmagu tel. Huawei P10?

 

Nesteidzies, nedēļa pagājusi, un nākamnedēļ jau tas lielais sals pāries. Nekritīs vairs nost no priekšējā stikla kādu gadu :biggrin:

Man ar' tāda problēma ir aptuveni vienu nedēļu gadā - un neko, dzīvs :D

Link to comment
Share on other sites

:D:D:D arī taisnība, tikai esošais ņema un salūza.

Tā jau man mašīnai ir salīdzinoši ērta vieta kur to '""taisnstūri" nolikt. Bildē...

Uz nodalījuma vāciņa, tur pie ātrumpārslēga. Vēl ja labi kombinētu varētu izdomāt augšējā paneļa nodalījumā ielikt. Tur esmu licis arī ir o. k., bet tel. sanāk nedaudz par dziļu, vajag atbalstu izdomāt.

 

25631-1325.jpg

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...