Jump to content

Meklēju mūzikas centru priekš ikdienas lietošanas.


 Share

Recommended Posts

Vēlos uz Latvijas jubileju sev uzdāvināt mūzikas centru. Prasības nekādas lielas, varbūt pat mazas. Sagribējās kaut cik jēdzīgu skaņu no plakanekrāna televizora. Tie iebūvētie skaļruņi nedaudz jau piebesija, tāds pirdiens vien ir. Šad tad pat nevaru saklausīt ko īsti pasaka Dzintars Zaķis. Tad vēl veselīgi ir paklausīties LR1 un vēl gribētu pieslēgt mobilo telefonu, lai Kultūras Rondo raidījuma laikā varētu paklausīties ko labu no Spotify. Īsumā TV, FM un mob. t. Ar TV vienīgā iespēja savienot ar 3.5mm un telefons jau laikam arī tikai 3.5mm. Piemēram ieejot 1a ir daudz un dažādi tie centri. Palasīju ko citi raksta, tad secināju, ka lielākā daļa centru +/- ir vienādi. Gribētos kādu Pioneer vai Yamaha (asociējas ar audio). Cenas būtu ap 300eur.  :hysteric:

 

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

 

 

Sagribējās kaut cik jēdzīgu skaņu no plakanekrāna televizora. Tie iebūvētie skaļruņi nedaudz jau piebesija, tāds pirdiens vien ir. Šad tad pat nevaru saklausīt ko īsti pasaka Dzintars Zaķis.

 

Kas tas Tev par TV ar tik smalkiem skaļruņiem? Lai klausītos ziņas, vajag padaudz vidus, muzikai tik daudz vidu nevajag. Ir pieredze, kad ar centru ziņas un arī filmas klausoties paliek vēl sliktāk. 

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Ja jau centru, tad vismaz ar pēc iespējas pilnāku funkcionalitāti (wi-Fi, BT), piem. PIONEER X-HM32V-S. Tam ir arī HDMI ieeja, kas noderēs, kau saslēgtos ar TV.

 

Bet tā, ja nevajag iekšā BT un Wi-Fi, moš no Tornis vai Ivo var ieķert kādu stereo resi līdz 100 EUR, un tad pa 200EUR jau varētu arī kaut kādas tīri sakarīgas plaukta skandas dabūt.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Var jau likt tīri soundbar, būs ok priekš TV, telefonus ar var piekruķīt, hvz gan par iebūvēto radio. 

Labots - Gestapo
Link to comment
Share on other sites

Beigās paņēmu šādas divas: l_1796_3_1.jpg

un  šādu vienu: 38237_12073_1.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nedaudz virs. Gandrīz puse 200eur. Kopā 500. Ilgi pētīju kas un kā. Aizgāju uz RRR veikalu un pārdevējs man skaidri un gaiši pateica, ka kaut 1000eur vērts mūzikas centrs nebūs tas kas ir atsevišķas tumbas ar pastiprinātāju. Nu tad arī nonācu līdz šādam rezultātam! Tagad ziņās var sadzirdēt pat fona trokšņus. Visādas studijas skaņas utt, ko iekš TV nedzirdēju :D Aaaa, un mūzika arī labi skanēja :p

Link to comment
Share on other sites

 

 

pārdevējs man skaidri un gaiši pateica, ka kaut 1000eur vērts mūzikas centrs nebūs tas kas ir atsevišķas tumbas ar pastiprinātāju.

Man jau likās, ka tas tā kā vairāk vai mazāk bija skaidrs tāpat... 

Link to comment
Share on other sites

Nu man tas bija +/- skaidrs jau tāpat, bet pārdevējs piebeidza manu ideju par mūzikas centru.

Link to comment
Share on other sites

ir ari labi muzikas centri. esmu klausijies lg centru kas sastav no 4 tumbam kopeja jauda PMPO 7000W, skaneja tiesam neslikti visas durvis drebeja pa gabalu, protams, kvalitates zinja s90 neparspet, bet skalums loti labs! dzivoklim vairak nemaz nevajag

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...