Jump to content

Augstspiediena mazgātāji - Karcher


Payne
 Share

Recommended Posts

Sveiki,Tātad ir doma ,pie garažas zem notekas palikt mucu,lai lietus laikā,tur krājas ūdens ,un nopirkt karčeri.

 

Bet kā tur ir ar tiem karčeriem,vai visus var slēgt klāt vienkārši pie mucas? vai arī citiem ir jāpievada ūdens ar spiedienu?

 

un vēl jautājums,cik apmēram litri ūdens aiziet,lai nomazgātu mašīnu? respektīvi ,200l muca pilna ar ūdeni,cik reizēm pietiks?

Link to comment
Share on other sites

Ja mazgātājs ar uzsūkšanu, tad papildus spiedienu nevajadzēs, es savam lietoju gad cieto daļiņu filtru, gan ūdens mīkstinātāju, un arī papildus sūkni jo ja muca stāv ārā tāpat tur  visādi sūdi sakrāsies. Man aiziet apmēram kādi 60 litri. Ar lietu šogad bija ļoooti švaki tākā nācās pieliet. Ā jā muca arī pie garāžas stāv! Bet ieliku vēl 1 garāžā tā ērtāk!

Link to comment
Share on other sites

Nepērc mēsls .... Karcher sakas ar K4 .... viss parējais zem ir tikai lai aizpildītu katalogu. isumā K2 neizturīigs aparāts(elektromotors) kas ir domāts velosipēdu, darbarīku mazgāšanai tikai .. tev vajadzēs http://www.salidzini.lv/i/karcher_k4_carhttp://www.karcher.lv/lv/Products/Home__Garden/Spiediena_mazgtji/Producti/11801500.htm?&sdp=ac&pid=47300590&accessoriesGroupName=&pn=%C5%AAdens+filtrs&title=%C5%AAdens+filtrs filtrs lai nesabeigtu sūkni ar netīrumiem no mucas +http://www.karcher.lv/lv/Products/Home__Garden/Spiediena_mazgtji/Producti/11801500.htm?&sdp=ac&pid=26431000&accessoriesGroupName=&pn=&title=&showall=1 šlutene ar vārstu .... pēdējo var izmantot jebkuru jo tas aparāts izmanto quick connect  konektoru 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...