Jump to content

Jauns eSporta klubs Rīgā!


Lazee
 Share

Recommended Posts

853EaJK.png

 

Sveicināti boot portāla lietotāji!

 

Zinot to, ka IT joma un geimings iet roku rokā, tad vēlos iepazīstināt jūs ar jaunu izklaides vietu. 4. decembrī ir plānots atvērt jaunu eSporta klubu Rīgā, Sarkandaugavas ielā 31, kur norisināsies iknedēļas LAN turnīri BYOC (Bring Your Own Computer) formātā, kas latviski nozīmē, ka spēlētājiem pašiem ir jāsagādā savs dators uz turnīra norises vietu. Šis formāts ir guvis panākumus tādos turnīros kā Dreamhack, ASUS ROG, Iseries u.c. līdzīgos LAN pasākumos, kuros vienlaicīgi piedalās vairāki simti spēlētāju. Protams, nevar salīdzināt pasaules mēroga pasākumu ar lokālu turnīru, bet tomēr eXanimo klubs vēlas dot spēlētājiem un apmeklētājiem pieredzi un ieskatu LAN turnīros LoL un CS:GO instancēs.

eXanimo kluba veidotāji ir pieredzējuši eSporta profesionāļi, kuriem bijusi pieredze piedalīties līdzīgos pasākumos visā pasaulē, tādējādi mēs ticam, ka spēsim dot spēlētājiem visu nepieciešamo, lai tiem nenāktos uztraukties ne par ko citu kā tikai spēli, kurā piedalīsies.

 

Kluba telpas un kas tajās atradīsies

 

Kluba telpas ir plašas un paredzētas netraucētai spēlēšanai. Kopējā platība sasniedz 150 m2! Viena no priekšrocībām, ko nespēj sniegt citas šāda veida iestādes ir tā, ka galdu izvietojums ļaus vienlaicīgi spēlēt 40 cilvēkiem, tādējādi spēlētāji spēs izspēlēt maksimāli daudz matčus savā starpā.

Katram spēlētājam būs 60 cm plata un 90 cm gara galda virsma, uz kuras novietot monitoru vai portatīvo datoru un savas perifērijas. Starp komandām ir saglabāts atstatums, lai tās viena otrai netraucētu. Katram spēlētājam būs divas 220V rozetes priekš monitora un datora, kā arī atsevišķa interneta rozete.

Spēlētāju un apmeklētāju ērtībai būs pieejams bārs, kurā varēs iegādāties našķus, dzērienus, kā arī paēst siltas pusdienas. Bārs atradīsies tieši pretīm 265x149cm lielam ekrānam, uz kura varēs skatīties turnīra "karstāko" spēļu translāciju. Tā kā visas CS:GO turnīru spēles tiks saglabātas servera arhīvā, tiks veidotas montāžas ar labākajiem turnīra momentiem. Jebkurš spēs pieteikt savu iespaidīgāko spēles momentu pie bārmeņa, lai tas tiktu iekļauts iekš video.

Ja gadījumā spēlētājam saplīsīs kāda perifērija, tad pie bāra varēs iegādāties profesionālas geiminga preces no GGWP veikala par saprātīgām cenām. Preces varēs aplūkot pie bāra esošajā vitrīnā.

Klubā būs paredzēta atsevišķa telpa galda tenisam, kur gan spēlētāji, gan apmeklētāji spēs izrādīt savu veiklību. Papildus galvenajam turnīram tiks novadīti mazāki turnīri kādā no konsoļu spēlēm, kuras būs pieejamas uz vietas.

 

Viens no galvenajiem aspektiem, ko mēs vēlamies sasniegt ir atmosfēra. Tā vietā, lai uztaisīt parastu kosmētisko remontu un izveidot telpas kā Lattelecom klientu apkalpošanas centrā (nepārprotiet, viņiem ir ļoti foršas telpas), mēs izvēlējāmies nedaudz riskantāku ceļu, bet jo vairāk pie tā strādājām, jo efekts un rezultāts šķita iespaidīgāks. Pateicoties Renāram Caunem, kurš ir viens no talantīgākajiem graffiti māksliniekiem Rīgā, realizējām savas ieceres ar zīmējumiem no dažādām spēlēm.

 

Neliels ieskaits kā izskatījās skices uz sienām: http://imgur.com/a/W2AEQ

Pabeigti zīmējumi: http://imgur.com/a/1ofpS

 

Katrā telpā, kā arī virs katra zīmējuma būs īpaši izvēlēts apgaismojums, lai akcentētu dažādos elementus. Tuvākajā laikā būs arī gala video ar kluba iekštelpu izskatu, kā arī sociālie mediji tiek nepātraukti atjaunināti ar dažādām interesantām bildēm!

 

Turnīri un to norise

 

Katru nedēļas nogali norisināsies 2 turnīri - CS:GO un LoL. Pieaugot pieprasījumam uz citām spēlēm, tiks rīkoti arī tādi turnīri kā HoTS, Dota2, HS un citi. Turnīru formāts katrai spēlei atšķirsies un tas tiks aprakstīts katra turnīra informācijas sadaļā. Tas ir izveidots ar nolūku sniegt spēlētājiem pēc iespējas ilgāku spēles laiku. CS:GO un LoL turnīriem maksimālais komandu skaits būs 8.

 

Balvas

 

Katru turnīru balvu sadalījums var atšķirties, taču pirmās vietas ieguvēji vienmēr saņems kausu un medaļas. Otrās un trešās vietas ieguvējiem – vienmēr medaļas. Balvu fonds ir atkarīgs no komandu skaita katrā turnīrā individuāli. Tas tiks precizēts īsi pirms turnīra sākuma un būs nopublicēts eXanimo mājaslapā.

 

Pakalpojumi un to cenas

 

·         Ieejas maksa spēlētājiem - 10 eiro

·         Ieejas maksa skatītājiem - 3 eiro

·         Datora un monitora PICK-UP no mājām - 5 eiro

·         Skaņu izolējošas austiņu 3M Peltor īre - 2 eiro

 

Neaizmirstiet sekot mūsu sociālajiem medijiem:

 

·         https://twitter.com/goeXanimo

·         https://www.facebook.com/goexanimo

·         https://instagram.com/goexanimo/

·         http://www.twitch.tv/goexanimo

 

Ja rodas kādi papildus jautājumi, droši rakstiet uz info@goexanimo.lv

 

 

Labots - Lazee
  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Bomaars/C12

Es tā arī par tiem 220w kontaktiem nesapratu, vai tie bija domāti volti, normāls geiming kompis no kontakta ņem minimums 300w tas jau ir tāds low/med geiming rig, nemaz nerunāsim ja kāds atstieps quad sli komplektu ar 1kw, ceru ka jūsu elektroinstalācija tur pavilks to 40pc gaimerus

Labots - Bomaars/C12
Link to comment
Share on other sites

kad kaut kas plānojas? būtu interesanti twitchā pavērot latviešus rambājam.

Link to comment
Share on other sites

 

 

kad kaut kas plānojas? būtu interesanti twitchā pavērot latviešus rambājam.
 

30 eur par spēlētaju pasālīti (20 eur par monitora + pc īri un 10 eur turnīra maksa) , bet uz kādu no turnīriņiem gan jau atbraukšu paskatīties tā kā 15m brauciens ar autobusu (vienīgais žēl ka tieši tai pieturā vienmēr kontrole mēdz stāvēt)
 
  • 05.12 - CounterStrike_go.png CS:GO 
  • 06.12 - LoL.jpg League of Legends 
  • 12.12 - CounterStrike_go.png CS:GO 
  • 13.12 - LoL.jpg League of Legends 
Link to comment
Share on other sites

 

 

30 eur par spēlētaju pasālīti (20 eur par monitora + pc īri un 10 eur turnīra maksa) , bet uz kādu no turnīriņiem gan jau atbraukšu paskatīties tā kā 15m brauciens ar autobusu (vienīgais žēl ka tieši tai pieturā vienmēr kontrole mēdz stāvēt)   05.12 -  CS:GO  06.12 -  League of Legends  12.12 -  CS:GO  13.12 -  League of Legends 

 

Monitora un datora īre ir vairāk kā ekstra. Ir tomēr domāts, ka lielākā daļa savus datorus atvedīs paši. 

Link to comment
Share on other sites

Bomaars/C12

 

 

30 eur par spēlētaju pasālīti


Manā skatījumā par labi pavadītu vakaru nav nemaz tik daudz, jebkurā bārā tev aizies par vakaru vairāk...ja ir savs rigs tad 10e jau nav daudz tiešam...
Link to comment
Share on other sites

 

 

Spēlētāju un apmeklētāju ērtībai būs pieejams bārs

 

Ja tur būs vismaz Tērvetes, tad būs jābrauc. 

Link to comment
Share on other sites

Fantamass
nemaz nerunāsim ja kāds atstieps quad sli komplektu ar 1kw

Nevajag pārspīlēt!  Quad crossfire negribēji ?  :mrgreen:

Labots - Fantamass
Link to comment
Share on other sites

 

 

Manā skatījumā par labi pavadītu vakaru nav nemaz tik daudz, jebkurā bārā tev aizies par vakaru vairāk...ja ir savs rigs tad 10e jau nav daudz tiešam...
 

Savu rigu jau noteikti nevestu ar kurjeru taksi drīzāk jāņem. Ja īrē kompi un paņem 1. vietu dabū jau tikai savu naudu atpakaļ , bet nu veiksmi projektam. Domāju kā skatītājs aiziešu nevienu vien reizi jo nav tālu
Link to comment
Share on other sites

espirtisti laikam baigie kapeiku pisēji skatos, rēķina ko dabūs atpakaļ un čīkst, ka dārgi. vispār nekāda sportiskā gara vai labi pavadīta laika...

 

salīdzinājumam, man aizbraukt uz vienu pusmaratonu/maratonu izmaksā 30-80 EUR Latvijā. takā pa 10 eur ar savu kasti vēl ir par sviestmaizi, man neviens kedas pa lēto nedod izīrēt, pašam jāpērk un jāved savas.

Link to comment
Share on other sites

Apsveicu ar uzdrošināšanos ko tādu darīt. Mani gan tādas spēles nesaista, bet doma patīk.

Vai šeit vispār ir kāds, kas twitch kko translē?

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

 

 

man neviens kedas pa lēto nedod izīrēt, pašam jāpērk un jāved savas

Higiēnisku apsvērumu labad... 

Link to comment
Share on other sites

sikie shkolnjiki doma ka kresla deldeshana ir sports, naksies jus apbedinat bet ta nav taisniba. Ja domajat ka varat ar to nopelnit ka dazas lielas komandas (navi, nip, utt) jus smagi maldaties. Ko lai saka, nav jau ne vainas uzkapat cs briva bridi, bet vilkties uz turniriem ir stipri nozelojami, vel nozelojamak ir skatities ka to dara citi.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

 

 

Kontra Straiks un LOL skaitās kā e-sports? Tur tak nekā nav sporta. 

un šahā ir?


 

 

Higiēnisku apsvērumu labad... 

slidas, distanču slēpes, slaloma slēpes, velo apavus, alpīnistu zābakus izīrē, tur kaut kā netraucē higiēniski iemesli 

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

millers un bekhems antoni. to, ko nesaprot, to heito. skatīties CS vai LoL strīmā/arēnā ir tas pats, kas skatīties futbola spēli @TV/arēnā. skatīties kādu strīmeri, kas spēlē dažādas spēles ir tas pats, kas skatīties TV. tu skaties to, kas tevi izklaidē vai interesē. pavisam vienkārši.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

 

 

slidas, distanču slēpes, slaloma slēpes, velo apavus, alpīnistu zābakus izīrē, tur kaut kā netraucē higiēniski iemesli 

Jāsaka, ka tev taisnība šoreiz. Nebiju aizdomājies! Tikai es par īrētajiem apaviem esmu skeptisks. Nevar zināt, kam un kā tur kāja svīdusi!


Par tēmu runājot, mēs ar puikām ar šad un tad pa 6-10 cilvēki savācamies un eidžīti uzrambājam LAN'ā! Ar tāds kā turnīrs ar uzkodām un dzeramo!

Link to comment
Share on other sites

 

 

30 eur par spēlētaju pasālīti

rīkotāji, lai arī sākumā maksā no savas kabatas, ilgtermiņā, gribēs to pasākumu, lai pats atpelnītos. kad sāks atmaksāties, tad arī balvu fondus un pārējo palielinās. nevajag tik skeptiski uz visu noraudzīties, tie cipari, kas te grozas nebūs, lai kāds pārbāztu savas kabatas un ēstu ikrus cauru dienu, uz dažu geimeru rēķina. pa lielam jau tapēc tādas lietas latvijā nav, ja uzrodas, tad uz neilgu laiku - cik, tad pats sponsorēsi to visu?

Link to comment
Share on other sites

Bomaars/C12

Nu ja nauda telpu īrē/pirkšanā, kosmētiskajā remontā utt. jau tiek ieguldīta, tāpēc lai vel elektribu utt parejo uzturētu vajag naudu

Link to comment
Share on other sites

Negribas būt pirmam, kurš norok šo ideju, bet ... džeki, nav tāka gadus ~15 pa vēlu? 90to gadu beigās, kad parādījās normālas kapājamās mašīnas, bet trūka galvenā - savienojuma, tika vestas kastes, taisīti lani, un kapāts pa naktīm ... Tagad, kad pat laukos ir 4g, kaut kā neticas uz baigo atsauksmi, jo tomēr slinkums un tā visādīgi ...

Bet, jebkurā gadījumā, lai izdodas ;)  

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Kas ir eidžītis? (Age of Empires)

Jap, tas pats! :)
Link to comment
Share on other sites

Izklausās pēc datorsalona. Kuri Rīgā ir pilnībā izmiruši.

Labots - Nain
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

ELIKs laikam bij viens no pēdējiem kas turējās ... noturēsim klusuma brīdi ... cik stundas tur netika pavadītas un Ls atstāti ...

Labots - M@R$$
Link to comment
Share on other sites

 

 

Izklausās pēc datorsalona. Kuri Rīgā ir pilnībā izmiruši.


Lietuvā arī bija pāris tādi projektiņi vienīgais kas vēl dzīvs ir "bārs" kur geimus atnākt paskatīties/paspēlēt. 
Link to comment
Share on other sites

Sveicināti!

Šodien sākām izlozi brīvbiļetei vienai komandai uz pirmo eXanimo LAN turnīru 50 EUR vērtībā!
Vairāk info: http://ej.uz/exanimo_LOL

Ja ir kādi jautājumi, atstājiet tos komentāros vai rakstiet uz info@goexanimo.lv

Link to comment
Share on other sites

Destructo

Vēl gadus pāris atpakaļ boot.lv AoEII mači bija visai nopietnā cieņā :)

 

Vai ne, M@R$$ ?

Link to comment
Share on other sites

Vēl gadus pāris atpakaļ boot.lv AoEII mači bija visai nopietnā cieņā

Ja mēs sarīkotu AoE turnīru, jūs atbrauktu? ;D 

Labots - Lazee
Link to comment
Share on other sites

Destructo

Ja nemaldos, šeit pat boot.lv regulāri gāja 4v4 :)

 

Diemžēl kasti atvest pie jums nevarēšu, par citiem nezinu.

 

HoTS vai LotV varbūt būtu interesanti, bet atkal, kasti nevedīšu :(

 

Lai veicas ar ideju! 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sakarā ar to, ka pirmie turnīri tiek pārcelti uz nākamo nedēļu (vairāk info šeit), tad vēlamies paziņot, ka tā vietā rīkosim atklāšanas pasākumu 2 dienu garumā! Durvis uz pasākumu tiek vērtas vaļā no plkst. 11:00. Mēs vēlamies iepazīstināt apmeklētājus un potenciālos spēlētājus ar eXanimo klubu kā tādu, tā izskatu, izklaidēm un citām iespējām.

 

Ķersimies vērsim pie ragiem un izstāstīsim, kas ir paredzēts pasākuma ietvarā:

  • LAN Party - Mazais Dreamhack eXanimo klubā jeb mēs vēlamies aicināt visus interesentus uz mazu LAN ballīti, kur jebkurš bez jebkādas dalības vai ieejas maksas varēs pieslēgt savu tehniku un ar draugiem labi pavadīt laiku. Ja būs pietiekams dalībnieku skaits, tad tiks rīkoti nelieli turnīri ar atsevišķām balvām!
  • FIFA 2016 un Mortal Kombat X turnīri - Kā jau tika minēts iepriekšējos rakstos, pie mums būs pieejama PS4 konsole, uz kuras tad arī tiks novadīti šie turnīri. Dalībnieku skaits nav ierobežots un visi, kuri vēlas pārbaudīt savas spējas gūs iespēju izcīnīt vērtīgas balvas! Šim turnīram nav dalības maksas!
  • Galda tenisa turnīrs - Vēlies pielietot gadiem ilgi trenēto roku veiklību un reakciju? Šī ir lieliski iespēja nedaudz izkustēties un laimēt ar geimingu saistītas balvas!
  • Pasākuma norises laikā tiks novadīti mazi konkursi ar sīkām balvām, kuri pārbaudīs apmeklētāju zināšanas geimingā!
  • Gadījumā ja sāvaksies pietiekošs skaits geimeru, kuri piedalīsies LAN Party, tad sarīkosim atsevišķus mini CS:GO 1x1, LoL un HS turnīrus ar balvām!

 

Atceraties, kad minējām, ka apmeklētāji nevarēs brīvi ienest alkoholu? Lai padarītu šo pasākumu nedaudz interesantāku šis noteikums tiek daļēji atcelts - klubā varēs ienest VIEGLO alkoholu neierobežotā daudzumā (alus, vīns, sidrs u.t.t.). Nepilgadīgām personām ir absolūti aizliegts ienest vai lietot alkoholu eXanimo kluba telpās. Vēljoprojām paliek spēkā tas, ka nedrīkst ienest savu ēdienu un bezalkoholiskos dzērienus.

 

Pasākumu ir plānots novadīt līdz pēdējam apmeklētājam. Tie, kuri uztraucas par to, kā pa nakti tikt mājās, tad netālu no kluba katru stundu kursē Nakts autobuss N2. Sarakstu jūs varat apskatīt Rīgas satiksmes mājaslapā!

 

Ja rodas kādi jautājumi par brīvām vietām pie galdiem vai jebko citu, droši rakstiet uz info@goexanimo.lv!

Link to comment
Share on other sites

Cik es saprotu, drīkst ienest Vieglo alkoholu, bet nedrīkst ienest bezalkoholiskos dzērienus? Ja man gribas padzerties, un man ir limonāde somā?

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

@LagerLV Limonādi tu vari iegādāties bārā. Tā kā mums aizkavējās licenze alkoholam, tad atļaujam ienest savu.

Link to comment
Share on other sites

Tā kā mums aizkavējās licenze alkoholam, tad atļaujam ienest savu.

Tas labi, bet geimeri izrādās zem štīmes visu laiku mauc. Es ta domāju, ko tik labi tēmē.

Labots - Zuxters
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...