Jump to content

Golf4TDI PD INSTRUMENTU PANELIS


lats302
 Share

Recommended Posts

Lieta sekojoša-uzsākot braukt apm pēc 15-30 min sāk izdzist ekrāns un dienā praktiski rādijumus neredz ir ari dažs horizontālas svitriņas,kas trauce lasit kamēr redz ko lasit.Ko pasākt-remontēt,pirkt šrotā mainit,kā ar tiem kodiem,imobilaizeri un izmaksām?Jau iepriekš paldies

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Ja pabaksta ekrāna malu, cipari parādās? Ja kontakts zūd, tad nav jāpērk jauns panelis. Imobilaizerim ar displeju nav nekāds sakars. 

Link to comment
Share on other sites

nē nekas neparādās,sāk lēnām palik tumšāks un viss. Tā doma bija par to,ka maina visu paneli,tad imobilaizers jāprogrammē,neesmu tādas lietas darijis un kamer neesu iegādājis paneli gribas iegūt kādu info

Link to comment
Share on other sites

Ja mainīsi visu paneli, tad jā, vajadzēs viņu piekodēt. Pie Karosa(kaross-chip.lv) vai Jonix(remap.lv) to var izdarīt.

Link to comment
Share on other sites

Long John

Man uz VW Bora (1,6 benzīns, bet ar līdzīgu paneli)  ir savādāk- vēsā laikā ar lielākām apkārtējās temperatūras un mitruma svārstībām, dažreiz info- displejs uz paneļa aukstam autiņam brauciena sākumā spilgti izgaismots dzelteni-oranžā gaismā, tumšie burti un cipari knapi saredzami. Pēc kārtīgas uzsilšanas šis "efekts" pazūd un parādās normāli gaiši burti uz melna fona. Domāju, ka pie vainas displeja kontaktu oksidēšanās. Laikam defektu varētu vienkārši novērst, kārtīgi notīrot kontaktiņus, bet paskatījos uz donora (līdzīga tipa bojāta paneļa) un konstatēju, ka displeja noņemšanai  laikam vajadzīgi diezgan lieli demontāžas darbi ar bultiņu un skalu noņemšanu (pie nezināma rezultāta), atmetu ar roku un braukāju, kā ir.

 

Te krievu kolēģi ilustratīvi demonstrē displeja nomaiņu:

 

  https://www.drive2.ru/l/3396269/

 

Maiņas paneli jau sev sagādāju, bet nekādīgi netieku pie sava paziņas ar atbilstošu datoru un zināšanām.   

 

Jā, gribēju vēl piebilst/ apjautāties - manam autiņam apgaismojuma spilgtums normāli regulējas visām salona paneļu gaismiņām, bet paša aparātu paneļa apgaismojums spīd normāli (tuvu pie max), bet nemainās- tātad maiņrezistors kārtībā, un pie vainas kaukāds nekontakts kautkur? Bet kur?... :shok:

Labots - Long John
Link to comment
Share on other sites

vgk-parts

 

 

Vai vienkārši mitrums zem displeja kontaktu gumijas. 

 

Ja būtu oksidācija, nebūtu kontakta. Ja būtu mitrums, saietu uz īso un arī nekā. Šeit tā problēma ir drusku dziļāk. Būtu jāpieslēdzās pie kompja un jāpaskatās, kas īsti ar elektroniku notiekās.

 

Ja nu kas - dod ziņu, pieslēgsim tevi pie kompja un uzzināsim kur ir tā problēma. 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...