Jump to content

Tumbu vizuāla uzlabošana


Hardcore
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Ir divas adekvāti skanošas tumbas kurām vizuālais paskats neiederās interjerā. Vai ir zināms kāds kantoris / meistars, kurš nodarbojās ar tumbu dizaina maiņu, ar domu, nokrāsot finiera kastes, aplīmēt ar "tumbu tepiķi" uzskrūvēt savādāku resti u.t.t.? Vai arī, kur pie mums varētu būt nopērkams tumbu aplīmējamais audums un sieti? R&D akustika man var salabot skaļruni, bet Artis ar šīm lupatām nekrāmējās. Kādi kantori, kas būvē auto akustikas var būt? Ir kādi ieteikumi?

 

Ojārs.

Link to comment
Share on other sites

Jā, laiki pienākuši, elementāru sietu vairs nemāk piesrūvet skaļrunim priekšā. Tur tak nekādu baigo aparatūru nevajag. Aplīmēt vēl elementārāk. Neesmu gan dzirdējis ka kāds kantoris ar to nodarbotos. Būs vien pašam ar šķūningu jānoņemas. Ja nu vienīgi kāds foruma biedrs uzņemas to darīt privātā kārtā.

Link to comment
Share on other sites

Kaut kāds šķūnings ir veikts aplīmējot tumbas ar balti glancētu līmplēvi. Celniecības fēns vajadzīgs.

Link to comment
Share on other sites

Kādreiz nodarbojos ar "tumbu tepiķa" līmēšanu, bet šobrīd nav ne vietas, ne materiālu.

Jautā kantoros, kas nodarbojas ar auto audio uzstādīšanu. Auto subus taisa no saplākšņa vai MDF un aplīmē. Tā ka šiem tā nebūs problēma. Arī sietus tur pat.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Kādi kantori, kas būvē auto akustikas var būt? Ir kādi ieteikumi?

 

Čau Ojār! Žigs un sarkanais Legasis vēl pie dzīvības? :D Par tēmu - uzzvani Blaupunkta Jurim, kurš kādu brīdi vairs nav Ķīpsalā, bet Vienības gatvē. Būvē jamie auto tehnikai visādas lietas, bet domāju, ka arī Tev varēs izpalīdzēt. ;) 

Link to comment
Share on other sites

Ak, jā - audumu vēl nesen varēja nopirkt InCar'ā (aiz TC Mols). Iespējams, viņi var arī apvilkt.

Link to comment
Share on other sites

Izveicu minēto vietu apmeklejumu un iznākums ir šāds. Blaupunkta Juris tumbas neremontē, neapvelk u.t.t. Pārējo dzelžu tur bija grēdas. InCar ir ar mieru notirgot audumu, tikai tas audums tur ir biezs. Tiesa tur bija ļoti atsaucīgs čalis, kurš iesvēra žūksnīti ideju, ko iesākt. Attiecīgi tagad meklēšu mēbeļnieku, kurš būs ar mieru tās manas tumbas pieviest pie vizuāli kārdinoša paskata. Vēl gan neesmu izlēmis, vai gribu baltas ar melnu priekšu vai melnas ar baltu priekšu...

Link to comment
Share on other sites

 

 

melnas ar baltu priekšu
Veiksmi iztīrīt dzīvnieka spalvas, mājas putekļus un bērnu apbružātos netīrumus no balta auduma sieta. Manuprāt slikta ideja. 
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...