Jump to content

Steam akountu zagsana populara tagad ari Latvija.


Eddy53
 Share

Recommended Posts

Sveicinati,

 

Pats tiku nesen uzlauzsts un tagad tas viss iet cauri ari citiem cilvekiem un atnak pa retam ari man piedavajums uzspelet CS:GO turniru vai DOTA 2, kur steidzami nepiecieshams 1 speletajs un noteikta summa ko vinnet! Velak tiek iedota IP addrese TeamSpeak : 31.24.29.142, kuru ievadot un piekonektejoties nepiecieshams updeitot TeamSpeak versiju, kas nevienam nav jaunums. Ka rezultata, tu tiec izmests no Steam account un vairs nav iespejas ielogoties. Velak uz email tiek sanemta shada zinja:

Здравствуйте, plikais**.

Контактный адрес эл. почты вашего аккаунта Steam успешно изменен.

Это оповещение отправлено в целях обеспечения конфиденциальности и безопасности вашего аккаунта Steam. Если изменение адреса эл. почты запросили вы, то дальнейших действий не потребуется.

Если это сделали не вы (81.198.15.121, LV), измените пароль от своего аккаунта Steam. Также советуем изменить пароль от этой эл. почты, чтобы обеспечить максимальную защиту аккаунта.

Njemsim vera to, ka shis cilveks dzivo ar mani viena maja un ir tirasinju latvietis, kursh nelieto krievu valodu nekur! Tatad secinam, ka skameris jau nomainijis valodu ar kuru visertak ir stradat!

Lidz ar to kontam tiek nomainita parole un emails un tam vairs nav iespejas tikt klat un jaraksta steam supportam, lai to atgutu.

 

Es pats ari saskaros ar mazliet lidzigu situaciju un rezultats tads pats. Sava gadijuma gmail ari uzradija no kuras ierices pedejo reizi ir ielogots ari mans gmail Accounts.

Zemak ir pievienota bilde, kur ir redzams kaa gmail akaunts tika ielogots no Daugavpils, ar IP addresi: 81.198.152.153 , kaut gan es pats dzivoju ar citiem studentiem Ziemel-Irija- Belfasta un neviens cits bez manis nelogotos mana gmail konta.

 

 

Par to kam pieder IP lease Lattelecom var izsniegt informaciju tikai Valsts Policijai. Tapec ir jautajums, vai ir kada iespeja tikt gala ar shadiem krievu tautibas parstavjiem un dabut konkretak precizu adresi? Ka ari risks ir tads, ka ta var but ari internet-kafejnica, protams ja tas ir attapigs cilveks! Ne visi krievi ir attapigi...

 

Mans konts personigi ir 300 euro + vertiba tikai ar spelu ingame items, +150 speles, par kuram gruti spriest cenu. Vai shada gadijuma ir verts iesniegt policija iesniegumu elektroniski un vai vini izskatitu lietu konkretak?

 

Ka ari, ja kads ir spejigs palidzet atrast konkreto personu, nepiecieshami pieradijumi ir krava un ir iespeja personigi ari runat talak kas un ka.

 

Nevienam nepatik tikt apzagtam un nav nozimes, vai tas ir virtualais ipashums vairaku simtu apmera vai ari reals taustams ipashums!

 

Paldies par veltito laiku, lai sho izlasitu un atbildem.

post-92411-0-97931500-1449515115_thumb.jpg

Labots - Eddy53
Link to comment
Share on other sites

Anonīms Alkoholiķis

Ja kā lo][5 nevērtu vaļā visus failus, it sevišķi tos, kas nāk no šaubīgām vietām, tad tāda problēma nekratītu. Vai ja roku leņķis ir tāds, kas iet caur dibenu,  un visur tiek izmantotas vienādas paroles/saglabātas pārlūkā, tad vienīgais kas kaut drusku varētu līdzēt ir Steam Autentifikātors un Google Autentifikātors.

 

Un ko reāli darīt - raksti steam supportam, lai atgūtu accountu (var aizņemt ilgāku laiku), un ar ziepēm mēģināt izmazgāt sūdus no zāģu skaidām.

Labots - Anonīms Alkoholiķis
Link to comment
Share on other sites

Nu tad gan atbilde! :D

Ka cilveks var izsekot katram skama tipam, ja isti katru dienu nesezh 24/7 pie pc un nelasa katru forumu lai uzzinatu, kaa nu tagad kursh katrs zog! Paroles ir ar Upper,lower case, simboliem un skaitliem, kuras nav nemaz tik viegli minamas!

Velreiz uzsveru to, ka neviens .EXE fails netika atverts, bet tikai Teampspeak serveri ieiets. Tas nav porno saits vai vel sazin kadi neparbauditi udeni! Smiekligakais ir tas, ka nekadas paroles netiek turetas browseri, bet mana gadijuma tas vareja but tikai tapec ka patstavigi sezhu ar atvertu gmail, jo man Universitates atskaites un lai sazinatos ar citiem studentiem notiek caur emailu. Antivirus neblava un process viss notika backgrounda kamer es studeju materialu Cisco Online akademija. Kopsh starpgadijuma sen jau ir uzlikti autentikatori un samainitas paroles. utt.

 

Konti ir dabuti jau atpakal caur steam supportu un viss ok, bet shoreiz es gribu tikt klat kadam no tiem kas ar sho nodarbojas, lai nevairotos tadi, kuriem patik zagt un nekas viniem nedraud!

Link to comment
Share on other sites

Anonīms Alkoholiķis

Ej ciemos uz VP ENAP Kibernoziegumu nodaļu, tur ar visu informāciju, kas tev ir - ip adresēm, laikiem, lietotāju kontiem, un ko vel viņi izdomās ka vajag  uzrakstīt iesniegumu (visdrīzākais pirms rakstīšanas mēģinās pasūtīt, jo neatrisinātas/neatrisināmas lietas viņi negrib statistikā), un gaidīt kad pūcei aste uzziedēs. Bet tākā esi anglijā/īrijā, tad izpildi iepriekš rakstīto, tikai VPENAP aizvieto ar to kantori kas viņiem ir, uz kā pamata viņi varbūt mēģinās iespert pa pakaļu latvijā sēdošajiem, lai tie "virza procesu uz priekšu".

 

 

Bet rezultāts visdrīzāk būtu vainu sagaidīts ka pūcei uzzied aste un vainīgajiem sods ir ļoti līdzīgs kā purniem-kas-izkrapj-ar-maksajuma-uzdevumiem-un-autobus-pasta-parvadajumiem.

Labots - Anonīms Alkoholiķis
Link to comment
Share on other sites

A kā viņi nomaina epasta adresi, ja ielagojoties miglas kontā no cita IP tiek sūtīts aktivizācijas kods un epastu? Tad viņiem ir jāzina epasta logins. 

 

Dear gestapo


We've received a request to access your Steam account from the Steam Client on
a new computer located at IP address: 78.84.230.180
Our records show this IP address is in RIGA RIGA LV

The following code is only for logging into the Steam Client.
Do not enter this code into a web browser. If this email was generated as a result
of you entering your account name and password into a web site, that site may be
malicious, and we recommend that you change your password immediately.

Labots - Gestapo
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

vienīgais, kas nāk prātā atrada  TeamSpeak klienta gala exploits + tam sagatavots serveris un tālāk jau plika datu zagšana.

Lai izvairītos no šādām problēmām - pieslēdz sms vertifikāciju steamam, gmailam uzliec papildu vertifikācijas aplikāciju!!! un, protams, turi atjauninātas aplikācijas un pašu sistēmu...

 

p.s. latvijā steam kontus regulāri zaga, tas ka figurē daugavpils adrese vēl neko nenozīmē, iespējams, ka tur tikai starpniekkompis ... vēl vīrusaināks par tavu :p

Labots - HTC
Link to comment
Share on other sites

DeepSpaceMonkey

Man arī šķiet, ka ar 2 pakāpju autentifikāciju gan gmailam (+sms) un steam (+mails) nevajadzētu rasties tādām problēmām. Vari mēģināt aizrakstīt uz Steam supportu un skatīties, ko šie teiks.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Paldies par atbildem biedri!

 

No kludam cilveki macas, ka ari pats steam iesaka tagad lietot visiem steam mobile guard autentifikaciju.

 

Gestapo, taa sanak, bet man interese, ka vini tiek pie email loginiem, ja personigi vairumam manai friendlistei steama shis kadrs un skams ir izgajis cauri. Un varu apgalvot, ka ir vel 2 cilveki kuri neglaba paroles browseri!

Link to comment
Share on other sites

Tāpēc es steamā pats par sevi :D spēlēju savas spēlītes.. un nedraudzējos :D

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...