Jump to content

antīks pixma mp610 nestrādā


kikiss
 Share

Recommended Posts

ir pixma mp610 nomainot krāsas izmet eroru ka nav pareizā printēšanas galviņa, lai nomainot. 

tas ir labojams defekts? 

īsti šim modelim neatradu, bet esot kautkādas pogas janospiez lai tiek opcijas uzslēgt lai pats attīra.

un youtube bij video ka ūdens šķīvī jāieliek izmazgat to printēšanas galvu, taā reāli var darīt?

varbūt ir kautkur printeru šrots kur var meklēt rez daļas? aliexpres pa 12 var itkā pasūtīt letākās, citur virs 100$ maksā? ar tām ķīnas kautkāda pieredze kādam ir? printē kautko arī?

Link to comment
Share on other sites

 Par Canon nezinu, kā ir vispār arī nezinu, bet es pats vienam HP printerim galvu tā arī izmazgāju zem ūdens strūklas. Bija aizkaltusi drukas galva, sāku skatīties drukas galvu vietā nopirkt, ha, pāri 100 $, interesējos vienā servisā, kas oficiāli HP lietas labo, šie prasīja nosaukt printera sērijas numuru un modeļa numuru, pārbaudīja pie sevis, atbilde bija, ka oficiāli manam modelim galvu kā rezerves daļu HP nepiedāvā, bet vispār tam modelim galva ir nopērkama, tik viņi nekādīgi negarantēs, ja man tā galva nederēs (maz kas var gadīties, var jau būt, ka printeris ražošanas laikā kaut kādā brīdī ticis uzlabots, ka izmainījās arī drukas galvas uzbūve, kaut vai kāds sīkums shēmā). Tā kā mana izvēle bija tāda - pirkt dārgo drukas galvu nezinot, vai tā ies, izmest printeri miskastē. Tad internetā, starp citu, amazon.com zem konkrētās drukas galvas (dārga) viens komentārs - nepērciet, ļaudis, nejēgā dārgo drukas galvu, izmazgājiet zem remdena ūdens strūklas, izžāvējiet un jums ies, zem komentāra kaudzēm pateicību, par labo padomu, visiem nostrādājis šis. Nu, ko, es tā arī izdarīju, izmazgāju zem krāna, izskaloju, ka vairs pa sprauslām nekāda krāsa nenāca, izžāvēju, papūtu virsū ar ventilatorsildītāju, uz nakti atstāju, no rīta ieliku printerī - viss darbojas. Ja zaudēt nav ko, kāpēc nepamēģināt.


Re, sameklēju to vietu, kur par galvas mazgāšanu atradu: http://www.amazon.com/Genuine-HP-printhead-Officejet-Printer/dp/B0041969Z6/ref=pd_sim_sbs_229_2?ie=UTF8&dpID=51vy-E3ZNKL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_&refRID=12YK8TGQDXHGJ37Y92RF

Skatos, cena nokritusies galvai, vairs nav 100 $, kā toreiz, bet tikai 65 $. Skatieties pirmo atsauksmi (most helpful), pievērsiet uzmanību, komentāriem zem tās, 92 komentāri !!!, visi saka paldies, lielākai daļai nostrādāja. :)

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Arī mētājās viens līdzīgs canon printeris. Galvas cena ir tāda, ka lētāk nopirkt jaunu printeri, nevis atdzīvināt veco, kuram var jebkurā brīdī izlīst citas problēmas.

 

Ir kāds mazgājis galvas ultraskaņas vannās? Te darbā industriāliem tintes printeriem to diezgan veiksmīgi praktizē un aizkaltušas galvas dabūt ātri vaļā. Der tomēr nodefinēt, kāda skaitās beigta galva un kuru ir vērts reanimē.

Link to comment
Share on other sites

Jauna ejoša galva nevar tā maksāt, tas apraksts arī nesaprotams - tur tirgo melno galvu vai tās garantiju vai ko? Tam modelim visas galvas ir vienā nedalāmā mezglā.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...