Jump to content

Pārdodu PC


Klaids

Recommended Posts

CPU: Intel Pentium 4, 2666 MHz

 

45 EUR

:blink:  :D

 

Vienkārši tirgo par 15€ to RAM, un pārējo datoru ar defektīvo monitoru vienkārši piemet komplektā, lai pašam nav jāmaksā un jānes uz utilizāciju. Nopietni - tādu kompi var labākajā gadījumā dāvināt nesteidzīgam pensionāru pārim, lai lasa ziņas.

 

EDIT: visiem nākamajiem komentētājiem daiļd*rsējiem - ja jūs pašus personīgi apmierina, ka citi tirgo aizvēsturiskus dzelžus par lielām naudām, tad droši varat tirgot ss.lv - tur tādas pašas pagales, kas neko nesaprot, labprāt atdos pēdējos grašus par P4, kas minūti lādēs pēdējo pavelkamo Office. Šeit forumā izsenis biedri ir mēģinājuši visu tirgot kā savējiem - par draudzīgām cenām zem vidējā tirgus līmeņa.

Labots - J.Reinis
  • Patīk 3
Link to comment

Šādu komplektu, tikai ar ddr2, nu čut jaunāku, sakrāmēju laukiem, moni arī dabūju, gandrīz par velti, kopsummā lētāk, kā šeit tirgo. Tā kā, jā. Ja gribas nopelnīt, jāsoļo uz ss.lv vai citur, šeit tas neizdosies.

Pats nesen atdzīvināju vienu mironi ar ddr400 ramiem, un kaut kādu 939 amd proci, taču atstāju testiem, vai kādai izvirtībai, jo kauns likt tirgošanā to, kas parasti stāv pie mistkastēm.

Link to comment
Mezavecis

Tēmas autors vairs neko nevēlas tirgot un ir apvainojies, ka pagājušā gadsimta ražojums netiek pienācīgi novērtēts. Slēgts.

Link to comment
Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
×
×
  • Izveidot jaunu...