Jump to content

Portatīvais darbam 900-1200 diapazonā


biopro
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

 

Esmu noskatījis šādu izstrādājumu:

http://www.rdveikals.lv/products/lv/150/69564/sort/1/filter/0_0_0_73052.73053.73083.73098.73099.73100.91137.92476.92477.73063.87426.87349.89759.73111/IdeaPad-Y50-70-15.6-FHD-i7-4720HQ-16GB-512SSD-EN-W8.1-portat%C4%ABvais-dators.html

un gribētu dzirdēt viedokli par viņu, varbūt ir kādi zemūdens akmeņi, jo liekas diezgan lēts pret to, kas viņam atrodas iekšā.

 

Mans darbs ir saistīts ar CAD programmām, un zinu, ka vajadzētu skatīties uz portatīvajiem ar CAD optimizētām video kartēm, bet tādiem portatīvajiem man budžets ir pa īsu.

Stacionārais man neder, jo darbs ir saistīts ar izbraukumiem, kur vajag kompi līdzi.

Papildus, gribētos arī uzspēlēt kādu spēli pa vakariem uz sakarīgiem settingiem.

 

Paldies

Link to comment
Share on other sites

DeepSpaceMonkey

 

 

krietni tur pārmaksāsi par to datoru..

 

Un ar ko tu salīdzini, ar tiem i5 bez OS un SSD?

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

@vvv   jā, autocads un vēl viens cits cads specifisks manai nozarei

 

@Arnis2002   es jau labprāt ņemtu ThinkPad sēriju, bet lētākais sākas ap 1200 un lai dabūtu ko sakarīgu jāšķiras no vismaz 1500-1700

 

@AlCohol   es gan nedomāju, ka baigi pārmaksāju, tie, ko tu man iemeti, varbūt arī ir no vienas sērijas, bet specifikācija viņiem pavisam savādāka.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Stacionārais man neder, jo darbs ir saistīts ar izbraukumiem, kur vajag kompi līdzi.

Var jau būt, ka vajag. Bet, cik mana pieredze, izbraukumos dators ir priekš kaut kā apskatīšanas, nodemonstrēšanas, galīgi ne priekš pilnvērtīgas CADa darbināšanas. Ideālais variants - atbilstošs stacionārais kabineta darbam + portatīvais izbraukumiem. View režīmā arī lēts portatīvais CAD failus spēs pagrozīt. Ja izbraukumos arī jāprojektē, tad gan, tad vajag jaudīgu portatīvo.

Link to comment
Share on other sites

 

 

vvv, 2 datori nenozimē, ka vajag 2 CAD licenses?

AutoCAD gadījumā var vienu licenci izmantot divos datoros, protams, vienlaicīgi tas nedarbosies, tur ir Licence Transfer Utility, kas ļauj licenci starp diviem datoriem pārvietot. Es jau tos divus datorus tik priekš gadījuma, ja izbraukumā laptops vajadzīgs kādām demonstrācijām, failu apskatīšanai vai kam tamlīdzīgam. Domāju, daudzi man piekritīs, ka tādi izbraukumi ar datoru līdzi parasti nav saistāmi ar pilnvērtīgu projektēšanu, nesaku, var jau būt ir gadījumi, bet tie ir ļoti reti, parasti ir tā, ka viss pamata darbs CADā kabinētā, a tas portatīvais izbraukumiem, tas pavisam citiem mērķiem. Ir arī bezmaksas dwg vieweris, oficiālais Autodesk DWG TrueView, absolūti free, var arī izdrukāt no tā, ja vajag, to ņem izbraukumam. Nestāstiet, ir diezgan stulbi izbraukumos vazāt līdzi savu darba pamatinstrumentu 1200 € vērtībā, kurā visi CADi, visi svarīgie faili. Labāk ir, ja kabinetā stāv stacionārais, un kaut kas vieglāks vazāšanai riņķī.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...