Jump to content

Neiet visas iepriekš pieslēgtās ierīces


Koyots
 Share

Recommended Posts

Sveiki, pēdējās trīs dienas jau lēkāju uz dibenss un domāju, kas par problēmu.

Tātad, guļu un pēkšņi sajūtu normālu smaku, it kā blakus kāds ar fleksi darbotos, paņēmu izrāvu visus kontaktus, nobrīnījos un gāju gulēt, nākošajā rītā secināju, ka neiet kompis. Atvēru vaļā, paostiju procesoru nu it kā smird sūdi ir, paostīju barošanas bloku un gandrīz paģību. Maita nosvila tumšā dienas laikā. Labi paņēmu citu barokli ieliku, ieslēdzu datoru un neiet vairs neviens USB ierīce kas bija iesprausta, tai skaitā printeris, mikrafons, tumbas, pele, klaviatūra. Dabūju mājās kaut kādu maksimas bezvadu peli un vecā gājuma klavieri, kas aizgāja un varēju sākt meklēt, kā dabūt atpakaļ visu iepriekšējo. Esmu izmēģinājis gandrīz visu un idejas jau trūkst, pat 10 windowsa lietotājs esmu. 

 

Lūdzu sakiet kādas iedejas, es nevaru izturēt klusumu  :shok:

Link to comment
Share on other sites

Kāpēc domā, ka baroklis viens pats nosvila ? Gan jau MB arī ir problēmas (un varbūt pat svilšanas cēlonis).

Link to comment
Share on other sites

 

 

iespeejams jaatinstalee usb hub un jaarestarteejas.
 

 

Mēģināju, nepalīdzēja, kad iesprauž jebkurā USB 2 vai 3 viņš izmet vecajai pelei klaviaturai erroru ka nevar dabūt driverus. Visi USB iet.

Link to comment
Share on other sites

Priecājies, ka baroklis sev līdzi kapā nav paķēris visu mātesplati, jo tā arī var gadīties. Vispār šādā situācijā nevajadzētu pašam tēlot gudru tehnoloģijas guru un vajadzētu aiznest kādam, kurš ar to pelna naudu, kuram ir gadiem ilga pieredze risinot šādas lietas. Uzmeklē kādu servisa speciālistu, vai privātu entuziastu.

Link to comment
Share on other sites

 

 

entuziastu
 

 

Ir viens ķip kreisais meistars pie kur varu jebkurā laikā nest un viņš salabos vienīgi nedēļa bez kastes, kāpēc kreisais? Nopirku no bijušā klasesbiedra datoru un tagad beidzot kad sāku iedziļināties sāku brīnīties, kas ir iekšā lācītim, bet drošvien tev taisnība.

Link to comment
Share on other sites

Windows 10 device manager visus problematiskos noinstalējam iespraužam atpakaļ usb portā un device manager palaižam atjaunotu iekārtu skanēšanu. 

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...