Jump to content

Alliexpress alternatīva


Andzs
 Share

Recommended Posts

Sveiciens! Ceru, ka sadaļa pareizā

 

Varbūt kāds var padalīties ar pieredzi vai tml un ieteikt kautko labāku par allixpress? Tā teikt nelielai komercdarbībai ar tālruņu aksesuāru iegādi vairumā?

Link to comment
Share on other sites

  • 6 years later...
pangrol 10000V

 Alliexpress ! Domāju netaisīsim citu tēmu.

Šodien saņēmu uzaicinājumu lai ierodos pastā pēc preces kuras pirktas allixpress.Kā vienmēr kas atsūtīts var uzināt pēc izsekošanas koda!

Vakarā pārrodoties mājās sāku pētīt!  Ievēroju,tas izsekošanas kods ir vienāds trijām dažādām precēm,pirktas februāra sākumā,pirktas atsevišķās dienās no dažādiem pārdevējiem!     Kā tad sanāk,es aiziešu uz pastu pēc preces,šie man iedos vienu  no tām trijām precēm,tiklīdz noskenēs,pa cik viens treking numurs,parādīsies ka  es esmu saņēmis visas  trīs!

Vai es te ko neizprotu!Tas normāli ka precēm no dažādiem veikaliem ir vienādi izsekošānas kodi? Šādi nekad nav  bijis ,pēc loģikas katrai preceij ir jabūt  savs izsekošanas  kods,ja tik  vairākas preces nav pirktas pie viena pārdevēja!Kamēr nav par vēlu,kā rīkoties ? Pastā filmēt ko saņemu pirms  šie noskenē?

 

Link to comment
Share on other sites

Tas normāli, paskaties ali profilā pie tracking redzēsi ziņojumu, ka tur viņu loģistika sakombinējusi vairākus sūtījumus vienā, pat no vairākiem pārdevējiem. Pēdējā laikā tā salīdzinoši bieži. Manuprāt tā viņi mēdz darīt tiem "Ali express standart shipping".

Labots - spameris
Link to comment
Share on other sites

Tas ir kombinētais sūtījums, kā jau augstāk minēja , skaties profilā pie sūtījumiem. PC versijā tas būs Order detail->Track order un skaties pēc "Logistics service upgraded Combined Delivery" (vari uzspiest View detail un palasīt, kas tas pat zvēru) , kā arī pārdevēja dotais sekošanas Nr. būs pārsvītrots un kā aktuālais būs norādīts kombinētā sūtījuma sekošanas Nr. . Ja iepakojums nav bojāts , pastnieci lieki nervozēt nevajag , paņem paciņu un čāpo uz māju, kur jau veic atpakošanu un filmēšanu , tas noderēs kā pierādījums, ja kāds pirkums nebūs apvienotajā sūtījumā.

Link to comment
Share on other sites

Realitātē, bieži vien ir tā, ka visi atsevišķie sūtījumi bieži ir ielikti vēl vienā kopējā maisā ar jauno tracking numuru.
Tu saņemsi lielāku maisu, kur iekšā būs tavi mazākie sūtījumi.

Link to comment
Share on other sites

pirms 3 stundām , raivix95 teica:

Un PVN šajā gadījumā arī kombinētais?

Nē. Nodokļa aprēķins jebšu "Tax Invoice" paliek katram pasūtījumam savs.

Link to comment
Share on other sites

skatos, ka aliexpress vēl tuvāk klientam. Ja vēl kaut kas iepriekš nāca it kā no Igaunijas, tad tagad jau nāk no kaut kādas P.O. Box Mārupē.

Link to comment
Share on other sites

Vai vēl neviens nav atkodis, kā noskaidrot, no kurienes nāks paciņa? Tirgotājs aļikā savas 'noliktavas' īpaši nereklamē. Piegādi vienmēr lieku vislētāko iespējamo. Pēdējā laikā paciņas visbiežāk nāk no Mārupes, Nīderlandes, China. Atšķiras tikai piegādes laiki, jo no Mārupes itin bieži atnāk nevis uz pastu, bet uz tuvāko Omnivu un pat 2 nedēļu laikā. 

Sievai šorīt exprespasta kurjers atveda otro paciņu, kura bija diezgan pamatīgi aizkavējusies, salīdzinoši ar pirmo, kura pa pastu atnāca pāris mēnešus agrāk. Sajūta, ka ar to busu no pašas rūpnīcas veda. 😂  Nebrīnīšos, ka tās paciņas reizēm divreiz ap zemeslodi apceļo, līdz nonāk galamērķī :D 

Pievērs uzmanību arī vai VAT ir included, lai gan reiz nācās samaksāt 2x,jo pārdevējs nebija reģistrējies "speciālajā pārdošanas režīmā IOSS". Arī šo faktu velnsviņzin kā pārbaudīt. Zinu,ka varēju pieprasīt atmaksu, bet summa bija zem eirika, tāpēc nečakarējos. 

Link to comment
Share on other sites

spitaligais

Nevis "Pārdevējs nebija reģistrējies", bet pārdevējs bija loX, un pie muitas formalitātēm nebija norādījis AliExpress IOSS muitas nr.

Kopš jūlija, lielajām platformām pašām jāiekasē PVN un jāatmaksā valstīm. Paši pārdevēji neko tur nedara.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...