Jump to content

hdd recover data


smg
 Share

Recommended Posts

Darbiniecei nosvila psu lidzi paņemot plati un hdd, svarigi dati iekšā bija un dators nebija tīklā viss info glabajās lokāli. Sekojoši hdd pievienojot citam datoram radija disk boot failure un nebija dzivibas pazīmes, pat disku neiegrieza, nomainiju hdd čipu no identiska cietā diska un aizgāja, bootojas, parādās windows 7 loading skrins un dators izslēdzas.

 

Mēģināju caur hirens tikt mini xp, bet datu tur nebija, tagad čekoju bad sektorus, bet neizskatās, ka tas ko palīdzēs...

 

Dati ir svarīgi un ir jādabū atpakaļ, kādi varētu būt vēl variantu, vai tooli?

 

 

ps izmēģināju ari uztaisit diska img un uzlikt uz cita hdd, tas vispār nebootojās!

Link to comment
Share on other sites

Ir dzirdēts līdzīgs gadījums ... saki datiem atā atā ... un apgādājaties ar rezerves kopijām/backupiem. Kaut vai tos pašus edatus.

Link to comment
Share on other sites

galvenais vairāk nečikā to disku ne ar ko.Jo vairāk ko darīsi,jo mazāka iespēja atgūt datus.Izmanto manis ieteikto softu un daļu jau noteikti atgūsi.Lai veicās!

Link to comment
Share on other sites

 

 

nomainiju hdd čipu no identiska cietā diska un aizgāja,
Par šito (ka aizgāja), esmu nedaudz pārsteugts. Tas bija risinājums pirms kādiem 10-15 gadiem, tagadējiem HDD info par diska struktūru glabājas čipā uz plates un nomainot problēmas garantētas.
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Disks bija samsung hd080hj un šis triks jau bija zināms, jaunākiem protams nestrādā. Problēma tika atrisināta, plate salabota un pieslēdzot cieto disku viss aizgāja, biju aizmirsis par tik vienkāršu lietu, kā ka uz citiem dzelžiem sitēma var nepalaisties kaut vai iekšā ir win... redzēsim cik ilgi tas cietais izvilks, jācer, ka tikai čips bija pie vainas!

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...