Jump to content

Augstumā regulējami galdi


wailjdii
 Share

Recommended Posts

Sveiki, 

 

esmu safanojies, ka vajdzētu augstumā regulējamu galdu, lai nav visu dienu jāsēž. Noteikti pirktu tādu, kuram augstums regulējas ar  motoriem, jo , ja būs jācelj ar rokas sviru, tad ātri piebesīs. Sākumā skatījos uz Ikea piedāvājumu, jo tie vislētākie, bet youtube komentāros redzēju pa pilnam sūdzību, ka motori ātri plīst.  Varbūt kādam šeit ir tieša vai netieša pieredze ar tādiem galdiem un var kautko ieteikt :D Negribētos protams pārāk daudz tērēt, bet esmu sapratis, ka lētāko laikam arī nav jēgas pirkt. Šobrīd skatos uz salons.lv piedāvātajiem.Konkrēti uz šādu : http://salons.lv/elektriski-augstuma-regulejami-galdi/dl15-elektriski-regulejams-galds

 

paldies

Link to comment
Share on other sites

J.Reinis

 

 

bet esmu sapratis, ka lētāko laikam arī nav jēgas pirkt
Noteikti - kad runa par šādām iekārtām, labāk nepažēlot kapeiku un paņemt vismaz vidusslāņa agregātu. Tavs noskatītais ar Linak mehāniku ir ļoti labs - paši izmantojam Linak piedziņu savos produktos. Tiesa savējiem izstrādājumiem, elektroniku taisam paši, un arī cenu latiņa ir par kārtu dārgāka kā Tavam noskatītajam, jo papildus vāk visi vijeboni - augstuma automātiska regulēšana, kad tas vai cits darbinieks ar smārtfonu, kuram fonā griežas apps, apsēžas pie galda un sāk maiņu, augstuma maiņa atkarībā no darbarīka, kas paņemts no statīva, utt.

Mājas/ofisa lietošanai Tavs noskatītais būs pilnībā pietiekams. Neaizmirsti gan uzreiz piepirkt arī 'bāra' tipa krēslu, lai var pastutēt pakaļu vismaz sākumā, pirms pierodi mainīt darba pozīciju starp stāvošu un sēdošu.

Link to comment
Share on other sites

Atceros ka oktobrī Troja izstādē rādīja savus bērza saplākšņa biroja galdus ar iebūvētu bezvadu ladētāju un regulējamu augstumu ar motorizēto pievadu.

Cenas bija saprātīgas un liekas zemākas nekā salons.lv norādītās.

kvalitāte arī laba (vismaz tā likās).

Link to comment
Share on other sites

J.Reinis

 

 

vēl jau var mēģināt pats uztaisīt http://tinyurl.com/jzc7cbu
Agha, kā tad - tu šitiem ķīniešu aktuatoriem slodzes/ātruma līkni esi redzējis? Pietiek uzlikt vienā galda pusē galda lampu, un laptopu, lai tā puse celtos uz trešdaļu lēnāk kā otra. Tapēc jau normālajiem galdiem ir sinhornizatora stienis pa vidu starp abiem aktuatoriem, vai arī optiskie enkoderi, lai nodrošinātu vienmērīgu izbīdīšanos, un lai galds paliek līmenī.
Link to comment
Share on other sites

Valduha

ārprāc,cik tagad grūti ir palicis strādāt-sēdēt kantorī pie galda :)

Labots - Valduha
Link to comment
Share on other sites

Mums pašiem birojā ir viens SteelCase regulējamais galds jau gadu, sūdzību nav nekādu, bet regulāri tiek regulēts sēdus/stāvus pozīcijās, pats galds varētu būt šis: http://tinyurl.com/zjgb8od jeb http://tinyurl.com/hfgcs7e ,bet 100% nesolu, jo papīrus neesmu skatījies, bet pēc skata ir. Doma iepirkt vēl vienu priekš manis, jo nu ceļi ar vien regulārāk sāk sāpēt (pieradums sakrustot kājas) + pašas kājas arī tirpst. Pie galda sanāk nosēdēt daudz vairāk nekā gribētos, jo arī privātos projektus taisu pirms/pēc darba laika un brīvdienās mēdzu arī atbraukt uz biroju. Tiesa, monitora kājas gan no ebay vai amazones sūtīšu, jo LV pamatīgi uzcenojumi, piekam, vajadzīgs nestandarta risinājums - biroja izvirtības :D

Labots - HTC
Link to comment
Share on other sites

 

 

oteikti pirktu tādu, kuram augstums regulējas ar motoriem, jo , ja būs jācelj ar rokas sviru, tad ātri piebesīs.

Kāpēc piebesīs? Vismaz DIY variantos galdam aizmugurē saliek tādus atsvarus, ka var pacelt/nolaist kaut ar diviem pirkstiem, turklāt tas izdarāms ir daudz ātrāk nekā ar dūcošiem motoriem.

Link to comment
Share on other sites

wailjdii

 

 

ismaz DIY variantos galdam aizmugurē saliek tādus atsvarus, ka var pacelt/nolaist kaut ar diviem pirkstiem
Vari atmest kādu linku iechekot? :D nebiju apsvēris DIY variantu. Negribas baigi chakareties. Pašam parasti DIY beidzas ar izteretu laiku, diezgan hujovo kvalitāti un beigās nopērku veikalā :D 
Link to comment
Share on other sites

Kaut vai https://youtu.be/X4-yOB3qFKI

 

Nesaku, ka jātaisa pašam. Saku tik, ka "manuāli paceļams" var strādāt arī pēc cita principa nekā ar motoru ceļamie, t.i., nav obligāti jāgriež kaut kādu sviru dažus simtus reižu, lai paceltu vai nolaistu galdu, tāpat tajos "manuālajos" variantos nav jāceļ visa galda svaru.

Labots - binary
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Nu… Youtubā ir daudz interesantu video. Droši vien tie kļūst vēl interesantāki, kad rodas iespēja realizēt tajos redzēto.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...