Jump to content

Kur Perkam labus kokmaterialus?


wau
 Share

Recommended Posts

vajadzigi diezgan biezi sausi/normali kokmateriali dazados standart lielumos,esmu bijis jau 4as vietas pirkt ten pieriga bet visur vinji tiek glabati ara pat neapsegti lai tik list lietus virsu un pust un veidojas zilejums, rezultats ne shis ne tas,ka ari parsvara visiem vinji pat nav sazageti taisni,diez vai ar tik aizvesturiskam iekartam strada ka nevar delus 90grados sazaget un vienados platumos/biezumos. Vienu sakarigu daudzmaz vietu zinu bet paslaik vinjiem nav ari isti nekas labs/kvalitativs pieejams.

 

Varbut zinat kadu vietu kur var nopirkt labus kokmaterialus kas ir sausi/kalteti lai nav vairak par 15% mitrums un ir sakarigs kantoris? Nav problemas ari vairak piemaksat par tiem standarta 160-170eir kuba par normaliem materialiem.

Der 70-100km no rigas, nav problemu aizbraukt pakal ja ir normala vieta.

 

Paldies Speci!

 

 

Link to comment
Share on other sites

graver

Precīzi 90 grādos būs tikai kalibrēti kokmateriāli, un šiem arī būs tie 15% mitruma. Vietu ir daudz un ja māk sarunāt, tad tiešām nav problēmu atrast vajadzīgos materiālus par attiecīgu cenu. Parastais zāģmateriāls nežāvēts tiek tirgots 160 - 180 Eur m3, žāvēti jau pie 200 - 220Eur/m3 velk, aber kalibrēti  uz visiem 260 Eur/m3 var aizvilkt.   Ja mazie kantori nepatīk, tad skaties Rīgā (Vienības gatve) vai Saldū Pata kokmateriāli, Saldū var sarunāt arī ēvelēt utt. Ķekavā savukārt Storaenso kantoris ir, un tai teritorijā arī privātais kantoris, kas ar Pata sauso materiālu darbojas. Es parasti skatos  līdzi un parasti cenšos sarunāt, ka pats atlasu sev vajadzīgos kokmateriālus, protams, ka pārējo sakrāmēju smuki atpakaļ :D

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

(labots)
Precīzi 90 grādos būs tikai kalibrēti kokmateriāli, un šiem arī būs tie 15% mitruma. Vietu ir daudz un ja māk sarunāt, tad tiešām nav problēmu atrast vajadzīgos materiālus par attiecīgu cenu. Parastais zāģmateriāls nežāvēts tiek tirgots 160 - 180 Eur m3, žāvēti jau pie 200 - 220Eur/m3 velk, aber kalibrēti  uz visiem 260 Eur/m3 var aizvilkt.   Ja mazie kantori nepatīk, tad skaties Rīgā (Vienības gatve) vai Saldū Pata kokmateriāli, Saldū var sarunāt arī ēvelēt utt. Ķekavā savukārt Storaenso kantoris ir, un tai teritorijā arī privātais kantoris, kas ar Pata sauso materiālu darbojas. Es parasti skatos  līdzi un parasti cenšos sarunāt, ka pats atlasu sev vajadzīgos kokmateriālus, protams, ka pārējo sakrāmēju smuki atpaka

 

patik visi kantori ja tik normals klasts, skatijos to Pata , cenas nejega salitas vismaz vinu majaslapa.

Evele pasam ir normala taka tikai sausus vajag, pagasgad njemu no vienas vietas diezgan normali bija sausi lai ari skaitijas parastie zagmateriali un kvalitate ari laba bija kad noeeveleju, shogad kkas nogajis siem greizi un problemas tagad atrast sakarigu vietu kur pa tiem 200-220eir kuba var dabut sausu materialu, skatos daudzas vietas pardod neapzagji kaltetu par tiem 200eir kuba ,bet nav tadas tehnikas paslaik lai to apstradatu un iegutu labu izmantojamu deli ne ari ir velme papildus njemties un to darit.

 

kas tas pa Storaenso - mekleju neta bet nekas neuzradas pec tada nosaukuma? varbut adrese/telefons ir kkur atrodams viniem?

UP!!

Labots - wau
Link to comment
Share on other sites

Kazarms

http://www.stills.lv//

Man ieteica šite. Esot sakarīgs kantoris. Par cik maziņš, gan jau visu var sarunāt.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...