Jump to content

WiFi adapteris desktopam


Mõbijs
 Share

Recommended Posts

Anonīms Alkoholiķis
(labots)

Stacionārajiem pienāktos pievilkt vadu klāt, jo lai cik wifi ir ērts, tas stabilitātē nepārspēs vadu (bet lmt modems pats par sevi arī nav pārāk stabils - regulāri pa nakti zūd internets). Vienu usb wifi var paņemt rezerves gadījumiem (bet arī tad ar hi-gain - jeb milzīgu antēnu vai vairākām), bet ja datori atļauj - jāņem pci-ex.

Pastāstīšu noslēpumu ac standarts ir izmantojams tikai telpas robežās - t.b. cauri sienām nevilks, bet arī ar lmt ātrumiem nav nekāda jēga, atskaitot no tā ka ac ēters ir mazāk aizdiršams (t.i. no kaimiņu puses). Tāpat ir ļoti līdzīgas alfa un tp-link pci-ex/usb kartes, iespējams kaut kam ir labāki cipari.

Labots - Anonīms Alkoholiķis
Link to comment
Share on other sites

nnoname

Šis varētu darboties labāk ja uzliek uz usb pagarinātāja pat par pci, sevišķi ja pci varianta antenai priekšā stacionārā korpuss. Bet tā ja, nesaprotu kāpēc vajadzīgi tie hipsteru varianti ar bezvadu ja var pievilkt vadu.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Mõbijs

Vadus nevilks, goč pendel nevilks neviens. Labi, viens viedoklis ir. Tur jau tas internets tikai prastai brouzošanai un e-pastam vajadzīgs, ar desmitnieku mierīgi pietiek.

Link to comment
Share on other sites

Anonīms Alkoholiķis

Ja pēc tāda principa tad varbūt labāk - TP-Link TL-WN822N, Asus USB-N14, TP-Link Archer T4UH.

Jo šiem var iespraust un normāli uzlikt antēnas uz galda, lai neradītu next-gen-hipster pagrīdes interneta lietotājus.. ;)

Link to comment
Share on other sites

nnoname

AC caur sienām vilks, tik vilks daudz sūdīgāk, kā N, kurš, savukārt, velk daudz sūdīgāk par G. Bet nu tā jau prasta fizika.

Link to comment
Share on other sites

Mõbijs

Õ! Tas TP-Link Archer T4UH izskatās pavisam labi. Pašlaik paldies par noderīgiem vārdiem. Tuvākajās dienās noskaidrošu kur kas atradīsies tajā birojā un paskatīšos sienas biezumus.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...