Jump to content

SENNHEISER HD 598 vada nomaiņa


Meilins
 Share

Recommended Posts

Sveicināti.

 

Ir iegādātas SENNHEISER HD 598 un cik esmu lasījis, arzemju forumos, iesaka mainīt vadu. Tātad jautājums, uz kādu vadu mainīt, vai ir jēgas un cik maksātu kas sakarīgs. Ausis barojas no fiio e10, skan ļoti lab, bet vienmēr var būt labāk. Paldies par atbildēm.

Link to comment
Share on other sites

Kaspars12

Esmu tādas austiņas lietojis, nav sliktas, bet vadu maiņa drīzāk būs dekorēšana/rotāšana, ne tehniski pamatots ieguvums. Otra lieta, diez vai Tu gribēsi likvidēt to 2.5mm ligzdu austiņās, lai dabūtu normālu vadu klāt. Tur viss atdurās pret to mazo uzgali, kurā neko normāla izmēra dabūt iekšā nevarēs. trešā lieta, diez vai gribēsi labajā austiņā apakšā taisīt caurumu, lai pievienotu vadu un abas puses barotu ar vienāda garuma un kvalitātes vadu.

 

Drīzāk saki, kas austiņās neapmierina, ja gribi izvirtības ?

 

Protams, ja gribi smukāk, var likt krutu vadu un uzgali. Maz gan tādu cilvēku man gadījies, bet pirmais, kas nāk prātā bija Grado Sr80, kurām uzliku canare vadu un uzgali, tas izmaksāja ap 40-50eur, darbs tur bija simboliska maksa, jo pats biju ieinteresēts tam pasākumam, bet galvenais, ka lietotājs juta ieguvumu, lai arī austiņas saņēma pāris dienas vēlāk, kad kaut ko objektīvi salīdzināt nav iespējams! Bet nu es to tādām lietām distancējos, ja dzirdi, tad lūdzu :)

Labots - Kaspars12
Link to comment
Share on other sites

Uz Fiio jau USB kabelis nomainīts? Ar to noteikti vajadzētu sākt. 

 

 

hihi

Labots - ju
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

J.Reinis
un cik esmu lasījis, arzemju forumos, iesaka mainīt vadu [..] skan ļoti lab, bet vienmēr var būt labāk

 Tieši tapēc jūs audiofilus (un it sevišķi wanna-be audiofilus, kā acīmredzot tevi) neieredz kā slimus suņus - kūs taču esat ķerti galvā ar to savu 'akustiskās skatuves', 'absolūtā klusuma' un 'ētera skaidrības' uzlabošanu, kaut gan īstenībā nespējat atšķirt tūkstoš euro metrā vērtu bezskābekļa vidē izgatavotu un vaļa peņa ādas apvalkā ietvertu kabeli no parasta drēbju pakaramā. :D

 

Sorry par offtopicu, bet nu šad tad tiešām tas ir vienkārši smieklīgi - "nopirku jaunu X skaļruņu komplektu/austiņas/pastiprinātāju, bet kaut kā kosmiska trūkst, varbūt paņemt kabeli vēl par tādu pašu naudu?". Seriously..? 

Labots - J.Reinis
  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Meilins

Atvainojos, ja kadam mans jautajums lika justies slikti. Usb vadu mainit nav jegas, tik daudz es saprotu. Jautajums bija tikai par to vai vada maina austinam ietekmetu skanu, ja tas izmaksatu piemeram 20 eiro tad kapec gan ne?

Link to comment
Share on other sites

nnoname

Bet tev jau Kaspars visu salika pa plauktiņiem, kas vēl neskaidrs? Ja amputē to 2.5" konektoru un taisa normāli divdesmitniekā nevar iekļauties nekādi pat ja neizmanto nekādu eksotiku tipa Canare un apmierinās ar lētajiem Rean vai Neutrik.

Labots - nnoname
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...