Jump to content

Atdodu CRT TV un Samsung monitoru


maigoniszelteris
 Share

Recommended Posts

man jau ar te daži mantu ņēmēji pie saņemšanas gribēja uzpirkt - piedāvāja atlīdzību par šo to. Godīgi atšuvu :).

Ka par brīvu, ta par brīvu.

Link to comment
Share on other sites

J.Reinis

Šajā gadījumā to LCD būtu jāpiedāvā kā kompensāciju par to, ka utilizēs to CRT.

Link to comment
Share on other sites

erikonkulis

 

 

Šajā gadījumā to LCD būtu jāpiedāvā kā kompensāciju par to, ka utilizēs to CRT.
normāls teļuks, ne jau visi var atļauties 50" LED SMART UBER TV
Link to comment
Share on other sites

J.Reinis

Tu smejies? Tagad 32 collu LED TV jau var nopirkt par 220€ uz akciju. Un tā CRT lamata elektrībā gada laikā to starpību norīs.

Link to comment
Share on other sites

Sievasmātei bija vecais CRT, skatās viņa televizoru maz, viņai bija gana labs. Nopirkām viņai 32 collu LED. Vecais ejošs, žēl bija tā uzreiz vest uz eko laukumu, ielikām sludinājumu, ka atdodam, ja nu kādam noder. Diezgan drīz pieteicās gribētāji, paņēma priekš vecāsmātes, viņai kā reiz bija salūzis televizors, uzreiz vietā nopirkt nevarēja. Var iegadīties kādam noderīgs vecais TV, kaut vai pagaidu variantā.

  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

 

 

Tagad 32 collu LED TV jau var nopirkt par 220€ uz akciju. Un tā CRT lamata elektrībā gada laikā to starpību norīs.

Nu jā, starpība starp diviem aliņiem un LED par 220eur cenas ziņā ir vien nieka 200 + padsmit lati.. J. Reinis neaiziet vienreiz pusdienās un 32" LED par 220 ir rokās.  ..starpību gada laikā tā CRT lamata norīs- bija domāts, ja tam aparātam nav "power off" pogas un savādāk to nemāk izslēgt? 

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

J.Reinis

Tu tēlo idiotu (retorisks jautājums)? Es teicu, ka pat jaunu var iegādāties par 220Eur. Lietoti maksā sākot no 55Eur pat iekš nagu maucēju ss.lv kantora, attiecīgi ap 30-40Eur no normālām rokām.

 

Talāk, par enerģijas patēriņu - LCD 32 collu vidējais patēriņš 37W, CRT 27 collu vidējais patēriņš 164W. 

Pie Elektrum Klasiskā tarifa (0.169Eur/kwh) un vidēji Latvijā skatītajām 6 stundām dienā (brīvdienās un pensionāru mājās vēl vairāk, bet pieņemsim tev labāko scenāriju) sanāk attiecīgi:

 

32 collu LCD TV iztērē

mēnesī: 0.93€, gadā: 11.10€

 

27 collu CRT TV iztērē
mēnesī: 5.06€, gadā: 60.70€

 

Starpība - 49Eur, par kuriem tu vari nopirkt augšminēto 32 collu LCD TV pat iekš ss.lv. Nu, vēl gudrības runāsi? Vācies labāk atpakaļ uz savu audiofilu klubiņu - tur tava nepamatotā muldēšana daudz vairāk iederās. Un atvainošanās arī tiek gaidīta, kā no džentlmeņa pieklājas.

Labots - J.Reinis
Link to comment
Share on other sites

Nav jau tā, ka man ne kad savā dzīvē nebūtu bijis CRT televizora. Laikos, kad man tāds bija, tad es par elektrību maksāju vidēji 3 latus ar santīmiem, kur lielāko daļu no tās summas apēda, kā pareizi droši vien uzminēji- audio sistēmas darbināšana, ibo ne vienmēr cilvēkiem ir tik vien ko darīt kā lupīt teļukā. Man mājās ir trīs televizori- visi LEDinieki, bet gadās nedēļas, kad es personīgi nevienu no tiem neieslēdzu dienām. Es nemaz nepieminēšu gadījumus, kad kāds varbūt vēlas paņemt teļuku, ko ielikt garāžā, lai vienreiz pa pārnedēļām, ķimerējoties ar autiņu fonā varētu ieslēgt LTV7, vai, kad kāds vēlas ielikt kādu tādu teļuku laukos dāčā, uz kurieni tiek aizbraukt 5x gadā,  dārzā tējas namiņā utt. utjp. Tā kā, ja Tev skatījums uz lietām ir tik šaurs, ka Tu nez kāpēc iedomājies, ka vienīgais, ko ar televizoru var darīt, ir tajā lūrēt vismaz 6 stundas dienā, tās jau nu ir Tavas paša problēmas. :D

  • Patīk 4
Link to comment
Share on other sites

 

 

CRT 27 collu

Baidos, ka daudziem, kam vēl ir CRT, tie ne tuvu nav 27 collu. Man, piemēram, ir 21 collu CRT (ja nemaldos ar 70W patēriņu), bet gana daudziem pat ir vēl mazāki. Vismaz mani personīgie novērojami. :)

Link to comment
Share on other sites

J.Reinis
ne vienmēr cilvēkiem ir tik vien ko darīt kā lupīt teļukā

Tu kad pēdējo reizi esi bijis caurmēra Latvieša dzīvoklī - tur tak visu laiku nonstopā darbojas kāds TV vai dators, vai audio sistēma, neatkarīgi no tā, vai kāds to aktīvi skatās/klausās. Tā taču mūsdienās ir lielākajai daļai ģimeņu pilnīgi neatņemama sērga sastāvdaļa - atvelkas mājās pēc darba, ieslēdz teļļuku priekš bērniem uz kādu multeņu/mūzikas kanālu, pats aizvelkas kaut ko gatavot. Un bieži vien vispār neviena pie TV viesistabā nav, bet slinkums pastiepties pēc pults pārāk liels. Tās sešas stundas bija vēl tāds ļoooti pieklājīgs pieņēmums (pats cipars, ja atmiņa neviļ, nāk no gadu vai divus atpakaļ veiktas SKDS aptaujas), es drīzāk minētu, ka dienā vairumā dzīvokļu TV tiek darbināts (ne skatīts) visas 8h. Tagad gan, protams, jaunajai paaudzei parādās planšetes un telefoni, bet, kā minēju, TV tiek kurināts bezjēgā gandrīz vienmēr un visur, kur gadījies viesoties. Pat otrādi - ir bijuši gadījumi, kad cilvēki atvelkas pie manis, un tad brīnās, kā tas var būt, ka nevienam TV un projektoram nav pieslēgta televīzija, jo "kaut ko tak fonā vajag uzlikt".

Labots - J.Reinis
Link to comment
Share on other sites

Long John
...atvainošanās arī tiek gaidīta, kā no džentlmeņa pieklājas.

 

 

Tā izskatās, ka Reinim "dubultstandarti" džentlmeņu jomā... :yahoo:

Citus māca tirgoties un uzvesties katrā otrajā tēmā, bet pats neprotas korekti atsaukt paša ierosinātu darījumu... :(

Labots - Long John
  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Mērīti Panasonic CRT, 21" - +-70W, 29" - +-110W. Ražoti pēc 2000. gada.

Reini, tev kaut kāds īpaši ēdelīgais 27" pagadījies.

Labots - Zuxters
  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

100Hz CRT 32" Panasonic max patēriņš (mērot) bij ap 90W. 2gab bija. Abi joprojām strādā - viens vasaras mītnē mazajā istabiņā (nu jau ar e=d atdoto Seltekas dekoderi, jo jacobsons nosprāga), otru senčiem atdevu. SD signālu rāda noteikti labāk kā lētā gala LCD-škas.

Labots - Racer
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...