Jump to content

Rūtera signāla uzlabošana 3-istabu dzīvoklī


istoby
 Share

Recommended Posts

Kad visi klienti ar WiFi dēļ piedir*tā ētera vairs netu neredz, printeris tik un tā strādā bez problēmām un, ja gadās kāds klients kurš izmanto normālu tīklu(tas ir kabeli), šis klients var arī iekārtu lietot, kamēr pārējie atpūšas. Lietojot vadu samazinās risks, ka iekārta nebūs pieejama. Tas arī ir tas, kāpēc svarīgām lietām iesaka vadu.

Labots - rubb
Link to comment
Share on other sites

Nez tikai kāda jēga būs no tā, ka printeris it kā strādā, ja visi klienti pie tā netiek?

Link to comment
Share on other sites

Man ir aizdomas, ka te tiek jauktas kopā divas lietas: viens, kad printerim ir wifi pieslēgums, proti, tas ir tāds pats wifi klients kā visi pārējie un kad printeris hotspoto - dod gaisā pats savu SSID, lai slēdzas pie viņa klāt pa tiešo, kas nav laba ideja protams. Ne reizi vien, taisot surveju pa uzņēmumiem esmu redzējis printeru hotspotus, kuri defaultā ir atstāti ieslēgti. Nezinu kāpēc.

Tāds printeris nedrukā nejaukas bildītes tikai tāpēc, ka gluži vienkārši viņa hotspots līdz ielai neaizvelk.

Ir arī liela atšķirība starp enterprise printeri uz kura drukā A0 rasējumus un mājas A4 all-in-one tintnīcu. Prasības dažādas. Pie pirmā diez vai kāds slēgsies caur wifi un no planšetes rasējumus drukās, otram - kāpēc neizdrukāt pāris lapas, aviobiļeti, foto, utml. pa taisno no telefona/planšetes?

Labots - Pirkss
Link to comment
Share on other sites

 

 

Nez tikai kāda jēga būs no tā

 

Protams, ka jēga nebūs, ja visi klienti ir pa WiFi. Kaut gan nē, var būt cilvēkiem atvērsies acis un attiecīgā "tīkla" izdomātājs vairs par IT lietām nelems.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Ir arī liela atšķirība starp enterprise printeri uz kura drukā A0 rasējumus un mājas A4 all-in-one tintnīcu. Prasības dažādas. Pie pirmā diez vai kāds slēgsies caur wifi un no planšetes rasējumus drukās

Tā nesaki vis. Ir parādījušies arī biroja A0 printeri ar WIFI, tieši priekš tādiem mērķiem - slēgties caur WIFI un no planšetes rasējumus drukāt. Dažus gadus atpakaļ HP izlaida HP Designjet T520 ePrinter

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Lai netaisītu jaunu tēmu, pajautāšu šeit.

 

Tātad - vasaras mītne, kur interneta pašam nav. Ar kaimiņu, kuram LTC DSL ir dīls, ka caur WIFI izmantoju. Līdzšinējā pieredze, ka stacionārajam datoram švaki ar USB WIFI adapteri, tāpēc kaimiņa pusē uz palodzes izmantoju D-Link verķi repītera režīmā. Šogad uzreiz neatradu stacionārajam USB WIFI adapteri, tāpēc to D-linku ieliku Client režīmā un pieslēdzu caur LAN uz stacionāro. Pārsteidzoši stabili viss rukā. Radās doma - uzlikt uz palodzes kaimiņā pusē D-link verķi Client modē, no jamā izejas lan kabeli uz rūteri (savākšu no Rīgas mītnes esošo) un lai man tā kā savs WIfI tīkls ir. Stacionārais ar sanāk, ka ies caur wifi (adapteri atradu), bet ir aizdomas, ka būs stabilāk, kā ar D-link repītera modē, jo jamais bieži kārās. Kas sanāk ar ātrumiem šādā slēgumā? Repītera modē ātrums kritās vismaz 2x, bet te gan tas nav svarīgi, jo tāpat ir kādi 5-6 Mbit/s.

Link to comment
Share on other sites

Mljin, laikam kaut kā skjiibi esmu aprakstījis situāciju. Viss ir virnkārši - kaimiņam ir LTC DSL, kas ir pieslēgts WIFI rūterim. Es no jamā ņemu interneteu caur WIFI. Nekādu kabeli nevilkšu. Jautājiens bij iekš tā - kāda ir starpība ja lieku repīteri kā darīju iepriekšējos pāris gadus, vai lieku client modē verķi, aiz kura rūteri.

 

 

 

kas attiecas uz router aiz taa dlinka, tur vajag bridzjot lai neizveidojas papildu tiikls.

 

Tu nje umnjichai - palcem pokazhi :Des saprotu, ka vienkārši kanālu citu vajag rūterim, bet laikam ir vēl nianses, kas jāņem vērā. Nojēgas īsti nav, rītvakar pamēģināšu. Man kāreiz liekas, ka būs papildu tīkls, bet kāds no tā var būt ļaunums?

Link to comment
Share on other sites

 

 

Jautājiens bij iekš tā - kāda ir starpība ja lieku repīteri kā darīju iepriekšējos pāris gadus, vai lieku client modē verķi, aiz kura rūteri.

 

Atšķirība tajā, ka repītera modē verķa bezvadu čipam un procesoram daudz krietnāka svīšana, kā client modē. Ātrums gan tāpat būs 2x lēnāks, kā pa taisno pie kaimiņa wi-fi.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Kāpēc nav labi? Nu tā - uz pirkstiem nejēdzošam bezvadu tīklu stellēšanā.

Lab, rītvakar pamēģināšu un došu ziņu. Nojēgas īsti nav, bet konfliktu baigo idejiski neredzu.

Link to comment
Share on other sites

Ruuters man ir Kaartiigs. Kaiminiene ar noveerte, ja 2X dienaa shai taa kaartiigi piesleedzos klaat! Veselas 3-istabas tam tochna nevajag. 1,5 istabaa to daru, tas pats ja j-tos 8istabaas:) Rezult. ir paarbaudiits praksee. Balkonc tam ar netraucee, ar praksee ir jaac , jaalabo, galu galaa, kam ir kaada dar. ar ko kas

Labots - Edis7
Link to comment
Share on other sites

Tā kaite savādāk saucās, kā pieredzējis vīrs varu teikt... :)

Link to comment
Share on other sites

Agros rītos dažkārt var novērot neizmērojamu viedumu dajebkurā jautājumā... :wacko2:


 

Papildinu:

 

Saslēdzu, viss strādā. :)

Labots - Racer
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...