Jump to content

MacBook Pro 13 (Mid - 2012 - identifier 9.2)


spow

Recommended Posts

Par lādētājiem, ķīnieši beidzot sākuši piedāvāt normālus Magsafe lādētāju klonus par padsmit eiro gabalā. TB, pat ja viņiem to štekeru atsperītes lūst tik pat bieži kā oriģinālam, darbības un lādēšanas ziņā starpības vairs nava. Agrīnie ķīnīzeri mēdza ar visādiem trokšņiem izklaidēt sistēmu.

 

Par izšķirtspēju - ja daru ko nopietnu, MB tiek pieslēgts pie 24" ģīmja un problēma atrisinās pati no sevis. A visu citur - nafig viņa vajadzīga. Man labāk patīk fīča, ka divus HDD viņā var iekrāmēt. Un pat ar 2.4 C2D un 8 Gb rāmja tas 2010. gada lētā gala maks joprojām lido (Virs 10.9 gan nelienu)

Labots - Smii
  • Patīk 1
Link to comment

Oriģinālais maksā sotaku. Un gadus 2 - 3 viņš mierīgi noiet. Manam kompim, kā es teicu, ir seši gadi. Tirgus cena 200-300 eiro.

Labots - Smii
Link to comment

datoriķi bez kastes beigtu portābļa barokļu? nekad nav redzējuši tos bojājamies? nu jā...

 

90 eur ideal ābola lādētājs, 28 eur vietējā bodē neoriģinālo redzēju.

Link to comment

bet nu viņā (oriģinālajā lādētājā) arī dafiga viskautkas iekšā ir. Kad pēdējo reizi jaucu ārā ķīnieti, tas iekšpusē bija divreiz tukšāks. Sajēga part to, kas šajos attēlots atainots, man ir nedaudz mazāk kā nekāda. Tik vien atvēru, lai oriģinālajam pielodētu pussprāgušā ķīnieša vadu ar magsafe štekeri. Oriģinālajam štekeris bija nosprādzis, savukārt ķīnietis uzvedās ķīniski.


Uzminiet, kurš ir kurš

 

comparison.jpg

Labots - Smii
Link to comment

3 dažādu paaudžu dell un viens asus, cik ir bijuši UN lietoti arī ārpus galda, tad pārlokās vads tuvu pie spraudņa,līdz pazūd kontakts pavisam. un liekam jaunu bildi iekšā. ja tur uz galda, tad gan jau var 10 gadus jebkuram izvilkt.

 

Smii: aha, tāda ir cena Latvijas bodēs.

Link to comment
(labots)

Nevajag tos lādētājus ar spēku tīt ap roku vai pašu lādētāja barokli. Nesen arī aizplīsa vienam Dell'am vads, neliela plaisa, bet vairāk nelādēja, sanāca pirkt jaunu. Kaut gan izmaksas bija uz 20€ (oriģinālais), ja skatās ar Apple, kas griežas uz 90€.

Labots - spow
Link to comment

 

 

Un pat ar 2.4 C2D un 8 Gb rāmja tas 2010. gada lētā gala maks joprojām lido (Virs 10.9 gan nelienu)

 

Patiesībā es par to 2011. gada eksemplāru biju nedaudz pārsteigts - jau grasījos pacientam iesmērēt arī ssd, bet kad uzliku svaigu 10.10 sapratu ka nav īsti jēgas. Un visiem saviem un draugu pīšļiem jau gadus 3 lieku tikai ssd.

 

 

 

Nevajag tos lādētājus ar spēku tīt ap roku vai pašu lādētāja barokli.

 

Lūk šis, kaut arī ir tās "ergonomiskās" atlokāmās ausis viņas diži nepalīdz, turklāt daudzi (l)jūzeri nemaz nezin, ka viņas var atlocīt.

  • Patīk 1
Link to comment

Jā, tās ķepas ir laba lieta, bet nevajag pārvilkt vai domāt ka tā ir kāda šņore, kuru var pēc iespējas ciešāk savilkt.

Link to comment

SSD ir must-have. Veco maku bonuss ir iespēja iespraust vēl vienu HDD CD-rom vietā. Retinai vairs šādas ekstras nav. Tiesa, divi diski baču gan noēd krietni ātrāk.

Labots - Smii
Link to comment

Pats lietoju šādu. Ja nemaldos - šis ir pēdējais kuram ir iespēja nomainīt RAM. Šobrīd man stāv 2x8Gb RAM, disks nomainīts uz SSD - principā nejūtu un domāju tuvākos 2-3 gadus arī vēl nejutīšu mainīt datoru uz kādu citu...

Link to comment

Galvenais, ka price drops tirgus dēļ būtu arī bez visiem 50+ "jēdzīgajiem" komentāriem pa vidu, bet plāpām tas laikam īsti nedalec.

Link to comment
Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
×
×
  • Izveidot jaunu...