Jump to content

Gabaldarbs 3D māksliniekam/animatoram


J.Reinis
 Share

Recommended Posts

Labs vakars un priecīgus svētkus!

 

Projekta ietvaros tiek meklēts 3D mākslinieks, kas spētu pieklājīgi noteksturēt, noanimēt un norenderēt tā saucamo exploded view priekš vairākiem Solidworkā uzkonstruētiem produktiem (piemērs nepieciešamajam rezultātam zemāk pievienotajā video). Paši produkti arī ir jau izgatavoti un tiks iedoti uz rokām, kas nozīmē, ka var visas iekšējās konstrukcijas nianses un detaļas var apskatīties dzīvē, un nav jāmin uz labu laimi tā vai cita komponenta vai kabeļa krāsa - principā uzdevums ņemt iedoto modeli, piezīmēt kādu modelī iztrūkstošo detaļu (skrūvi/mikreni/vēl kaut ko, ko konstruktors nav iezīmējis precīzi), sadalīt modeli loģiskās, ērti pārskatāmās detaļu grupās, un glīti noanimēt - identiski, kā šajā video:

 

 

Atlīdzība pieklājīga - stundas tarifs 15.00€, aptuveno laiku un termiņus saskaņosim. Nepieciešams būtu ķerties klāt uzreiz pēc svētkiem, ja ir tāda iespēja. Ja paši ar šo nenodarbojaties, bet ir trauki/rati/paciņas darbā/ģimenē, kas labprāt paņemtu šādas haltūras (uznāk ar zināmu regularitāti), tad lūdzu padodiet viņiem ziņu, un nometiet man kontaktus.

 

P.S. jā, es zinu, ka pašā jaunajā Solidworkā ir iebūvēts šāds basic exploded view tūlis, bet nē - šoreiz nederēs, jo gribās druksu vairāk un smukāk, kā tas spēj norenderēt.

 

Paldies jau iepriekš!


UPDATE: Pašlaik izskatās, ka mākslinieks tepat forumā ir atrasts. Drošības pēc gan atstāšu topiku atvērtu un vēl kaut ko iespamošu - nekad nenāk par ļaunu, ja kontaktos ir vairāk par vienu izpildītāju, ja kādreiz kaut ko vajag steidzami, un jāsadala darāmais uz vairākiem cilvēkiem.

Labots - J.Reinis
  • Patīk 3
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...