Jump to content

kļūda atjauninot


lemlem
 Share

Recommended Posts

Pasakiet lūdzu ko darīt cilvēkam kurš neko nesaprot no datoriem :(

Atrisināju pati caur safe mode :)

Link to comment
Share on other sites

raiviic

Vispirms  - iztulko ko nozīmē "Reverting changes.".  Visticamāk, vēl pēc dažām stundām (vai atstāj ieslēgtu un ej gulēt) sistēma atgriezīsies vecajā stāvoklī.  Ja tomēr ne - nu tad sameklē kādu, kurš saprot ko dara.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

NeticuNevienam

Viņš jau tik tā veselīgi vēl pasmējās, ko tu uztraucies tik daudz. Autore (manuprāt tā iznāk) ir ar stabilu nervu sistēmu un arī d_l šalts viņai nekaitētu. Nekaitētu arī raiviic ieteikums, saprast angļu valodā ko tā mašīna raksta.

Link to comment
Share on other sites

Neviens te ne par ko neuztraucas, ja kas. Arī ar "raiviic" ieteikumu problēmu nav, jo tā tiešām ir atbilde un ieteikums. Taču kas attiecas uz "d_l šalts" nekaitīgumu vai ko tamlīdzīgu, tad ne jau tāpēc lai savus nervus pārbaudītu cilvēks IT forumā jautājumu uzdeva. Neesmu es tēmas autoram (vai autorei) advokāts, tā ka lai jau paliek. Tomēr brīžiem vajadzētu piedomāt vai jau pirmajā atbildē uz puslīdz normālu iesācēja jautājumu nepieciešams tik lecīgi izrādīt savu pārākumu.

Link to comment
Share on other sites

NeticuNevienam

Piekrītu un nemaz neapšaubu Tavu teikto.

Autore pati veiksmīgi tika kārtībā ar to lietu pat pirms raiviic ieteikuma un, pat neuzsākot cepienu pret hoondu - tāpēc jau saku, ka stabila nervu sistēma un tā šalts viņai kā pīlei ūdens būtu. Par to prieks. Un vairs palīdzēt nav vajadzības, es te tik inerces pēc vēl bišķi muldu. (un nevis palīdzu :D )

Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps

 

 

Vispirms - iztulko ko nozīmē "Reverting changes.". Visticamāk, vēl pēc dažām stundām (vai atstāj ieslēgtu un ej gulēt) sistēma atgriezīsies vecajā stāvoklī.

Ir bijis tā, ka tieši tajā stāvoklī dators var stāvēt bezgalīgi (ilgāk par kādu stundu tāpat negaidu), bet, ja ar power pogu piespiedu kārtā (4 sekundes) izslēdz un palaiž vēlreiz, tad updeitus atgriež atpakaļ normālu minūšu laikā un aiziet normāli OS. Pēc tam, protams, var sākt visu no gala, kā arī vēlams uzlaist chkdsk.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...