Jump to content

Dīvains paskats, uzinstalējot win7


Permedd
 Share

Recommended Posts

Hi,
Tātad gandrīz nupat iegādājos Acer ar Linux, bet pēc tam mēģināju uzlikt windows 7 Ultimate. It kā okey, BIOS nomainu uz Legacy un caur F12 palaižu CD/DVD. 
Okey, instalējas, bet, kad jāsāk darboties ar iestatījumiem, man nepiedāvā izvēlēties interneta savienojumu, vienkārši šis solis izlaists. Kad tieku pie jaunā desktopa, tad skatos, ka nav nekādu draiveru pat pēc tam,kad esmu palaidis Driver Professional programmu. Interneta savienojuma arī nav, rādās sarkanais krusts bez iespējām ko atrast. 
Domāju izmēģināšu veiksmi ar oriģinālo Acer disku.. Kā tad, vispār nekas nenotiek un tā sēžu un domāju, kāpēc uz vecā PC 5 reiz liktais win7 gāja uz UH, bet uz jaunā bez maz sajūta, ka nepieņem. 
Ir kādi viedokļi, ko vispār tālāk pasākt, atskaitot pirkt oriģinālo windows?

 

Jebkura atbilde much appreciated!

 

P.S. Okey, divus topikus negribēju taisīt. 

Labots - Permedd
Link to comment
Share on other sites

 

 

ko vispār tālāk pasākt, atskaitot pirkt oriģinālo windows?

Un kā tas Tev konkrētam datora modelim saliks vajadzīgos draiverus. Ir kam ar iebūvētiem neiet pat tīkla karte. Kas traucē no mājas lapas novilkt (no kāda cita kompja)  ??? 

Vai bez draivera detektīvu neko vairāk nevari pasākt pats ... Modelis kompim ar slepens.

Link to comment
Share on other sites

erikonkulis

nu ja bleķis atbalsta un ir draiveri tad jau win 7 nav ne vainas, bet tas driver professional iespārda. velc no ražotāja lapas draiverus

Link to comment
Share on other sites

Mēģināju jau no oficiālās lapas skatīt draiverus, bet neļauj instalēt. Sāku prātot, vai pie vainas nav win7.. Te pat kur bija topiks, ka nav ko bobi laist un jāliek win10.. to iemeslu neatceros. Kas ar draiveriem bija. Reāli, nekad nevienam neesmu licis un pat interesējies līdz šodienai par win10 un kā to uzdabūt, pēc iespējas nemaksājot. Ienācu te, lai pajautātu, nevis, lai dzirdētu indīgas piezīmes.


Un vēl kas, ievadot serial to kodu oficiālajā lapā, liek izvēlēties vai nu win8 vai win10 kā operatājsistēmu... Liekas dīvaini ņemt tos.. 

Link to comment
Share on other sites

pēc iespējas nemaksājot

Nu nejēdz zagt, nezodz.

Ja tas ir jauns laptops, un gluži vienkārši tam nav Win7 draiveru, tad varbūt saproti beidzot mājienu ar mietu? Vēl vari mēģināt no katra komponenta ražotāja lapas vai alternatīvos draiverus piemeklēt. Bet diez vai tas tev būs pa spēkam, ja šādi jautājumi tiek uzdoti. Priekš kam tēlot stulbu ēzeli, un spītīgi turēties pie teju astoņus gadus vecas opsistēmas?

Labots - J.Reinis
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Autors tak dauns, ko Tu gaidīji. Izskatās, ka dzīvē nekad nav pareizi kaut vienu datoru sainstalējis, un vienmēr izticis ar tiem draiveriem, ko Win7 automātiski spēj sakasīt. :D

Link to comment
Share on other sites

1. Laptopa modeli studijā.

2. Tagad jau maz tādu jauno laptopu, kuram būtu W7 draiveri (tas gan nenozīmē, ka ar lielāku vai mazāku sexu nevarētu ko piemērotu atrast, bet ne vienmēr).

3. Tas "dīvainais paskats" gan jau ka 600x800 vai pat mazāka izšķirtspēja, jo nav ne čipseta, ne VGA draiveris uzinstalēts.

   Secinājums:

Samaksā speciālistam (© McB). :D.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

Ja nejēdz sameklēt īstos draiverus, tad savu reizi ir izpalīdzējis softs no Tavas sērijas - Driver Identifier. Ir bezmaksas, tikai vajag piereģistrēties.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...