Jump to content

Izsole: Logitech G15 klaviatūra


Kaspars12

Recommended Posts

Labdien!

 

Klaviere bez labošanas nav lietojama, piespraužot datoram noskan win dziesmiņa un parādas, ka "USB Device Not Recognized". Gaismiņas uz klavieres neiedegas.

 

Ir krājumos laba gaming klaviatūra, kuru diez vai kādreiz saņemšos aiznest kaut kur salabot vai tirgot ss. Pirkta no de, ir vācu burtu izkārtojums, sākumā varbūt nedaudz dīvaini, bet ātri pierod, var likt uzlīmes vai mainīt tās dažas pogas. Pirmos gadus lietoju uz urā, viss darbojās, tad pa reizei nācās atvienot un pievienot par jaunu usb, lai darbotos. Tā bija jādara aizvien biežāk un biežāk, līdz vairs nepalīdz.

 

Par klaviatūru: Ir programmējamās pogas, displejs, kas rāda pc status un noslodzes, dziesmu nosaukumus, var pievienot ss, un Tev rādīs konkrētās sadaļas jaunākso sludinājumus utt.

 

Komplektā klaviatūra un rokas atbalsti, ko foto neredz, bet pēc tam iedošu, tie citā lokācijā atrodas.

 

Sākuma cena: 7eur

Solis: 1eur

Izsoles beigu termiņš: 03.11.2016 pl. 21:00

 

Boot.lv apskats: http://www.boot.lv/tehnika/bootlv-apskats-logitech-g15-spelu-cienitajiem-paredzeta-tastatura

 

oriģinālais foto:

 

n4v4hs.jpg

14uerrb.jpg

2ev89cx.jpg

 

Stock foto ar roku balstu, ko iedošu arī:

2jchtu8.jpg

Labots - Kaspars12
Link to comment

Tātad PC nemaz neredz tastatūru?

Sorry,neiedziļinājos aprakstā,atsaucu savu bidu,nebūs laika iedziļināties un meklēt problēmas klavierē,

Labots - EdvinsG
Link to comment

a jūs tekstā redzējāt, ka klava bojāta?! 15€ par butaforiju, vai visi tādi elektrotehniķi, kam klavas elektroniku salabot, kā divus pirkstus ap asfaltu?


10€ dodu, jo es šobrīd no tādas rakstu, tikai manai bija RUS versija, nepatika, novīlēju burtus nost, salīmēju uzlīmes, tāpat nav tas ko gribējās, kautkāds samocīts skats un ar pirkstiem jūt uzlīmju stūrīšus. Varētu no divām salikt vienu...

  • Patīk 1
Link to comment

 

 

Ganjau ka atteiksies kad ieraudzīs beidzot ka bojāta. 

 

kāda atteikšanās, tad jau var solīt kaut 100€ un pēc tam taisnoties, ka redz nezināju, ka krāsa nav rozā.

 

7. pants. Spēkā esošie likumi un Ministru kabineta noteikumi ir saistoši visā Latvijas teritorijā, un neviens nevar aizbildināties ar to nezināšanu. Likumu un Ministru kabineta noteikumu nezināšana neatbrīvo no atbildības.

 

 

  • Patīk 1
Link to comment

Kaut kas nogļukoja, ka dubultposts.

Labots - AVilks
Link to comment
MakeMeGoAway

Nezinu, par ko žurka tur gvelž.

 

Pietiekami skaidri uzrakstīts, ka klaviatūrai ir defekts.

 

Uz to netieši norāda arī zemā izsoles sākuma cena un relatīvi zemie solījumi no potenciālo pircēju puses.

  • Patīk 2
Link to comment

 

 

Pirmos gadus lietoju uz urā, viss darbojās, tad pa reizei nācās atvienot un pievienot par jaunu usb, lai darbotos. Tā bija jādara aizvien biežāk un biežāk, līdz vairs nepalīdz.

 

Nepalīdz kam?

 

Varbūt nepareizi ko definēju,bet apraksta sākumā vajadzētu minēt-nestrādājoša tastatūra.

Link to comment
Long John

Vispār jau brīnos- parasti šeit pie katra sludinājuma sarodas lērums tirgus ekspertu ar piedāvājuma kritiku,

bet te centīgi reklamē,  cik labs kādreiz ir bijis tagad nestrādājošs plastmasas dēļa gabals ar pogām un tauta vēl nikni sacenšas vairāksolīšanā...  :yahoo:

Labots - Long John
Link to comment

Nu, kļūdijās cilvēks - kam negadās?

Tāpat izsoles beigu termiņš ir tālā nākotnē, nav tā, ka čalis pēdējajā brīdī pārdomāja (vai vēl labāk pēc iegādes).

Link to comment

 

 

Nezinu, par ko žurka tur gvelž.
 

Paldies par komplimentu...  :blind:

Link to comment
irmkārt, pirmajā un pēdējā teikumā ir minēts, ka klaviatūrai ir problēmas, tā nedarbojas."īpašiem" nelasītājiem izcēlu aprakstā arī! Kaspars12, 25 Okt 2016 - 14:23, teica: pa reizei nācās atvienot un pievienot par jaunu usb, lai darbotos. Tā bija jādara aizvien biežāk un biežāk, līdz vairs nepalīdz. Kaspars12, 25 Okt 2016 - 14:23, teica: diez vai kādreiz saņemšos aiznest kaut kur salabot Otrkārt, EdvinsG ir pelnījis no adminiem uz kādu laiku birku! Neredzēji, pats vainīgs. Te melns uz balta viss ir rakstīts, bija jautājumi, raksti, pasēdēsi pāris nedēļas bez komentēšans iespējas un iemācīsies lasīt aprakstus!

 

Jā,esmu vainīgs ,ka neiedziļinājos visā tekstā,ja esmu pelnījis birku,lai notiek.Varu arī tev tos  15 eirikus iedot,ja tā kreņķējies.Bet  Tu arī esi optimists,ja raksti,ka klaviere ir labojama:)

 

 

P.S Bet ja klaviere būtu ejoša,tiešām tā ir laba,tāpēc arī daudz nedomājot nobidoju...

Labots - EdvinsG
Link to comment

Mužik skazal mužik zdelal! :showoff:

 

 Jā,esmu vainīgs ,ka neiedziļinājos visā tekstā,ja esmu pelnījis birku,lai notiek.Varu arī tev tos 15 eirikus iedot,ja tā kreņķējies.Bet Tu arī esi optimists,ja raksti,ka klaviere ir labojama:)

Link to comment

HVZ, e-bay par šitādu pārdevēja maldinošu preces aprakstu būtu pircēja pusē...bija rakstīts, ka ir problēmas ar pieslēgšanu , tālāk "Par klaviatūru: Ir programmējamās pogas, displejs, kas rāda pc status un noslodzes, dziesmu nosaukumus, var pievienot ss, un Tev rādīs konkrētās sadaļas jaunāko sludinājumus utt.", ko konkrēti šai klaviatūrai reāli nevar, jo klaviatūra, kā izrādās, ir beigta, nestrādājoša, bojāta par ko pārdevējam arī vajadzēja skaidri norādīt gan preces aprakstā, gan topika nosaukumā (nestrādājoša, bojāta, detaļām). Un tā kā preces maldinošais, neskaidrais apraksts ir ticis mainīts izsoles laikā, tad draudēt solītājam ar "dzīvi bojājošām" sankcijām ir bērnišķīgi.

Link to comment

Tas teksts šādā redakcijā bija no paša sākuma? (nedomāju formatējumu)

rīta pusē, atvēru, izlasīju, vēl pabrīnijos, kas tad jāremontē, tie burti jāpārlīmē? 

Link to comment

Huiņā vainā, glavnoje maņovri! /хуйнья война, главное манёвры/ :D

  • Patīk 1
Link to comment

Nav problēmu! Ir tikai viens lietotājs, kurš to neizlasīja, nosolīja un, pirms kāds viņu pārsolīja, savu solījumu atcēla.

Link to comment

Kur ir rakstīts, ka atcēla? Tak skaidri un gaiši bij rakstīts, ka klavai pipec! Kad sapņo aizver acis?!  KKaukāds žurnāls SĪRUPS!

Link to comment

Nu, taisnības labad gan jāatzīst, ka pirmajā topika redakcijā tas [patiesībā pats svarīgākais] fakts, ka klaviatūra ir metama, tiešām bija pieminēts tā pilnīgi garāmejot. Es sākumā arī izlasot uzreiz iedomājos - ej nu, vai tik tiešām čalis uz muļķi mēģina kādu neuzmanīgo paķert, kas sāks bidot par neejošu detaļu čupu.

 

Un, starp citu, ja atmiņa neviļ - es par šim līdzīgiem simptomiem ar G15 jau biju lasījis savulaik Logitech supporta forumā, un tur izrādījās, ka tas ir čipa defekts, kas nav remontējams, nevis kaut kāds pārlocījies kabelis, vai cits nenozīmīgs sīkums, kā pēc autora teksta varētu iedomāties. Tā ka uzvarētājs, iespējams, ir iegrābies, jo visnotaļ liela varbūtība, ka tur principā vēl par tādu pašu vai lielāku summu būs jāmeklē klaviatūras plate ēbajā.

Labots - J.Reinis
  • Patīk 2
Link to comment
Kaspars12

J.Reini, pirms *ļūtī, novelc bikses!! Bezseguma bubināšana vien šobrīd ir!

 

Varēji jau ielikt šeit to linku, kur minēts kurš čips ir beigts un kādi vēl defekti ir, lai tauta zina.

 

Muļķiem jau visur liekas, ka tos šmauc, valdība, veikali, kaimiņš, tad arī nav jābrīnās, ka pārņem paranoja un boot izsolē kāds mēģina apšmaukt. Gan apraksta sākumu, gan beigās viss bija minēts par to, ka nedarbojas, nedomāju, ka tauta tik tupa, ka pat uzprasīt nevar, ja neaiziet ar pimo reizi!

 

Jej bogu, tik piekakāta izsole nav bijusi, visādi sūdi likti, bet te ir kronis visam! Pat "Sīrupa" redaktors ieradies apskatīties, varbūt tīņu žurnālā pārpublicēs :hunter::shok::yahoo:

  • Patīk 1
Link to comment

mani, savukārt, pārsteidz pārdevēja agresīvā izturēšanās. iepriekš bija radies savādāks priekšstats redzot kārtējo sludinājumu ar audio tehniku, kas parasti tika pozicionēta kā teicamā stāvoklī utt. parasti domāju labas domas par šo cilvēku, asociējās ar kārtību un tīrību :D

Tagad redzot histērisko reakciju uz bid atsaukšanu kautkādam hlamam, aizdomājos kā tiek risināti sarežģījum vērtīgākas tehnikas tirgošanas gadījumā :D

  • Patīk 1
Link to comment
Long John

 

 

ej bogu, tik piekakāta izsole nav bijusi, visādi sūdi likti, bet te ir kronis visam!
 

 

Ko sēsi, to pļausi... :yahoo:

  • Patīk 1
Link to comment
Kaspars12

Paldies visiem karstās diskusijas dalībniekiem un vērotājiem(lasītājiem).

 

Tā diena ir pienākusi, šodien pl. 21:00 beidzas izsole. Lai nebutu nesmukumu, tad uzliekot likmi pēdējās 5min, izsoles beigu termiņš pagarinās par 3min.

 

Augstākais bids no biedra - PC_RAT: 11eur.

Link to comment
nu kā, biedrs jau savāca klavieri?

Ja vēlies vari atpirkt, bet pirms pārdošu, padomāšu...  :yahoo:

Labots - PC_RAT
Link to comment

Es jau sabijos, kad kāds te teica par to beigto čipu un šo klavieru diagnozi. A problēma nemaz nebija tik liela.

Link to comment
Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
×
×
  • Izveidot jaunu...