Jump to content

Fitnesa pulksteņa atsauksmes.


mayBe
 Share

Recommended Posts

Sveiki, esmu nolēmis pirkt fitnesa pulksteni. Vēlējos uzzināt vai kādam nav nācies sasakarties ar kādu no Fitbit ražotajiem pulksteņiem vai varbūt ar citas firmas modeļiem. Cik precīzi tie ir ? Un kādas ir to atsauksmes?

Link to comment
Share on other sites

nu fitbit ir tik neprecīzi, ka amerikā pret viņiem ierosināja "class action lawsuit". http://www.theverge.com/2016/1/6/10724270/fitbit-lawsuit-charge-hr-surge-incomplete-heart-rate-tracking

 

jautājums cik nopietnu un kādam sporta veidam vēlies? personīgi ieteiktu garmin vai suunto, jo ir laba ekosistēma (platforma datu analīzei un glabāšanai, pieejamie aksesuāri utt). pārējie pa lielam ir aksesuāri nevesalīgiem/neaktīviem cilvēkiem, lai radītu iespaidu, ka viņi pievērš uzmanību savai veselībai. iegūtie dati ir neprecīzi un diez gan bezjēdzīgi.

 

man pašam ir suunto ambit3 peak, no sporta pulksteņiem tai laikā bija suunto flagmanis, pirku jo vajadzēja lielu multisport atbalstu- peldu, snowoju, slēpoju, riteņbraukšana, skriešana, alpīnisms.

Link to comment
Share on other sites

Nu viens variants bija Fitbit Charge 2 un otrs Garmin Vivosmart HR. Skatījos youtubā, ka pēc testiem Garmin bija daudz neprecizāks nekā Fitbit.

Pulkstenis nepieciešams riteņbraukšanai, fitnesam.

Cenu robeža ap 150Eur un Fitbit Charge 2 gandrīz arī iekļaujas tajā cenā. Lasīju, ka tas varētu būt viens no labākajiem pulksteņiem turpmākos pāris gadus. Fitbit pulkstenis ir vienkāršs un, tā aplikācija arī liekas viegli izmantojama.

Link to comment
Share on other sites

pa 150 eur labākais variants būs bluetooth spidometrs un bluetooth puls josta, saslēdz pie telefona un būs tev precīzs ātrums, kadence un pulss. ja ļoti gribas pulksteni, lasi https://www.dcrainmaker.com/vislabākie apskati un ieteikumi sporta gadžetiem.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...