Jump to content

Gumijas auto paklāji


Untals
 Share

Recommended Posts

Sveiki,

 

Vai kāds var ieteikt autoveikalu, kur uz vietas var iegādāties gumijas paklājiņus konkrētajam auto modelim? Vēlams Juglas pusē. Zinu, ka ir piedāvājumi vairākos interneta veikalos, bet nav vēlēšanās pasūtīt un gaidīt nedēļas līdz prece uzradīsies noliktavā. 

Link to comment
Share on other sites

Dārgi, bet nu forši, ka nav universālie pa 10nieku pirkti. arī meklēju tagad, kkā žēl 30nieku pa gumijniekiem, bet vajadzēs šitajos slapjumos ar audumniekiem žopņiks

Link to comment
Share on other sites

smartdevil

Priekš MB W220 viņiem neatbilst pēc bildes šablonam. Jāčeko vai pārējiem ir īstais šablons. Poļu un čehu ražojumiem jāčeko arī gumijas kvalitāte, lai nesmird. Jābūt minimālai tīrai gumijas smakai, kuru var sajust tikai uzliekot nāsi uz pašas gumijas, nevis kaut kādām ķīmiskām pat 10cm attālumā.

Labots - smartdevil
Link to comment
Share on other sites

Šodien pie autogusa.lv iegādājos savai Honda Civic 2006 hečbeks. Pēc izmēriem pasē ļoti smuki, gumija nesmird, Poļu ražojums. Vienīgais vadītāja pusē stiprinājumu caurumi neatbilst, nācās pašam piegriezt. Kantoris gan tāds šaubīgs, pirms braukšanas obligāti jāsazinās vai kāds vispār būs uz vietas :)

Link to comment
Share on other sites

EpicDamage

Pirku vācu ražojuma Avensisam, atbilda pilnīgi visām prasībām, tiesa sanāca kaut kur ap 40 euro + bija jāpagaida kāda nedēļa. Ja interesē varu apskatīties precīzi sīkāk pavadzīmēs, no galvas neatceros, jo tas bija vēl augusta sākumā.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...