Jump to content

Windows vairs neinstalē atjauninājumus


EvaD
 Share

Recommended Posts

Sveiki, visiem!

 

Līdzīgas tēmas atradu, taču, diemžēl, izmēģinot vairākus ieteikumus, savu problēmu tā arī neatrisināju.

Pirms ~3 mēnešiem pamanīju, ka Windows vairs neinstalē nevienu jaunu atjauninājumu. Parasti jauni atjauninājumi instalējās vismaz reizi mēnesī.

"Check for updates" nedod nekādus rezultātus, jo tas ilgst neskaitāmas stundas no vietas un tā arī nebeidzas. Palaižot "Windows Update Diagnostic", tas katru reizi izmet citu error kodu. Pēc šeit izlasītā, mēģināju instalēt Windows atjauninājumu KB3112343, bet "searching for updates" ilga vismaz pāris stundas un bez rezultātiem. Arī atjauninājumu vēsture ir pilnīgi tukša, tā it kā datoram nekad nebūtu bijis neviens atjauninājums. Tas izskatās šādi:

post-102562-0-95509500-1478820496_thumb.jpg

Jāpiebilst, ka biju aiznesusi profiņiem, lai tie datoru apskata, bet saņēmu atpakaļ ar tekstu, ka nekādu problēmu neesot. Protams, neesmu nekāda datoru speciāliste, taču to, ka dators vairs nesaņem nevienu jaunu atjauninājumu gan saprotu, tik nezinu ko vēl lai mēģina darīt, jo vairs jau nezinu ko iesākt. Dators drausmīgi šņāc, ātri uzkarst, vairākas programmas palikušas ārkārtīgi lēnas. Agrāk, kad atjauninājumi regulāri bija pieejami, tādas problēmas nebija.

Būšu ļoti pateicīga, ja kāds paskaidros man - cilvēkam, kurš šajā lietās nav īpaši liels zinātājs - saprotamā valodā. :)

Link to comment
Share on other sites

Windows 7, portatīvais dators Acer Aspire 5349

Processor: Intel® Celeron® CPU B815 @ 1.60GHz

Installed memory (RAM): 4,00 GB (3,85 GB usable)

System type: 64-bit Operating System

 

Pamēģināšu HWINFO, paskatīšos ko rāda. Ar "uzskarst" domāju tos mirkļus, kad dators sāk skaļi šņākt, tajos mirkļos ventilatora vieta ir ļoti karsta, liekas, ka gaiss vispār ārā nenāk.

Link to comment
Share on other sites

aiznesusi profiņiem, lai tie datoru apskata, bet saņēmu atpakaļ ar tekstu, ka nekādu problēmu neesot.

 

 

Šeit jau lietas neiet kopā, dators noteikti jāiznes uz autorizēto servisu, lai apskata/iztīra - visu šo pastāsti servisā. Atjauninājuma instalēšana neatrisinās tava datora likstas.

 

 

Dators drausmīgi šņāc, ātri uzkarst, vairākas programmas palikušas ārkārtīgi lēnas.

Link to comment
Share on other sites

Inspektors Caps

 

 

Pēc šeit izlasītā, mēģināju instalēt Windows atjauninājumu KB3112343, bet "searching for updates" ilga vismaz pāris stundas un bez rezultātiem.

Izklausās, ka ir lasīta šī tēma, bet, ja arī tā, tad līdz galam jau nav izlasīts. Jaunākie updeiti ir uzrakstīti #34 (šobrīd pēdējā) postā.

 

 

 

tici man, tams, ka kompis leens un bremzee, nav nekaada sakara ar jauninaajumu neesamiibu.

Nu, nu! Filcis ir jāiztīra, tas ir skaidrs, bet Windows Update bugs rada viena CPU kodola 100% slodzi un arī tas ir jāatrisina.

 

 

 

- Windows legalitāte?

gudra kārtējā izcelšanās... Nu, nevar bezsmadzenis saprast, ka ne dzesēšanas sistēmai, ne Windows Update bug-am nav sakara ar legalitāti.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...