Jump to content

Q9650 procesoram atbilstoša video karte


Guncha
 Share

Recommended Posts

Ar spēlēm nekad neesmu aizrāvies, sevišķi ar jaudīgām un tās dažas retās esmu varējis uzspēlēt ar jebkuru video karti. Beidzot radusies vēlme uzspēlēt vienu prasīgāku spēli un saprotu, ka esošā video karte nebūs pietiekami jaudīga. Tā kā jaunu datoru tik ātri negrasos pirkt un esošajam ir Q9650 procesors, kas nav pilnīgākais nīkulis un ir 6GB RAM un SSD disks, tad vēlos apgreidot video karti.Tikai rodas jautājums, kādu? Es domāju, lai neveidojas bottleneck situācija, ka viens dzelzis otram netiek līdzi. Kādu Jūs ieteiktu? Saprotu, ka karte būs jāmeklē lietota.

Labots - Guncha
Link to comment
Share on other sites

GTX 660 ti no vecākām, GTX 750 ti un GTX 950/960 no jaunākām. Atkarīgs protams arī no t'cik tu dzen vai nedzen to Q proci.

Link to comment
Share on other sites

Manīju to piedāvājumu, bet par vienu dienu nokavēju. Sapratu, ka džeks grib ātri atbrīvoties no kartes lai paņemtu vietā ko labāku.

Link to comment
Share on other sites

Skaties pats, līdzvērtīga rx 460 2gb jauna maksā 115 Eur, vai nedaudz jaudīgāka GTX 1050 ~120.. tad 90 Eur 4-i gadi vecai kartei bez garantijas vairs nav diezko pievilcīga.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Kā Jums šķiet, šī cena varētu būt adekvāta? https://www.ss.lv/ms...ideo/mbigf.htmlGTX 660 Ti 2GB par 90 eiro

 

Ja godīgi daudziem nav aizgājis, ka ar AMD RX 460 un GTX 1050 ir tik lētas un labi strādā uz 1080p, ka pārdot GTX 660 Ti/760 ap 100 EUR ir daudz par daudz.

Link to comment
Share on other sites

Man ir Q9650.

Pirmstam sēdēju uz HD6870 un bija pa šauru. Sanāca diezgan izvedīgi iegādāties GTX770 un varu informēt, ka neko jaudīgāku par 770 noteikti nevajag.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...