Jump to content

LMT tarifu plāns Brīvība ar īpašiem nosacījumiem


Eriks_P
 Share

Recommended Posts

"Pārsteigums" LMT ar 01.12.2016.

Bijušais tarifu plāns Brīvība nu ir kļuvis par Brīvība ar īpašiem nosacījumiem.

Īpašie nosacījumi - praktiski nelietojams mobilais internets.

Cena 5,99EUR mēnesī.

 

Skaidrojums no LMT:

 

Latvijā iespēja papildus pieslēgt pakalpojumu Internets telefonā no 50MB līdz Neatkarībai vai lietot internetu ar samazinātu ātrumu. 
Tarifu plāns nodrošina daudz plašākas, līdz šim nebijušas iespējas - zvanīt un sūtīt īsziņas visā EEZ, tai skaitā arī zvanīt no Latvijas uz visiem mobilajiem un fiksētajiem tīkliem EEZ valstīs. Jūsu tarifu plāna mēneša maksā iekļautas 200 minūtes sarunām Latvijā un EEZ valstīs un neierobežotas īsziņas Latvijā un EEZ valstīs. Agrāk par šo iespēju maksājāt vairāk. Tas nav tas pats pakalpojums tikai par augstāku cenu, mēs piedāvājam Jums paplašinātas iespējas - tieši tās, ko ir vēlējušies mūsu klienti - izdevīgāki sakari ar savējiem, kas ir aizbraukuši dzīvot, strādāt vai studēt uz EEZ, izmaksu drošība ceļojot vai atrodoties komandējumā ārpus Latvijas.

Tarifu plānā nav iekļauts datu apjoms, Jums iespēja lietot internetu ar samazinātu ātrumu (64 Kb/s lejupielādei, 16 Kb/s augšupielādei). 

Datu pārraides ātrums atkarīgs arī no dažādiem faktoriem - lietotāju skaita, noslodzes, attāluma līdz bāzes stacijai u.tml.

 

Bez komentāriem ...

Link to comment
Share on other sites

Pamodies ? :shok:

Link to comment
Share on other sites

Kāds aizsvinējies :)

Es dēļ šitā LMT 1. decembra joka, aizgāju ar 3 numuriem pie Bites. Pagaidām viss vairāk kā ok (ārzemes vēl neesmu apmeklējis). :TBS:

Link to comment
Share on other sites

Aha. Mani arī interesē.

Kā ar zonu ārpus Rīgas? Ir katrā mežā un kaut kāda arī Jūrkalnē, pie jūras?

Link to comment
Share on other sites

Apbēdināšu Jūs visus! Pēc vienotā mobīlo sakaru eiropas tigus apvienošanas, nebūs pilnīgi nekādas jegas vai esi Bitē,Tele2 vai LMT. LMT tikai laicīgi sāka saviem klientiem saprast realitāti pēc 1.janvāra, kas notiks.

Labots - Lameriz
Link to comment
Share on other sites

būvmateriāli ietekmē uztveramību.. arī man laukos LMT iekštelpās ir tikai dažās vietās tā, ka knapi sarunai pietiek... izej ārā.. pilna zona un nekādu problēmu :D

Link to comment
Share on other sites

@@Eriks_P,

Bite neko diži speciālu nepiedāvāja - es ari neuzstāju. Mani apmierināja viņu piedāvājums, un nebija nekāda vēlme iepsist kapeiku.

Par 1.janvāri - redzēsim, vismaz pa decembri būšu ap 20eur ieekonomējis. Jebkurā laikā jau var nomigrēt atpakaļ. Kādas 2 reizes esmu uztrāpījies uz telefonnumuriem, kas ir ārpus Bites bezmaksas zvaniem - rēja suns. Nu neko, pie rēķina ap 0,20eur klāt par sarunām.

Pārklājums Bitei nav no tiem švakākajiem - visur, kur esmu bijis un zvanījes, tīkls ir bijis pieejams. Arī 3G un 4G ir strādājis bez problēmām. Vienīgi, kas īsti nepatika, rēķinu apmaksa - LMT atsūta linku, kurš iet uz Ibanku, kur viss jau ir savadīts (summa, reķina nr. utt), atliek tikai savadīt kodus un paroles. Mega ērti. Bite šinī ziņā haltūrē - vienkāršs links uz ibankas pieteikšanās lapu.

Ja LMT būtu rūpējies par veciem klientiem, nevis tikai vilinājis jaunus klāt, būtu palicis, bet šitāda tupa veco tarifu nogriešana uzsita asinis.

Pagaidām viss ir ok. Dzīvosim redzēsim.

Link to comment
Share on other sites

vai tad tā regula nenodrošināja arī vienādu inernātu visā savienībā pa vienu ciparu, kā tas ir/būs ar zvaniem un sms?

Link to comment
Share on other sites

 

 

būvmateriāli ietekmē uztveramību.. arī man laukos LMT iekštelpās ir tikai dažās vietās tā, ka knapi sarunai pietiek... izej ārā.. pilna zona un nekādu problēmu
 

shite variants, kaa uzlabot ir LMT maajas taalrunis(pasham ir, ir nomeegjinaats) - ja laukos esi uz vietas ilgaaku laiku, var arii paaradreseet uz to savu mobiilo. maajas taalrunim baazes staciju noliec, kur zona ir, un taalaak ar bezvadu trubu runaa pa maaju bez probleemam. ja zonas nu galiigi iekshaa nav, baazes stacijai var pielikt arii aara antenu.

 

man situaacija ir liidziiga, ka, lai normaali parunaatu, jaaiet aaraa.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...