Jump to content

sistemas fonti


Mikhail
 Share

Recommended Posts

uz win98 Russian edition tika uzlikts tildes latviskotajs, kursh sistemas fontu uzlika uz latvisko, taapeec windows 98 interfeiss tagad sastaav no 'āīņ ņąźīé ó ģåķ˙ čķņåšōåéń'

Regional setting parametru maiņa neko nedod.

Kā lai samaina sistēmas fontu atpakaļ.

 

lieta taada, ka windows nedriiks reinstaleet, jo ir uzstaadiita graamatvediibas programma Graada, kuras distributiiva man nav. Preciizaak ir, bet Demo versija. lai paartaisiitu par pilno, jaasauc no taa kantora cilveeks ar LPT atslēgu, kas par saviem pakalpojumiem ņem piķi.

 

Lūgums palīdzēt man šajā grūtā brīdī...

Link to comment
Share on other sites

Uninstall Tildes Latviskotaajs (nez, kas tas par softu), varbuut panjems atpakalj uzlikto sisteemas fontu. Vai arii pats paraknjaajies regjistraa un windowsfonts folderii...

Bez tam, ja veic windows paarinstaleeshanu virsuu vecajam, tad visas ieprieksh uzliktaas programmas tiek saglabaatas un nevajadzeetu buut probleemaam taam darboties taalaak peec windows paarinstaleeshanas.

Vari arii uzinstaleet jaunu win98 rus uz tiira hdd vai partiicijas un tad paarkopeet fonts folderi plus attieciigaas vietas registraa.

Vari pamekleet uzinstalaleetaas graamatvediibas programmas failus vai ierakstus regjistraa, kas atbild par pilno versiju.

Nu un visbeidzot, esmu dzirdeejis par softiem, kas no jau uzinstaleetaam prograam speej izveidot gatavu setup, domaats tieshi shaadiem gadiijumiem, kad nav pashas instalaacijas.

Taa kaa variantu ir pietiekami daudz.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...