Jump to content

Kā izmērīt elektromagnetisko starojumu


ufo95
 Share

Recommended Posts

PEPI REFLEKT PLUS 5mm  tas kas tev vajadzīgs.

Zinu vienu gudrīti, kas visu telpu noizolēja (nosiltināja) ar šito materiālu, jo 5mm biezs pepis aizvieto 100mm vates siltinājumu. Negribēja zaudēt izmantojamo platību telpā. Tad lūk, mobīlai ķer pie loga tikai, tālāk no loga, zonas nav vispār.

Ja ar to par mazs, uz logiem uzlīmē plēvi speciālo.

 Vispār skaties , pēti pats 😀

 

https://www.yshield.com/en/yshield-shielding-products/

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Vispār jau, ja mobīlais tornis neatrodās ''nezināmās tālēs'', tad tad pat metāla angāram vajag tikai ''vienu caurumu uz sauli'', lai tu visā angārā būtu sazvanāms. Tāpat tu vari sēdēt metāla tankā, tvertnē ar vaļēju lūku un arī būsi sasniedzams. Personīgi pārbaudīts n-kārtīgi.

Link to comment
Share on other sites

Sandis Chrysler
On 12/23/2020 at 12:20 PM, Usins said:

Tu nevari zināt  vai tavs kaimiņš tevi neapstaro ar modificētu mikroviļņu krāsni

Jā nevaru zināt! Un tu arī nevari zināt ...Ja nu kaimiņš lieto beigtu un vecu mikreni... tad ir neliela iespēja...

 Biju Zviedrijā pirms gadiem 20 un tikos ar vienu inženieri no "mikreņu" rūpnīcas - viņš pāris teikumos izstāstija, cik tās mikrenes kaitīgas ... īsi sakot- lētās un nolietotās bieži vien savus mikroviļņus "šauj pa spraugām ārā" . Viņam pašam nekad nebūšot mikrene (pat ne tās, ko pats ražoja). Un ja nu kāds grib, tad lai izvērtē un lieto piesardzīgi. Lieki teikt, ka tā rūpnīca nobankrotēja, jo nespēja ar savu cenu+kvalitāti kaut nedaudz konkurēt ar lētajām, vieglajām mikroviļņu "puškām" no ĶTR.

  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

kompresors

1988. gadā tepat Rīgas centrā biju armijā un bija "tas gods" gandrīz visu laiku būt klāt procesam, kad armijas vajadzībām tika ekranēta skaitļošanas centra telpa, varētu būt kādi 50 - 60m2. Telpā iekšā tika sametināta hermētiska metāla kaste no kāda 2mm (īsti nepiefiksēju) bieza metāla. Metināja ar kādiem 3mm elektrodiem. Pēc tam viss tika izšūts ar kaut kādiem baltiem, caurumainiem dekoratīviem gaišiem paneļiem. Grīda bija dubultā, otra kārta piepacelta kādi 30 cm no apakšas, tādi kvadrātveida paneļi ar regulējamu augstumu. Zem šīs grīdas tika vilkti visi kabeļi. Durvis bija metāla un atsevišķa ventilācija. Majors apgalvoja, ka caur tādu ekrānu nekas netikšot ārā un nevarēšot nekādu inf. pa gaisu nozagt... Nekādi mērījumi gan nebija. Bet tas viss izskatījās iespaidīgi, kaut ko tādu diez vai bieži kāds būs redzējis!  Skaitļojamā mašīna sastāvēja no vairākiem metāla skapjiem, ko knapi varēja četratā panest.

Manuprāt (tas nav uz zinātniskiem pētījumiem balstīts secinājums), mūsdienās tādai ekranēšanai nav īstas jēgas. Viss tāpat čum un mudž no visādiem EM starojumiem, vienīgi mikreni, rūteri u.tml. pie gultas gan nevajadzētu turēt. Pietiek jau arī ar to, ka mobīlo tur pie galvas. Mobilo tuvu pie miesas arī tā kā nevjadzētu turēt, bet katram savs... Nez vai tas īpaši saīsina dzīves ilgumu, vai prāta spējas. Ir tak visādi citi, efektīvāki pasākumi. 

Labots - kompresors
  • Patīk 1
  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

Ko nozīmē, pilnīgam cirvim dienēt armijā.... Pieļauju, no šejienes arī tas teiciens - lielgabalu gaļa.

  • Patīk 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

pirms 3 stundām , kompresors teica:

bija "tas gods" gandrīz visu laiku b

|Tu esi parasts pamuļķis, kas pirmo reizi redzēja skaitļošanas Aparāta zāli! Visas viņas PSRS laikos tādas bija un tur nav nekāda saistība ar armiju! Tā jau tās dumjās leģendas rodās, lauku puisi aizsūtu uz standartā telpu, un šis 30 gadus ģenerē debīlas domas, pamatojoties uz savu 2 klašu izglītību!:diablo:

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Es pirms gadiem 35 kaut ko sapratu no radiolokācijas un radionavigācijas. Skaitļošanas centriem tuvākais attālums ir bijis ejot pa Raiņa bulvāri. Nevaru iedomāties priekš kam tāda ekranizācija bija vajadzīga. Lai neradītu radiotraucējumus uz vidējiem un garajiem viļņiem?

Labots - Aigars
Link to comment
Share on other sites

kompresors
pirms 11 stundām , jema teica:

|Tu esi parasts pamuļķis

Paldies par augsto vērtējumu! Kur ta man līdz Tavam līmenim... Bija gan ar armiju saistīts (PSRS). Turpini tik spricēt čībās...

Link to comment
Share on other sites

Es šajā brīnišķigajā Ziemassvētku laikā nevaru saprast, kas ir jādara ar mikroviļņu krāsni, lai šamai rastos spraugas, pa kurām nāves stari spricējas ārā 😁.

 

Nu jā, un pilnīgi neapšaubāmi, PSRS (armijas vē!) skaitļošanas centrus ekranēja, lai neapstarotu ar nāves stariem pašu dārgāko  - parasto padomju cilvēku (olas) 😁. Nopietni?! Varbūt labākai pašsajūtai iedzeriet kādu homeopātisko tēju uzlietu ar strukturēto atmiņas ūdeni, uzkodiet herbalaifu un omega3 zivju eļļu no "apotēkas", palasiet savu horoskopu nākamajam gadam un uzdziediet Ziemassvētku dziesmiņu. Lai miers virs Zemes!😁

 

p.s. Jupīters un Saturns sagājuši kopā.

 

Link to comment
Share on other sites

pirms 18 stundām , Sandis Chrysler teica:

Jā nevaru zināt! Un tu arī nevari zināt ...Ja nu kaimiņš lieto beigtu un vecu mikreni... tad ir neliela iespēja...

Uz Tvaika ielu neesi mēģinājis zvanīt - runā, ka tie speciālisti var palīdzēt...

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...