Jump to content

luudzu paliidziet ar straavas konvertoru.


etnie
 Share

Recommended Posts

lieta taada ka no e-buy peec paaris dienaam manaa maajaa ieradiisies divi pioneer cdj 800 atskanjotaaji, bet tiem ir amerikas standarts, taatad 110W un laikam cits shtekeris(gan jau saprataat ko biju ar to domaajis)

 

zinu ka ir straavas konveretori, vinji ir visaadi. taapeec luudzu paliidziibu-

KUR VAR NOPIRKT TAADU PEEC IESPEEJAS AATRAAK(LAI NAV JAAPASUUTA) UN PEEC IESPEEJAS EKONOMISKI IZDEVIIGAAK, TEIKSIM DIVAS IZEJAS UZ KASTI, VAI DIVAS LEETAS KASTES.

 

PALDIES PAR UZMANIIBU UN CERU UZ PALIIDZIIBU.

 

220W->110W

Labots - etnie
Link to comment
Share on other sites

W ir vati, jeb jauda, tev vajag V (volti), jeb spriegums.

Meklē iekš www.tevalo.lv vai zem www.argus.lv

Link to comment
Share on other sites

Ja rokas aug no īstās vietas, tad jebkuru 120V aparātu var pieslēgt pie 220V pilnīgi bez kādiem izdevumiem . Jebkuram lampu rāčiņam aizmugurē bija pārslēdzējs 110V, 220V un 235V un tie varēja strādāt pie šiem spriegumiem. Tātad," izravējam" no tāda rāčiņa spēka trafiņu un primārā tinuma 220V izvadus pieslēdzam pie mūsu tīkla, bet no 110V izvada barojam amerikāņui aparātu. Iznāk savdabīgs autotransformātors. Sekundārā tinuma galus "atstāj gaisā". Ja atrod nelielu transformātoru, tad to var iebūvēt amerikāņu aparāta korpusā. Vismaz es vēl nekad nēsmu nopircis nevienu ārējo adapteri no 220V uz 110V. Transformātors ir mūžīga vērtība un, pirms vecs rāčiņš ielido miskastē, es iesaku transformātoru tomēr izņemt, tad nebūs problēmu ar adapteru iegādi.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Didzis, gabarīti bieži daudz ko izsaka. Priemēram, bārdas dzenamajam tāda trafa staipīšana līdz nebūtu īpaši ērti. Protams, autotrafos ir spēks.

Link to comment
Share on other sites

Nav jau nekādu citu variantu. Arī veikalā pirktajā adapterī būs transformātprs un tieši proporcionāls aparāta jaudai. Jā, vēl ir tiristoru pārveidotāji no 220 V uz 120V, bet tie rada mežonīgus radiotraucējumus, jo ražotāji parasti neliek nekādas droseles tā paša svara dēļ. Bez "dzelža" labu un smuku barošanu uz 120V nevar dabūt. To pašu bārdas aparātu diez vai atmaksājas pasūtīt no štatiem, bet tā jau tai pasaulē iekārtots- vinnē uz cenu, bet pēc tam staipi līdzi smagu trafiņu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...