Jump to content

AUTOEXEC.BAT [WIN 98]


Guest
 Share

Recommended Posts

Tiko salamaajos ar muteriiti, iedomaajaties - vinja nopirka PC 120Mhz, cietais 1Gb, RAM 16 Mb, Video karte vispar kkaadi kilobaiti. Vinjai redz rakstiishanai vajagot. Ibio - uzminiet cenu! 60 Ls!!! Jaa tieshi taa, juus nepaarklausijaaties - 60 Ls!!! Dusma man reaalaakaa. osc. OK, bet tagad pie probzas. Tai kastei 98 win virsuu, visu win paarinstaleet man nevelk, tapec palugshu lai kads man uz meilu atsuuta AUTOEXEC.BAT failu no C:/ direktorijas. Protams, ka win 98. Man jazin kam jabut vinjaa iekshaa. Driikst tur visu izdzeest un atstaat tukshu?

Link to comment
Share on other sites

Jociigi, kur ta vinjsh tev palicis? Tev vareetu pietikt ar PATH=C:WINDOWS un naakoshajaa rindaa WIN. Tas vareetu buut pats minimums.

Link to comment
Share on other sites

a nafig tev to autoexec.bat vajadzīgs? cik saprotu tad tas ir lai kādu DOSisku progu vai draiveri varētu pirms Win ielādēt, piemēram DOSa progām (spēlēm) skaņas draiveri, LV klavieres pārslēdzēju lai zem DOSa rakstītu un tamlīdzīgi. Ja DOSa bāzētas pergas nelieto tad autoexec.bat un config.sys var nebūt vispār (pareizāk sakot, tie ir, tikai ar 0 baitu izmēru)

Link to comment
Share on other sites

Tie abi faili tieshaam win98 nav vajadziigi un it iipashi, ja straadaajam vieniigi win98 GUI videe. Vieniigi piebildiishu, ka var buut probleemas ar latvieshu burtiem failu nosaukumos, var neizdoties dazhaadas darbiibas ar tiem DOS videe. Shajos abos failos win ieliek draiverus, kas vajadziigi, lai vareetu nolasiit latvieshu burtus, starteejot datoru DOS videe (ja pie win instalaacijas esam noraadiijushi latvieshu valodu).

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...