LMT iBirojs — 9, 19, Open
Pievienots 11 November 2007 - 21:21
skatos tv redzu lmt reklaamu par ibiroju...
portatiivais man nav bet ir stacionaarais dators....
vai ir iespeeja ibiroju dabuut man tur laukos?
lmt zona laukos man ir pa pilnam....
un vai es ar to netu vareeshu runaat pa skype seedeet draugos utt??
#2 Viesis_ADEX_*
Pievienots 11 November 2007 - 21:22
Pievienots 11 November 2007 - 21:25
#4 Viesis_ADEX_*
Pievienots 11 November 2007 - 21:28
http://www.lmt.lv/lv...geid=3005003012
Pievienots 11 November 2007 - 21:33
Ja gribas izmantot citiem mērķiem, tad vēl ir arī Triatel mobilais internets. Ja tavā apvidū ir Triatel, tad tas ir daudz izdevīgāk.
Pievienots 11 November 2007 - 21:35
nu taa...doma man taada dabuut internetu lauku majaa..
skatos tv redzu lmt reklaamu par ibiroju...
portatiivais man nav bet ir stacionaarais dators....
vai ir iespeeja ibiroju dabuut man tur laukos?
lmt zona laukos man ir pa pilnam....
un vai es ar to netu vareeshu runaat pa skype seedeet draugos utt??
Man iBirojs bija ~gadu. Teikšu kā ir: "Lēni, Nestabili, DĀRGI." Ļoti dārgi. Es dzīvoju Salaspilī un man te ir 3G pārklājums. Tagad sēžu uz Bite-s HotSpot-a un esmu patiesi apmierināts, tfu, tfu, tfu, protams. Kas attiecas uz Tevis pieminēto "kkaadu interneta karti", tad teikšu kā ir. No LMT tiek dabūta parasta SIM karte, kuru liec iekšā vai nu mobilajā telefonā vai datu kartē, kurai ir vai nu PCMCIA/ExpressCard vai arī USB interfeiss.
Paskaties labāk vai Tavā lauku mājā ir Bite zona. Ja ir - paštuko par Standard tarifu plānu no Bite. Piemēram man ir Standard (27 Ls/mēn). Tas ir ar neierobežotu trafiku un maximālo datu pārraides ātrumu līdz 1.8Mbps
#7 Viesis_Velis_*
Pievienots 11 November 2007 - 21:36
2vi varianti...
PCMCI un PC card.
Vismaz visu laiku bija kaut kā tā..
Moš beidzot ir arī kaut kas uz USB.
Bet tos pirmos divus.. tos tu galda datorā neiebāzīsi. Tb tīri tehniski dabā eksistē pārejas.. PCI- > PCMCI.. bet nu.. nav tas reāli.
Jāskatās vai izņemot tos divus ir vēl kāds variants.
tb var caur telefonu... bet tad jābūt trubai kuru var lādēt un pielikt datu kabeli vienlaicīgi.
Jākatās vai tev tur ir 3g zona.
Ja nemaldos.. var ņemt uz testu.. tb patestēt un ja neiet atdot atpakaļ to verķi ar visu pieslēgumu.
#8 Viesis_ADEX_*
Pievienots 11 November 2007 - 21:45
Pievienots 11 November 2007 - 21:52
Pievienots 11 November 2007 - 21:58
LMT tarifs GPRS (cena par 1 MB) Nakts - 0.0000 Diena - 0.0590 Brīvdienas - 0.0590
Un cena ir no pirmā megabaita! Tikai tiek piedāvāti IBirojs9 un Ibirojs19, pēc analoga ar formulu.
Jābūt vai nu bagātam vai .... (nezinu pat kam) lai izmantotu šo poakalpojumu.
Pievienots 11 November 2007 - 22:23
... Ar to iBiroju tur laikam nāca kaut kādi 3GB par brīvu, kas ir tīri OK, ja nevelk filmas 'n stuff. Tikai ar webu, epastiem un zoli nevajadzētu mēneša laikā sasniegt 3GB.
Opā!!! :shock: Tās 3 gigas par brīvu laikam ir tikai Tev!
Pievienots 11 November 2007 - 22:55
iBiroja klasiskie tarifi jau ir tikai piesaukti jauniem abonentiem. Vecajiem ar 5.-7. līmeni cipariņi ir skaistāki.
EDGE ir tīri lietojams ne tikai epastiem, bet arī WWW.
Es esmu savlaik pieslēdzis USB huawei modēmu gan pie galda, gan pie klēpja datoriem. Strādāja labi.
Vai ir vērts? - iesaku ieslēgt windows datu pārraides counteri (mācēsi? hints: performances monitors) un papētīt kādu nedēļu pārraidītās infas apjomu. Ja nepatīk apjoms, paņem popupu bloķētāju, lai nav jāmaksā par reklāmas trafiku. Vēlreiz novērtē. Ja summa šķiet pieņemama, tad iBirojs ir Tev kā radīts.
Pievienots 11 November 2007 - 23:19
iBirojam ir tikai 5 bezmaksas MB, bet vecā pieminēto nestabilitāti norakstīšu uz vietas individuālajiem apstākļiem.
... Ja summa šķiet pieņemama, tad iBirojs ir Tev kā radīts.
Rēķinies, ka vietas individuālie apstākļi attiecas uz VISU Latvijas teritoriju, protams, izņemot kādu īpaši aprīkotu LMT laboratoriju.
Ar Biti nestabilitāte ir tikusi novērota tikai pāris reizes - negaisa laikā.
Pieņemai summai, lietojot iBiroju, jāgrozās ap 40 - 70 Ls/mēnesī robežās.
Pievienots 11 November 2007 - 23:23
Par centru nezinu, tikai pāris reizes, universitātē būdams, 3G palietoju. Savukārt Teikā nav ne vainas.
Ko nozīmē "nav ne vainas"? Remūtais aksess + VNC (pie Win2K) + fonā WWW.
Pievienots 11 November 2007 - 23:33
Pavisam godīgi, bez muldēšanas varu teikt, ka uz tādu labsajūtu, lietojot mobilo I-netu, kā tagad ar Bite Standard, ar LMT iBirojs par tik mežonīgi augsto cenu nevarēju pat cerēt.
Pievienots 11 November 2007 - 23:39
Es savam klientam ieliku ķeksi 3G only, un man pārslēgšanās notiek tikai starp UMTS un HSDPA. Sesijas notrūkšanu neatceros. Varbūt vienkārši tam neesmu pievērsis uzmanību.
Nu zilie logi ir lokālā datora fīča. Kāds draiverītis traisa trikus, bet sesija ir tikai pēdējā ierīce zobu iekāršanai, kas nu lūzt.
Pievienots 11 November 2007 - 23:55
Pievienots 12 November 2007 - 09:54
uz nebēdu vilkt kaut ko var tikai ar 19tnieku naktīs,kad tas ir par velti,šajā brīdī tad arī varbūt var arī lietot skype zvanus,tas ja nets velk.teorētiski vajadzētu vilkt jo arī ar lattelekom iezvanu vilkās.
man te vienam radiniekam ir 9tnieks,nu tad viņam tikai rakņājoties pa netu un neko nevelkot mēnesī sanāk ap 20ls.izdevīgāk protams būtu 19tnieks,taču tas modēms un līgums nav viņa.aizņēmās pamēģināt.
kaut ko velkot ātrums nepārsniedz 15-17kb/sec
to modēmu var dabūt arī bez portatīvā un pieslēgt jebkuram pie USB
Šo rakstu rediģēja dexterlabs: 12 November 2007 - 11:04
Pievienots 12 November 2007 - 20:54
kopsumā ar šiem resursiem pietiek lai palaīstu forumus, epastu. par lapām kas satur kādas atēlu galerijas, flachus aizmirsti jo tas 300 mb limits tiks noests momentāli. nesaprotu kāpēc šeit tiek ustādīta tāda prioritāte UMTS vai 3G kāda jēga tam lielam ātrumam kad tev tiek uzstādīts kaut kāds s... 300Mb limits. un arīt tas kad naktīs ir bezmaksas neko duzdz jau nedod jo parēķini pats pa dienu esi norukājies un vakarā tev ir nepieciešams miegs, nevis ar sarkanām acīm sēdēt internetā tikai tāpēc kad lielais "labvēlis" ir piešķiris bezmaksas tarifu. taka jagaida vien kad parādīsies Bitei zona, labāk samakasāju kādu latu vairāk lai bez lieka stresa par kaut kādiem .... trafikiem
Pievienots 12 November 2007 - 22:09
... taka jagaida vien kad parādīsies Bitei zona, labāk samakasāju kādu latu vairāk lai bez lieka stresa par kaut kādiem .... trafikiem
Vo, gluži racionāli un loģiski apsvērumi. Tieši tāpēc es pārgāju uz Biti. Arī man apnika cepties par katru pārtērēto megabaitu. Galvenais ko es novēroju gada laikā, kopš palietoju iBirojs19 ir tas, ka tās sasodītās megas saskrien kā tādas skudras.
Nepaspēj visi gliemeži no manis aizspurgt, kā Binde ar lielu maisu un diviem drūmiem tipiem ir klāt un grābājas gar manu lielo naudas lādi...
Šo rakstu rediģēja Vecais: 12 November 2007 - 22:12
Pievienots 12 November 2007 - 22:56
Pievienots 12 November 2007 - 23:02
iBirojam nav megabaitu ierobežojuma ...
Protams, ja esi pats Bils Geitss... Kaut gan esmu pārliecināts, ka pat Geitsa k-gs neizvēlētos TIK dārgu pieslēgumu.
Pievienots 12 November 2007 - 23:11
Interesanti, vai cien. baky iegādājoties datortehniku arī raugās, lai klāt būtu apzīmējums "Basic"?
Pievienots 12 November 2007 - 23:20
#25 Viesis_ADEX_*
Pievienots 13 November 2007 - 00:30
Pievienots 13 November 2007 - 11:56
Interesanti, vai cien. baky iegādājoties datortehniku arī raugās, lai klāt būtu apzīmējums "Basic"?
VIL, ta neiebraucu šājā "domugrudā" - ko tu ar to gribēji teikt :neutral:
un kur tu ņēmi ka i birojam nav ierobežojmi un vēl to ka viņus var regulēt pats :shock: ja nu vienīgi ir kāds ļoti labs draugs kam ir piejami atiecīgi resursi lmt kantorī
Pievienots 13 November 2007 - 12:14
Pievienots 13 November 2007 - 12:25
Ericsson 3G bāzes stacijas ir labākas nekā Nokijai. Vairāki operatori pasaulē ir pārgājuši no Nokijas uz Ericsson tieši kvalitatīvāka HSPA dēļ
Pievienots 13 November 2007 - 12:35
par zonu, nu taa arii rigaa zonas stabinjsh svarstaas un ir vietaam pachaabiigi, bet nu ko no taada suuda var gribeet, tiktieshaam epastiem un prosta web browseeshanai nekam dizhi nopietnaakam nav domaats.
es izmantoju lai caur portabli ar ibirojs internetu piesleegtos ofisa datoram ar remote desktop un lietotu ofisa datoru esot majaas, nu atrums prieksh taad pasaakuma normaalas lietoshanas reaali iesuukaa!
Šo rakstu rediģēja gReenS: 13 November 2007 - 12:37
Pievienots 13 November 2007 - 18:57
Pievienots 13 November 2007 - 21:37
300mb trafiku testēju ar Tele2 gprs, mēneša laikā tur nav ko darīt, katru dienu pa pāris stundām savelkas 15-50mb, tikai no forumiem &draugiem &tv netiem, bet ja caur telefonu ar mini operu, kas bildes velk 2x mazākā izšķirenē vai nevelk vispār - nu tad var domāt par tiem pārsimts mb.
lietojot ikdienā pc, ar bitīti pagājušmēnes savilku virs 2GB, neko nedarot, nevelkot dc vai torentus, tikai html un youtube.
Pievienots 13 November 2007 - 21:49
Pievienots 14 November 2007 - 12:53
Ericsson 3G bāzes stacijas ir labākas nekā Nokijai. Vairāki operatori pasaulē ir pārgājuši no Nokijas uz Ericsson tieši kvalitatīvāka HSPA dēļ
No kurienes tāda informācija?
2 Varonis
turklāt, ja nemaldos, arī edge ātrums lielāks kā lmt, un sola vēl ātrināt
Maldies. EDGEs ātrums ir tāds kāds ir. Un var būt tikai zemāks. Datu pārraides ātrumu nedaudz var pacelt izmantojot augstākas GPRS taimslotu klases. Bet to var izdarīt tikai tad, ja 1)telefons atbalsta attiecīgo klasi, 2) operātoram konkrētajā vietā ir nafig lieki tīkla resursi.
Pievienots 15 November 2007 - 03:04
#35 Viesis_Scorpio_*
Pievienots 15 November 2007 - 08:19
Pievienots 15 November 2007 - 15:01
un vēl nekādi nespēju saprast to, kas tam lmt kantorim notiktos ja piedāvātu sakarīgu internetu, viņi jau tā pelna milionus gadā, kāds no tā badā nomrtu vai kas
Pievienots 15 November 2007 - 15:12
Dīvaini, jācer, ka LMT labosies.. Kauč vai ar laiku. :roll:
Pievienots 15 November 2007 - 15:37
Pievienots 15 November 2007 - 16:00
#40 Viesis_r.5_*
Pievienots 18 November 2007 - 20:58
vot viņi to arī izmanto. kāš piķi ar visādiem ibirojiem.
0 Lietotāji(s) lasa šo tēmu
0 biedri(s), 0 viesi(s), 0 anonīmi(s) lietotāji(s)