Jump to content

SP2 integrēšana


Lapais
 Share

Recommended Posts

tad nu beidzot nolēmu arī uzlikt to SP2. Bils atsūtīja man to kartona vāciņos. Domāju ka pareizāk būtu integrēt to Win instalācijas diskā. Ap SP2 iznākšanas brīdi vairākās vietās netā redzēju manuāļus kā to dara, bet tagad kad esmu nobriedis uz to, nevaru vairs atrast. Redzēju gan M$ lapā, gan ru-netā. Varētu jau sameklēt caur meklētājiem, bet jāzin pareizos atslēgvārdus, man kautkā nesanāk. Ierakstu par maz, sadod n-tos tūkstošus lapu, ierakstu par daudz (vai ar gram.kļūdām) - neko neatrod. :( Labāk jau būtu krieviski, angļu valodu esmu tikai daļēji iepazinis urbjoties pa kompi un helpus boksterējot, bet sliktākā gadījumā varētu arī eng.

Tad vēl: man ir pieejami divi win instalācijas diski: tikai Win un Win+SP1. Visu laiku lietoju to ar SP1, notestēts, gļuku nav. Nemaz neatceros vai instalāciju bez SP1 esmu lietojis, tā kā vairāk sliecos uz Win+SP1. Tad kurā labāk integrēt?

Vēl kāds jau var teikt ka labāk novilkt no DC jau gatavu instalāciju un nečakarēties, bet: 1)jau no vakardienas to mēģinu darīt, visiem kam tā ir nošārēta nav brīvu slotu 2)man prispičilo (piedega), jādara kamēr nav pārgājusi iedvesma, vēlāk atkal padomāšu ka nafig, labi ir ar SP1 3)interesanti būtu pašrocīgi to izdarīt

Link to comment
Share on other sites

Atslēgas vārds: slipstream

 

Kuru instalaacijas CD njem ir diezgan vienalga, manupraat. Taapat tur gandriiz nekas no origjinaala nepalix paari. Nu, tikai, varbuut taa dalja, kas jau taa visiem CD ir kopiiga.

 

Man labi aizgaaja ar parasto ne-SP1 CD.

Link to comment
Share on other sites

a ja taisa no originaalaa cd' date=' iso pec tam ir iebuutojams??[/quote']

Jā, ja tas orģinālais CD ir bootojams.

Link to comment
Share on other sites

nu tā. Notestēju to Autostreamer. Rullē. Uzinstalēju jau Win+SP2 un Office2003 un TB2002 un Symantec Corporate Antivirus. Viss. Palēnām instalēšu visu pārējo drazu un skatīšos vai viss rullē vai ne.

Link to comment
Share on other sites

Labāk integrē plikā WinXP diskā, ja gadienā WinXP + SP2 pēc uzinstalēšanas nedarbosies kā vajag, būs tev otrais disks ar WinXP + SP1, ko instalēt.

Link to comment
Share on other sites

Labāk integrē plikā WinXP diskā' date=' ja gadienā WinXP + SP2 pēc uzinstalēšanas nedarbosies kā vajag, būs tev otrais disks ar WinXP + SP1, ko instalēt.[/quote']

a tu domāji ka es tā ņemšu un fiziski tajā CD matricā ar SP1 iestūķēšu vēl SP2?

Link to comment
Share on other sites

Guest kopeee
Atslēgas vārds: slipstream

 

Kuru instalaacijas CD njem ir diezgan vienalga' date=' manupraat. Taapat tur gandriiz nekas no origjinaala nepalix paari. Nu, tikai, varbuut taa dalja, kas jau taa visiem CD ir kopiiga.

 

Man labi aizgaaja ar parasto ne-SP1 CD.[/quote']

 

tad nav noziimes, kuraa cd integreet (taada ar jau sp1 vai vienkārši xp)?

Link to comment
Share on other sites

es integrēju iekš WinXP+SP1. Pagaidām viss notiek, nekādi brīnumi nav novēroti (tpu, tpu, tpu..)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...