Jump to content

GIGA BYTE M57Sli-S4


Trafka
 Share

Recommended Posts

Es īsti nesapratu, vai šī mātes plate atbalsta AM2+.

 

Specifications
CPU	

  1. Support for Socket AM2+/ AM2 processors: AMD Phenom™FX processor/ AMD Phenom™ processor/ AMD Athlon™ 64 FX processor/AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core processor/AMD Athlon™ 64 processor/AMD Sempron™ processor

(Note) If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted. Please refer "CPU Support List" for more information. 

 

Tad sanāk, ka jaudīgākais cpu ko var šai mātes plateik uzlikt ir AMD PHENOM X4 9750 Socket AM2, 2400 MHz, 64 Bit, Quad Core, 1800MHz, BOX ?

Link to comment
Share on other sites

  • 7 years later...

Man izbeizās pamatplate GA-M57SLI-S4 (Gigabyte ražojums). Ņemot vērā, ka tā ir tik aizvēsturiska un tādu atrast vairs neizdodas, kādas ir mana alternatīvas? Mainīt citas komponentes negribētos, jo viss pārējais darbojas lieliski.

Link to comment
Share on other sites

Lai kā negribētos nāksies mainīt plati, procesoru un atmiņu, lietotas am2 plates ir vēl lielāks deficīts par lietotām s775.

Link to comment
Share on other sites

Pirkt ībejā mātesdēli par 45+$ 8 gadus vecai platformai man šķiet nedaudz dīvaini, nemaz nerunājot par to, ka linkā normālas (u)ATX un ejošas plates ir visai maz...

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Tavs ieteikums būtu mest vis ārā un pirkt visu svaigu? Tādu domu apsvēru, bet uz vecā HDD ir daudz svarīga info, ko negribētos zudēt. Jaunai platformai būs tak citi cietā diska atiņas štekeri.

Link to comment
Share on other sites

Nu un kāds tad vecais HDD - IDE vai SATA  (vecā MB atbalsta abus)? Ar SATA vispār nebūs problēmu, IDE gadījumā vajadzēs adapteri un visu pārkopēsi.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...