Dropbox ieviesuši iespēju veicot darbības ar failiem vai mapēm (pārvietošanu, dzēsšanu, pārdēvēšanu) web versijā, atcelt veikto darbību ar taustiņu kombinācijas palīdzību.

Viena no nenoliedzami vērtīgākajām Dropbox funkcijām ir automātiskā izmaiņu saglabāšana, kas ļauj atsaukt nejaušu failu dzēsšanu vai atjaunot izmainītu failu tā agrākajā versijā.

Tagad un turpmāk, darbojoties sava Dropbox web versijā, kļūdainās darbības ar failiem vai mapēm atcelt kļuvis vēl vienkāršāk – var izmantot Undo saiti, kas parādās virs mapju un failu sarakstu pēc veiktajām darbībām, vai vienkārši nospiest Ctrl+Z.

Grūti spriest, cik bieži šāda funkcija ir nepieciešama, taču ir patīkami apzināties, ka arī Dropbox web versijā var ātri atsaukt kļūdainā klikšķa radītās sekas.

Saistītās tēmas: dropbox

Komentāri 3

Leave a Reply

  • kuku
    July 1, 2012, 13:52

    Tas ir kāds jaunums, vai? Windowsā ctrl+z (move, delete, copy, paste u.c. darbību atsaukšanai) dažādās aplikācijās darbojas jau ļoti ilgu laiku.

  • sensācija!
    July 1, 2012, 11:02

    es jau slapinu biksēs :))

  • kuku
    July 1, 2012, 10:52

    Tas ir kāds jaunums, vai? Windowsā ctrl z (move, delete, copy, paste u.c. darbību atsaukšanai) dažādās aplikācijās darbojas jau ļoti ilgu laiku.

  • sensācija!
    July 1, 2012, 08:02

    es jau slapinu biksēs :))

  • care ?
    June 29, 2012, 14:52

    omg omg omg ck ļoti svarīga ziņa

  • care ?
    June 29, 2012, 11:52

    omg omg omg ck ļoti svarīga ziņa

  • Anonymous
    November 30, -0001, 00:00